Shhh… #341

Har man lyst til at bidrage med en hemmelighed eller to til næste uges indlæg, foregår det i den anonyme indsendelsesformular, der altid kan findes lige her.

Edit efter udgivelse: Der er nogle kontroversielle hemmeligheder med i dag, så husk som altid, at kritiske kommentarer vil blive slettet. Ikke fordi kritikken ikke kan være fair eller berettiget, men fordi hemmelighederne indebærer frit lejde. Hvis kommentarfeltet er fyldt med angribende kommentarer, mister folk med sikkerhed lysten til at indsende, og så dør hele konceptet.

Kommentarer (27)

 • Dig med termin – du fortjener så mange kram ♥️ Min veninde oplevede det samme, da hendes barn var 14 dage, og hun er nu lykkelig gift med en anden. Det bliver bedre, promise.

 • Til dig med medicin dispenseringen
  Har du tænkt på konsekvensen hvis…
  – du af en grund ikke får rettet medicin dispenseringen tilbage og en patient får forkert medicin?
  – din kollega får en påtale/mister sin autorisation?
  – det blir opdaget og du blir politi anmeldt?
  Please tænk dig godt om.
  Hilsen en sygeplejerske som har været i din kollegas situation

   • Ida, der skete det at jeg ret hurtigt blev mistænksom. Og det var udelukkende morfin der manglede.Så jeg fortalte -selvf- min leder om situationen, havde en kollega med til dispensering og tog billede af den færdige medicin dispensering. Det Stoppede derefter
    Fandt aldrig ud af hvad der var sket. Der er jo mange muligheder. Men noget af det mest ubehagelige jeg har oplevet som spl.

 • Nogen bliver nødt til at forklare mig, hvorfor Karlsson på taget er uhyggelig? Jeg er så forvirret, er det ikke bare en dreng der kan flyve? Eller husker jeg forkert?

  • Jamen, han ser bare mega skræmmende ud.. Er han et barn med tyndt hår, en lille voksen… Han er simpelthen ubehagelig at se på. Og så er han bare irriterende og jeg kunne aldrig forstå om det var drengens fantasi, om han var skør eller hvad..

 • PRAISE THE LORD. Bedste hemmeligheder EVER! Tak alle følgere og Miriam for give mig dette her lille blogger lækkerbisken hver uge.

 • Er helt målløs over hemmelighederne denne gang. Ved slet ikke hvor jeg skal starte, men til dig med 3uger til termin vil jeg bare gerne sende en masse kærlighed og positiv energi.

 • Den med at skræmme førstegangsgravide… Jeg forstår godt at man kan have lyst til det, hvis man arbejder på en fødegang og har et afslappet forhold til emnet. Samtidig tog det mig flere år at komme over invaliderende fødselsangst og efterfødselsreaktion.

 • Åh nej Karlsson på taget .. mine barndoms traumer blev vækket til live, da jeg som voksen med børn besøgte Astrid Lindgren parken.
  Skuespiller-Karlsson jagtende os rundt på hans rutsjebane tag. Børnene grinende og jeg skreg af skræk!!!

Der er lukket for kommentarer.