Kommentarer (15)

 • Det er seriøst aldrig for sent at begynde at eksperimentere. Aldrig. Gør det. Det er bedre at fortryde man har gjort det, end at fortryde du ikke gjorde det.

  • Kan også bedre lide min mand når han har et par kilo ekstra på kroppen end når han er helt trænet.
   Altså, kan godt se at han er flot med muskler og brede skulder, men det andet er sq bare meget mere frækt!

 • Til dig som ikke er sikker på at du helt er hetro.

  Det er aldrig for sent at finde ud hvem du virkelig er.
  Jeg hepper på at du tager en chance og finder ud af det. ❤️❤️

 • Dig med fobien for diarré. Håber du finder mod til at opsøge en psykolog eller en anden som kan hjælpe dig af med din fobi, for det du gør ved din krop hver dag er virkelig ikke godt for den.

 • Fra en 27-årige lesbisk, der fandt en 45-årige lesbisk, der i virkeligheden var transperson og først fandt ud af det med mig – og nu lever i det til til hendes/hans store glæde (og i øvrigt også min!): det er ALDRIG for sent at finde ud af hvem man er eller hvordan man er. Og i rollen som den på sidelinjen, så er det simpelthen en helt vidunderlig fin gave at se udfolde sig. Man bliver så glad, får så gode orgasmer og går med så oprejst ryg, når man er sig selv, som man er. Og den gave skal man virkelig give sig selv. Tro på, der også findes en til dig. Jeg elskede vitterligt min eks præcist som hun var og det, hun blev til. Noget, hendes ekskone ikke kunne. Men så kom jeg. Og nogen finder også dig. <3

 • Til dig med fobi for diarré.. har du hørt om forstoppelsesdiarré? For det kan det meget muligt ende ud i, når du propper maven med imodium. Håber du søger hjælp med den fobi for det lyder da ikke rart ♥️

 • Den med vigtigt møde og tandpasta😆
  -havde en dygtig professor på Uni, generation 68’ …hun gik aldrig med BH. Jeg bugte ALLE hendes timer på at fantasere om hvordan man kunne binde hendes tørklæde, således det ville give det rigtige løft. Husker ikke et ord af undervisningen.

 • Mathilde Thomsen

  Dig med imodium!

  Jeg lider selv af VOLDSOM angst for akut diarré. I sådan en grad, at jeg i 8klasse var sygemeldt i 6 måneder og efter HHX var sygemeldt i 3,5 år (!!).
  Jeg fandt så ud af, at jeg lider af glutenallergi, hvilket giver en klar årsag til, hvorfor jeg så tit havde diarré. Dog har jeg stadigvæk ALTID imodium med mig og tager dem da også stadigvæk, dog ikke så ofte. Men søg lægehjælp – det hjælper! Jeg var/er (den angst forsvinder aldeig) så hæmmet af angsten, at jeg er gået glip af ferier, studieturer, byture og meget mere. Det er bestemt ikke for sjov!

  1000 krammer fra én der PRÆCIS ved, hvad du går igennem.

 • Til dig, som ikke er sikker på om du er 100% hetero:
  Er det virkelig vigtigt for dig at vide det? I så fald, så må du i gang med at eksperimentere og det er aldrig for sent!
  Men måske er det ikke så afgørende for dig? Du er den, du er – alligevel.
  Vi har frihed til at realisere og udforske alle aspekter af vores personlige jeg – men vi SKAL ikke.
  Og man kan altså sagtens være et helt menneske alligevel (det hele menneske ændrer og udvikler sig alligevel hele tiden og gennem livet – vi bliver heldigvis aldrig færdige. Ikke før vi er HELT færdige i hvert fald).

 • Hende der mistede sin bedste veninde pga. En affære med en som hun ikke kendte

  Dig med affæren – det er helt okay at være ked af det! Find de veninder, der fakrisk vil lytte. Det kan komme helt bag på en hvem det vil og hvem der ikke vil. Det er en lortesituation og man har selv sat sig i den, men derfor gør det stadig ondt og det er okay!

Der er lukket for kommentarer.