New Love: Erstatningsjakke

Nogle gange, når man har shoppestop, glemmer man, at shopping faktisk til tider er en nødvendighed. En dejlig nødvendighed. Og således måtte jeg trods kontosmerter for et par uger siden svinge lidt med dankortet.

Billedet til venstre er det sidste nogensinde taget af min højtelskede sommerjakke, som blev stjålet sidste år. (Bemærk i øvigt den lækre telefon!) Jeg har savnet den tit og ofte lige siden og brugt virkelig mange timer på at jagte en lignende på det store internet, dog med skuffende resultat… Indtil nu.

Byd velkommen til mamas nye cropped army jacket, netop i dag ankommet fra Topshops lager i det store England. Jeg har prøvet den, jeg elsker den, og jeg elsker også, at jeg ikke længere behøver at iklæde mig en blazer for at stikke i Fakta.

Pænhedsjakken er sat ned fra £42 til £20 lige her. Get it while it’s hot!

Kommentarer (2)

  • Den er superfed… Og billig! 🙂 hvordan er den sådan ca i længden? Jeg kan godt se den ikk er normal, men er den sådan ultrakort, eller mere mellemkort (haha, hvordan faaa'n beskriver man det? Håber du er med på spørgsmålet;)

Der er lukket for kommentarer.