Jeg er jo Bridget Jones #499

1. I dag rejste jeg til Gran Canaria, og det har helt ærligt føltes som at være en af de sidste tilbage i en heftig omgang stikbold ikke at teste positiv den sidste uge.

2. Er også typen, der lige har målt min cabin-taske inden afgang for at være sikker på, den var de tilladte mål. I ved, hvis den nu skulle være vokset siden sidste tur.

3. Hver gang jeg finder mit pas frem, bliver jeg i øvrigt mindet om, hvor meget jeg ligner en seriemorder på mit pasbillede.

4. Hvorfor har jeg stadig ikke lært at bruge et rivejern uden lige at høvle en luns hud af en af mine fingre?

5. Da jeg i onsdags modtog en pakke, bankede buddet ikke på, hvilket ikke gør mig så meget, men han kylede vitterligt min pakke ind i døren, og jeg tog mig selv i at blive meget fornærmet på pakkens vegne.

6. …Det hjalp heller ikke på det, at jeg lå i mit badekar, da han skulle buzzes ind i opgangen, så jeg fik dryppet mindst en liter vand på gulvet, mens jeg skyndte mig ud i gangen.

7. I denne uge har jeg præsteret næsten at smække mig ude. Næsten, fordi jeg faktisk havde lukket døren, da det gik op for mig, at mine nøgler stadig hang på krogen, men af mirakuløse årsager smækkede den ikke. Var lige ved at tude af lettelse.

8. Skulle vaske tøj, og vi har fået nyt, fancy vaskesystem, som jeg helt ærligt stadig ikke rigtigt kan finde ud af. Blev helt begejstret, da det lykkedes mig at få maskinerne i gang, indtil det gik op for mig, at jeg ikke havde valgt programmer til dem, så de var indstillet til det samme, som personen før mig havde sat dem til. Det var ikke helt de grader, jeg havde i tankerne, men altså, tingene blev rene, og intet hvidt ændrede farve.

9. Det er ikke, fordi jeg ikke synes, autocorrect er en genial opfindelse, men af en eller anden grund vil min Gmail ikke acceptere, at “bliver” er et ord og bliver ved med at rette det til “believer”. Også selvom resten af mailen er på dansk. Måske er det en hentydning, men jeg ved ikke helt til hvad.

10. På top ti over hverdagsirritationer må nødvendigvis være, når man ikke har opdaget, at ens skraldepose lækker, og man træder i skraldevæsken. AD!

Kommentarer (13)

 • Jeg har det med passet, hver gang jeg skal ud og rejse: “gad vide hvornår det udløber”, efterfulgt af angstsved over om det mon er udløbet😬😅

 • Nummer 10. Jeg følte den helt inde i min sjæl. Jeg har aldrig hadet noget så meget som de der bio-degradable poser til madaffald.

 • Jeg forstår ikke at min mail formår at autocoreecte søgeord. Altså jeg søgte efter et navn der startede med SP men mailen blev ved med at vise mig alle de mails der havde ordet “spørgsmål” i sig. Jeg kunne på ingen måde få den til at forstå (og der var pænt mange mails med ordet spørgsmål…). Nøj jeg blev frustreret til sidst. Og nej jeg fandt stadig ikke den mail jeg ledte efter…

 • Nr. 3 altså! Hvad er der med de billeder. Ligemeget hvad man gør, ligner man noget der kunne være løgn. Måske er det ligefrem meningen, at vi skal ligne serie mordere?

  Ønsker dig en fantastisk ferie 🔆🏖🍹

 • Lider også af evig kuffertparanioa. Så dumt, and yet I cannot resist checking.

  Mega go’ tur til dig – drømmer selv om ferie meget snart, selvom bloggen bevidner om, det kun er lige knap to måneder siden, jeg var i Rom. Føles som 6, ovenpå nedlukningen. Mindst 🤭.

 • Er der ikke en lov der siger man skal se kriminel ud på sit pasbillede? 🙂
  Håber du får en god ferie
  /Jeanet

Der er lukket for kommentarer.