Jeg er jo Bridget Jones #479

1. Der er et bestemt punkt på min højre underarm, der har kløet de sidste fire dage i streg. Lidt ligesom hvis et specielt ondsindet insekt havde stukket mig, bortset fra at der intet insekt er. Bare kløe.

2. Blev vaccineret i forgårs, og da jeg kom ind i det lille, midlertidige “rum”, kunne jeg ikke lade være med at fokusere på, at der var en stumtjener i hjørnet. Hvilket er megagod stil, misforstå mig ikke, men… Er der en stumtjener i hvert eneste af de utroligt mange rum i hele salen? Har man bare fra statens side besluttet, at det var nødvendigt med et IKEA-haul i anledningen? Og hvem har samlet dem allesammen??

3. Ved I, hvad der måske er allerværst ved sommer? At det er så varmt om natten, at man skal vaske sengetøj hele fucking tiden, fordi man sveder i det. Jeg hader at vaske sengetøj.

4. Jeg er selvfølgelig lidt ærgerlig over, at vi ikke gik videre til EM-finalen. Min lever er til gengæld virkelig taknemmelig. Jeg er simpelthen ikke i den type drukform længere!

5. På vej hjem fra sidste kamp følte jeg i øvrigt, det var nødvendigt at gå forbi en McDonald’s. Uheldigvis havde resten af København samme idé. Endte med at gå forbi tre separate lokationer med køer gennem hele butikken og langt ud på gaden, før jeg gik hjem og lavede mig en toast. Vi er en nation af trøstespisere.

6. Insta har fået en ny (tror jeg?) funktion, hvor man kan ringe op via DMs. Jeg bliver ringet op ved en fejl ca. en gang om dagen. Føler ikke helt, det system er voldsomt gennemtænkt.

7. Da jeg var ved at skære grøntsager forleden, tabte jeg en kniv på gulvet. Den landede lige i gulvet omtrent to millimeter fra min meget nøgne lilletå.

8. …Glemte desuden i samme ombæring at tilberede de asparges, jeg havde været i to butikker for at finde, fordi jeg virkelig havde lyst til asparges.

9. Den anden dag overhørte jeg en mor på hovedbanen sige meget bestemt til sin søn: “Enten skal du stå stille, eller også skal du gå. Du skal ikke gøre begge dele på én gang!” Han virkede, som om han forstod lige, hvad hun mente, men jeg var helt ærligt okay forvirret.

10. I min meget smalle gang, lige ved siden af min hoveddør, ligger der en bunke pap. Det gør der, så jeg kan tage den med ned i papcontaineren, når jeg forlader lejligheden næste gang. Bunken ligger ret meget i vejen. Alligevel er det indtil videre lykkedes mig lykkeligt at overse den tre gange i streg.

Kommentarer (9)

 • Jeg forstår præcis, hvad den mor siger. Børn – mit i hvert fald – har en irriterende tendens til at stoppe op pludseligt og ofte og helst lige foran en.

  • Det er ekstra dumt, når man går med barnevogn/klapvogn og den store går foran. Jeg er virkelig kørt ind i min ældste mange gange, fordi hun er stoppet op eller har sat farten drastisk ned ud af absolut ingenting.

 • Det værste er ikke at vaske sengetøj! Det er at SKIFTE det! Ja, capslock! Af og på – driver mig til vanvid! Og det giver mig også varmen oveni… varmen! Ad!

  • Altså, som en, der har vaskemaskine i kælderen ovre på den anden siden af gården, så er det også okay irriterende at vaske, men enig! Det er også lort at skifte sengetøj – det er derfor, jeg altid bare lægger det samme på igen efter vask. Så slipper man i det mindste for at lægge noget sammen. 😀

 • Jeg ELSKER at sove i nyvasket sengetøj der har hængt til tørre i sommersolen – men synes det er voldsomt trælst at skifte/vaske det…

  Godt at Herbert ikke var med i køkkenet!

  • Jeg er på helt samme hold! Nyvasket sengetøj er det BEDSTE – bare træls at processen dertil er så besværlig! 😀

 • Til jer med sengetøjskvaler; I skal ligge jer til at sove med kun sengelagenet, og så haven dynen ved siden af, just in case at det bliver for koldt i løbet af natten. Lagenet i sig selv kan virkelig gøre underværker.

Der er lukket for kommentarer.