Jeg kan helt ærligt bare bedre lide at være sammen med sommerhalvårs-Miriam…

Annonce for Ellos.

I kender godt de der mennesker, der omkring nytår adapterer en “new year, new me”-filosofi, ikke? Sådan er jeg ikke. Ikke engang lidt. Jeg laver som regel et par nytårsforsætter for hyggens skyld, men jeg bilder mig aldrig ind, det sådan for alvor betyder, noget kommer til at ændre sig voldsomt.

Men hvert år opstår der alligevel naturligt et tidspunkt, hvor tingene ændrer sig lidt. Det er bare ikke til nytår. Det er nu. Nu, hvor dagene bliver lysere, og solen viser sig oftere, og minusgraderne skrider ad helvede til. Det har en ret intens effekt på mig. Ja, på mange af os, tænker jeg. Mit gennemsnitlige humør stiger et par takker, jeg har lyst til mere, energi til mere. Det er en fucking fantastisk følelse. Og altså, det er ikke, fordi jeg føler, min person sådan ændrer sig grundlæggende, det handler bare om, at sommerhalvårs-Miriam, der har ligget i dvale, kigger frem igen. Og hun er bare lidt sjovere at være i selskab med. Ikke bare for andre, men også for sig selv. Ya feel?

Jeg er bedre til at tage kontakt til folk. Jeg hører mere glad musik. Jeg går mere ud. Jeg får foretaget ærinder, der har stået på min to-do-liste i 100 år, men ikke er blevet udført, fordi de ikke hastede. Og jeg får lyst til at gøre mere ud af mig selv. Lidt mere modige læbestifter, lidt mere tid brugt på at sætte mit hår. Og jeg står længe foran tøjskabet og overvejer mine muligheder i stedet for bare at hive den sikre sweater over hovedet.

Det er i forbindelse med sidstnævnte, det tit går op for mig, at jeg faktisk ikke ejer en blomstret top/et par lyse jeans/en grå cardigan, som ellers lige var det, der kunne gøre mit outfit perfekt. Hvilket måske i virkeligheden bare er mig, der leder efter en undskyldning for at tilføje lidt nyt til garderoben, som også er en trang, der som regel dukker op sammen med min forårskådhed. Fordi man føler sig lidt ekstra lækker, hvis man lige har købt en ny kjole og har den på for allerførste gang. Dermed ikke sagt, at man skal blive en Kardashian-type, der aldrig går i den samme ting to gange, men lidt nyt er vel okay at investere i til den kommende sæson.

Så derfor har jeg atter været forbi Ellos for at lure lidt på deres forårsnyheder, og jeg har fundet lidt af hvert, som jeg har et godt øje til. Flere af tingene fås i øvrigt i andre farver/mønstre også. Skulle man blive lun på noget i collagen nedenfor, eller skulle man bare forelske sig i noget andet hos Ellos, så er det et fremragende tidspunkt, for lige nu er der 25% på alle Ellos-kollektioner, og man kan derudover bruge koden 455422, der giver 33% rabat på den dyreste, ikke-nedsatte vare og 5% ekstra på alt allerede nedsat! Man kan browse Ellos ved at klikke her.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Kommentarer (10)

  • Jeg elsker de her indlæg med inspiration. Og så fedt at du viser og linket det du ville købe. Top fedt!

  • Miriam, forhelvede! Nåede at forelske mig totalt i nummer 4, for så at finde ud af, der var udsolgt i min størrelse og alt der ligner 😥😅

    • Fuck! Undskyld! Jeg prøver altid at vælge ting, der er nye (og derfor mange af på lager), men når indlægget lige skal forbi til godkendelse, så går der et par dage, og nogle gange shopper folk amok i mellemtiden. 😀

  • Jeg er sådan en der er tynd om sommeren og efterår, og bliver gradvist tykkere hen over vinteren.. alt inkl. træning er bare nemmere at tage sig sammen til om forår og sommer

    • Hahaha, den føler jeg også! Lidt færre gåture og lidt oftere offentlig transport frem for cykel om vinteren… 😀

Der er lukket for kommentarer.