Kommentarer (8)

  • Til dig, der egentlig vil skilles, men gerne vil høste frugterne af seks år med små penge: studerede sammen med en kvinde, der af økonomiske årsager blev hos sin mand (der var også et barn). Det endte med, at den tryghed blev det kviksand, der hindrede, at hun kom væk. Hun var aldrig tindrende lykkelig. Det var aldrig meningen, at hun skulle tilbringe sit liv sammen med ham. Indtil hun fik en invaliderende sygdom, der så endelig satte et punktum for en relation, der i bund og grund bare ikke var god nok. Ironien i det her er, at da hun endelig fik modet til at gøre sig fri, var det på et tidspunkt, hvor hun inden for få år ville miste førligheden. Livet er da stadig værd at leve, men moralen er, at livet er værdifuldt og skrøbeligt. Vær varsom med, hvem du bruger det på.

  • Dig der slukker for firmatelefonen:
    Hahahaha hvor er det fedt. Jeg har arbejdet i kontorlandskab i 11 år (nu er det heldigvis slut) og jeg ville have gjort det samme, hvis man kunne.

    • Det nummer bruger jeg også. Har kun mobil, og den “glemmer” jeg også at tænde, når jeg har været i møde eller når jeg møder ind om morgenen. Det er helt perfekt ?

Der er lukket for kommentarer.