Kommentarer (17)

 • Dig med det store skænderi; Se at komme ud af det forhold. Jeg har været, hvor du er. Han var zåå zkide konztruktiv og løzningsorienteret, men stadig en førsteklasses klaphat/skidt match.

  • Hej Leif, åh Leif, år Leif, åh Leeeeeiiiiiffff (SKAL synges! 🤩)

   Det foregår som følger:
   – Jeg lægger mig på ryggen med benene let oppe
   – Jeg fugter “området” med én finger
   – Min mand dypper en tør finger i en bunke kokain og smører/drysser det på det fugtede “område”

   Der går et sted mellem 5 og 10 minutter og så kan INTET mærkes. Så kan man skynde sig, at lægge sig til at sove imens “rusen” står på og smerten er i skak!

   Tip hermed videregivet og velbekomme 🥳🙏🏼

   Kh. “Misbrugeren”

 • Jeg fik selv et barn mere i er dødsdømt forhold fordi jeg ikke ville have min søn var enebarn. Det var nærmest en aftale imellem mig og børnenes far. Vi har to drengene og gik fra hinanden da mindstemanden var 4 år. Mine unger har fået bonussøskende (som begge er enebørn på hver deres sider) og biologi spiller bare ind på en helt unik måde! Gør det!

  • Shit, jeg synes, det er en ret vild opfordring at sende ud i æteren uden at have mere information. Alle mennesker er forskellige – også biologiske og ikke-biologiske søskendeforhold. Der findes også masser af lykkelige enebørn og børn, der hader deres søskende (se fx en anden indsendt hemmelighed i denne uge). Kære indsender. Mine tanker for alles bedste er at træffe en beslutning ud fra, hvad der reelt sker lige nu og her i dit liv – ikke hvad der potentielt kan komme til at ske, og hvordan du, din mand og dit barn potentielt kunne have det med det. <3

   • Miriam, nogle gange forstår jeg ikke det her koncept. Når en tydeligt fortvivlet person skriver en sådan hemmelighed, må man så ikke komme med sin mening og egen oplevelse? Der var jo intet decideret negativt i den kommentar?
    Elsker dine koncepter, men du er godt nok skrap overfor dine læsere i kommentarer nogle gange…
    “Shit, jeg synes, det er en ret vild opfordring at sende ud i æteren uden at have mere information”. Øv jeg var blevet ked af som læser, at have fået smidt den kommentar i hovedet, bare for at dele min egen oplevelse som potentielt kunne hjælpe hemmelighedsindsenderen. Og bagefter kommer du så med egen opfordring – Miriam knows best, eller?

    • Jeg sletter altid mange kommentarer, som er imod reglerne. Det er denne slet ikke overhovedet. Der er ingen issues set ud fra de regler, der er opstillet (ingen kritik af hemmeligheder, etc). 🙂 Men jeg synes personligt, det grænser sig til et farligt råd, som kommentatoren kommer med, og derfor deler jeg mine tanker også. Det gør jeg som medlæser af hemmelighederne, ikke som blogejer. I min optik deler vedkommende ikke bare sin egen oplevelse – hun opfordrer kraftigt indsenderen til at træffe en meget stor og vigtigt beslutning, mens hun står et sårbart sted, og det vil jeg ikke lægge skjul på, jeg synes er en dårlig idé, når man kun har to sætningers information om personens liv. Jeg siger ikke, at hverken min eller den foregående kommentar er den rigtige løsning – det er kun indsenderen af den oprindelige kommentar, der kan vide det – men jeg føler da også, vi begge skal have lov til at dele vores mening. Jeg er ked af, at du læser det som skrapt. Jeg stod i en situation, hvor jeg ikke følte, jeg med god samvittighed kunne lade den kommentar stå alene, så voldsom synes jeg faktisk den er. Hvis jeg forstår dig ret, synes du, at det er værre at skrive, at jeg synes, det er vildt at opfordre en fremmed i et dårligt forhold til at få et barn mere end det er rent faktisk at opfordre en fremmed i et dårligt forhold til at få et barn mere. Og der er jeg uenig. Hvis det er min retorik, du tænker på, så er jeg super nysgerrig på at vide, om du havde tænkt det samme, hvis kommentaren var kommet fra en anden læser? (Det er ment som et oprigtigt spørgsmål, ikke et retorisk, tonen kan drille lidt på skrift. 😀 ) Jeg oplever nemlig tit, at folk synes, jeg gerne må formulere mig som “mig selv”, når jeg skriver blogindlæg, etc, men at jeg skal implementere en mere “kundevenlig” retorik, når jeg skriver en kommentar som her. Og det er et interessant fænomen, som jeg godt forstå visse aspekter af, men jeg synes samtidig, det er en skam, for mit ord er jo ikke lov. Når jeg kommenterer som her, gør jeg det som kommentator, ikke som moderator. Jeg har lige så lidt eller meget at skulle have sagt, når det kommer til meninger om hemmeligheder, så det er ikke, fordi jeg forsøger råbe, at det er mig, der styrer tingene, så folk skal bare fucking rette ind. Jeg vil bare gerne have lov til at skrive på lige fod som alle andre – og jeg synes faktisk, den kommentar – hvis man ser på den med de øjne – har samme tone som alle mulige andre reaktionskommentarer, der jævnlige kommer ind i hemmelighederne, og jeg synes slet ikke, den tone er slem. 🙂

 • Men har man så bare kokain liggende kun til brug ved blærebetændelse, eller er du generelt bruger af det? Hvordan opdager man lige at kokain hjælper på urinrøret? Så mange spørgsmål!

  • Mjah… et lille stash er altid godt at ha’ liggende! 🤩

   Det kommer sig af, at kokain har en lettere bedøvende virkning. Det føles altid som en tur hos tandlægen med bedøvelse, efter sådan et par baner.

   Så jeg lagde bare 2 og 2 sammen 😂
   Alle, der har prøvet at have blærebetændelse, ved hvor desperat man er for at få den ulidelige smerte til at stoppe… STRAKS! 😫

 • Formålet ved hemmelighederne er jo netop at få forløsning for nogle forbudte tanker, som man aldrig vil realisere, som f. eks. at komme rottegift i mandens madpakke, fordi han er pisse irriterende. Det ville heller ikke være realistisk. De fleste virksomheder har en frokostordning.

Der er lukket for kommentarer.