Kommentarer (27)

 • Til næstsidste du, sender dig et kæmpe kæmpe kram. Samtidig vil jeg sige at der umuligt kan være tale om frivillig sex når det er sket “siden du var helt lille” og har den store effekt på dig hver dag. Jeg håber sådan du har nogen du stoler på i dit liv du kan dele det med og som kan hjælpe dig med at få bearbejdet hvad der er sket. Kæmpe kæmpe kæmpe hjerte til dig – du er ikke alene og du har INTET at skamme dig over!

 • Dig med fætteren. Hvis du var barn, og han var ældre, så har du intet at skamme dig over. Der er hjælp at hente. Søg eventuelt efter “csm” Center for seksuelt misbrugte. Der er hjælp at hente ❤️

 • Dig med bloggeren. Jeps hun har sili (Hvis det er hende jeg tænker på, har gået i skole med hende)

 • Dig med kendis sladderen – det kan jeg virkelig også nogle gange spilde aftner på. Har ham her en kæreste eller fik hende her en skønheds operation. Det er ikke fordi det er vigtigt, men jeg får bare sådan ro i hjertet når jeg endelig finder svaret gemt i en eller anden 6 år gammel artikel fra se og hør.

 • Til dig der er bange for at sove alene:
  Jeg er 46 og har det på samme måde. Jeg sover med sovebriller og hører musik, det tager toppen.

 • Dig der har googlet bloggeren med silibabser – jeg tror totalt, jeg ved hvem du hentyder til, og jeg brugte en god times tid på det samme!

 • Til dig med blogger-babserne: jeg har gjort det samme. Hun er er så flot, men det giver bare folk så urealistisk et billede, fordi hun ikke fortæller om/at hun har silicone i brysterne. Jeg mener: de er SÅ perky perfect!

 • Altså – hvordan kan I alle sammen vide at I taler om den samme??? Jeg tænker om der er sket noget i blogland jeg har overset, som får jer alle til at tale om det samme fænomen. Eller er der nogen koder jeg er alt for sløv til at forstå??

  • Jeg kommer selvfølgelig ikke til at godkende kommentarer, der navngiver folk. Folk skal have lov til at have deres (kunstige) bryster i fred. 😀

  • Ej jeg troede det kun var mig 🙂 Jeg gider heller ikke bruge tid på at gå i bad og vaske hår.
   Jeg vasker mig dog hver dag 🙂

 • Elsker den søde og lidt troskyldige kommentar i form af spørgsmålet:”Hvordan fik hun fat i sæden?” Vil gætte på fra kondomet eller spyttet ud i beholder. Og så en vits. Overordnet set er sæd vist ikke så svært at få fat i. They are practically giving it away!

 • N og T: I er jo de virkelige first movers. I er de klimavenlige. Ingen grund til at gemme sig 🙂

Der er lukket for kommentarer.