Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

New Love: 3 og en ekstra

Før jeg fandt ud af, at jeg er rockerfattig, lagde jeg en ordre hos yndlings-indiefirmaet, A-England, der holdt fødselsdagstilbud. De kom for en uges tid siden og er som altid smukkere end smukke. Jeg bestilte Tristam, St. George og Elaine, men i stedet for Tristam dukkede Ophelia op.

Det viste sig imidlertid at være held i uheld, for da jeg skrev til Adina, som ejer A-England, lovede hun at sende mig en Tristam hurtigst muligt og lod mig derudover beholder Ophelia. Yatzy!

Swatches af alle fire:

Ophelia og St. George

Elaine og Tristam

Billeder lånt fra VampyrVarnish og The Nailasaurus.

Comments (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.