Kommentarer (27)

 • Gå væk, sådan all around, Mikkel Hansen…

  Og jeg ville også vælge chokolade frem for sex – men nu er jeg også højgravid og så er chokolade the shit.

 • Den med konen der banker på! OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
  … WHAT? WHAAAAAAAAAT? Sådan, what?
  WHAAAT

 • Jeg er generelt træt af at se på Mikkel Hansen – og mest af alt at høre på hans muse-pive-stemme. Træls type!

  Jeg er ikke jomfru, men jeg er 27 og har ikke haft sex siden jeg var 15. Så måske kan jeg egentlig godt betegnes jomfru? Og det er ikke fordi jeg ikke vil have sex. Det er ligsom bare blevet sværere, jo længere tid jeg ikke har haft det. Og jeg gad virkelig også gerne være sammen med en kvinde. Men som ovenstående: hvor starter man?

  • Husk den gode tone. Jeg er sikker på, Mikkel Hansen er en sød mand, der ville blive ked af at blive kaldt en træls type. Det ville jeg i hvert fald. 🙂

   • Hej Miriam 🙂
    Hvor er jeg bare glad for, at du er så aktiv i dine kommentarfelter og aldrig er bange for at “opdrage” lidt på dine læsere. Fordi du har da så meget ret. Jeg bør og kan ikke tillade mig en udtalelse i den tone. Jeg kender jo ikke engang manden og hvis man ikke har noget godt at sige, skal man hellere tie. Tak for den reminder 🙂 Så hvis Mikkel Hansen læser med her, så er der fluks en sendt en undskyldning hans vej.

    God weekend til alle !

  • Really? Jeg er HELT på modsatte hold! Mikkel Hansen skulle da godt nok ikke gå mange gange rundt om min seng… som man siger 😀

 • Jeg kan så meget relatere til flere af de her hemmeligheder. Jeg er 22 år og jomfru. Hele min omgangskreds tror, at jeg har været sammen med flere mænd. I virkeligheden vil jeg bare gerne være sammen med en kvinde. Men som nævnt Hvor filan starter man?

 • Den “flotte fyr” i den sidste slap du da heldigt fra, hvis der ikke skulle mere til at han skred… Tænk hvis han skred midt i at møde svigerforældrene eller et eller andet 😉

 • Åh, den med opvæksten i Randers har jeg også måtte høre meget for… er dog ikke blevet droppet på den baggrund (alene)..

  Og den med konen der banker på! OMG, en cliffhanger!

 • Altså dem der vil være sammen med kvinder i denne grå kunne evt skrive til hinanden? Eller sætte deres tinder til kvinder?
  Det her bliver Miriams datingshow

 • Til jer der gerne vil være sammen med en kvinde: Tinder! Indstil din Tinder til at søge efter kvinder og swipe away. Bare vær ærlig omkring at det er noget du ønsker at få prøvet af. Det gjorde jeg 🙂

 • Til de der overvejer at være sammen med en kvinde, men ikke har en idé om hvor de skal starte.. Hvad med Tinder? Eller Vela (hvis man bor i København selvfølgelig) 🙂

 • Dig på antabus – jeg synes det er tjekket at behandle sin sygdom.
  Det er ikke let at erkende at man har et problem – og endnu sværere at gøre noget ved det.

 • Den fremmede kone der bankede på…….Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck.
  Jeg gad godt høre mere af den historie….

 • Årh jeg håber at Anna og Simone vil møde hinanden. Jeg foreslår på Højbroplads, (kbh) imorgen Lørdag aften kl.18. med noget. i farven pink i hånden.

  …og Hvem er Mikkel Hansen?

 • Til dig den sidste, så bare vær glad for at du ikke nåede at komme på date med en så snævertsynet og idiotisk mand.

 • Dig der gerne vil være sammen med en kvinde – kast dig ud i det!
  Det kommer nok til at føles som et stort spring, for det er noget der skal overvindes inden i en selv, men der er ikke så meget at gøre – hvis man er gay er man bare det.

  Men gå på dame-tinder eller tag på gay-bar med en åbensindet ven(inde). Der er ikke så meget andet at gøre end bare at gøre det 🙂

  Og de fleste der er gay er vant til at nogle er uerfarne eller nye i det, da det er meget individuelt hvornår folk er klar til at begive sig ud i lebbe-livet 🙂

  Held og lykke

 • Til den 28-årige jomfru: Efter noget tid kan man sgu alligevel ikke huske hvem man har knaldet, so just go with it

 • Dans løs på G-bar i Århus…. Der er ofte søde kvinder… og let at falde i snak i toiletkøen….
  Og ja, så er man måske nervøs når man ender sammen med en…. men kvinder ved hvad kvinder vil ha… så det er bare at prøve sig frem, sige til og fra…

  Hende der endte med at sige fra da mit ribben var blevet nusset 10 min, fordi hun troede det var mit bryst…. og jeg var altså “Den nye i det”

 • Jeg er 32 og jomfru.. alle mine veninder ved det og det er en lettelse ikke at skulle gå og lade som om 🙂 Jeg er iskold omkring det.. Dem der synes det er mærkeligt må selv ligge og rode med det. Jeg er stolt af at jeg ikke har knaldet med en fyr jeg ikke gad, bare for at gøre det ?

Der er lukket for kommentarer.