Jeg er jo Bridget Jones #466

1. Klokken er pt 17.29, og jeg forbander mig selv for ikke bare at have færdiggjort det her indlæg i går, for det havde jeg ellers sat mig for, velvidende at den her tilstand nok ville være konsekvenserne af seriøst meget vin.

2. Jeg har først lige fundet kræfterne til at fjerne min makeup, så kan I ligesom få en fornemmelse af situationen.

3. …Og må jeg i den forbindelse gerne bede om noget medynk, fordi jeg stadig kun er indehaver af Pamol med fucking solbærsmag!

4. Når man er ved at skrælle gulerødder og kommer til at skrælle sin finger i stedet.

5. Den anden dag så jeg ud af øjenkrogen, at Herbert lavede nogle underlige bevægelser med hovedet, og et øjeblik var jeg bange for, han var ved at blive kvalt, så jeg skyndte mig hen til ham. Det viste sig, han var ved at spise en edderkop.

6. Jeg ved godt, det er normalt at tabe ret meget hår i badet – især hvis man er en krølletype, der skal rede det så lidt som overhovedet muligt, men jeg er faktisk ikke okay med, når det ser ud, som om halvdelen af min hårpragt ligger i afløbet efterfølgende. Det har jeg brugt temmelig mange år på at gro!

7. Lagde en ordre ti minutter for sent til, at den blev sendt samme dag, og nu skal jeg vente til mandag. #firstworldproblems

8. På et tidspunkt brugte jeg en af mine egne rabatkoder til at købe en virkelig dyr ansigtsserum fra Rodial. Mit problem med den har været, at de anbefaler, man bruger 2-3 dråber og masserer dem ind i hele ansigtet og på halsen… Det rækker to-tre dråber på ingen måde til, men jeg vil jo også gerne ligesom strække det svinedyre produkt længst muligt. Tænkte jeg, da jeg sad i min seng med den åbne flaske, som jeg derefter resolut tabte ned i sengen, så alt for mange dyrebare dråber blev spildt (både i konkret og overført betydning) på mit lagen. Fedt.

9. Hvert år giver min mormor os allesammen (der er ALT for mange børn, børnebørn og oldebørn til at købe reelle gaver) en kuvert med penge til jul, og hvert år finder jeg den kuvert X antal måneder senere og får mega optur. I år var tirsdag den gode dag.

10. Der er intet punkt ti. Der er kun behovet for smeltet ost.

Kommentarer (14)

 • Men kan vi snakke om schitts creek. Hold nu op hvor jeg elsker Dan levi hedder han det. Jeg synes klart gost han kunne stoppe med at være til mænd og stadig være som han er i serine og så bare date mig. Jeg elsker ham. Elsker aerien og det vR først i forgårs jeg fandt ud af det er hans rigtigte far der spiller hans far. Og bagefter fandt ud af hans søster er twyla. Og hans mor der har skrevet hiatorien.. det var en stor dag for mig…. selvom jeg i samme ombæring fandt ud af han ikke er pan eller bisexuel…. bare homo. Og jeg har by the way lavet samme nummer med at mister alt for meget hår. Nu vælter der virkelig mange nye hår frem. Grå nuvel.. men fandme mange nye hår. Takket være priorin

  • Jeg har faktisk ikke set den. Jeg har set et par trailere, og humoren virker ret genkendelig, men den appellerer slet ikke til mig. Lidt ligesom jeg aldrig er blevet vild med Brooklyn 99, 30 Rock og andre populære serier. 😀

 • Punkt 7 – den kan jeg slå. I torsdags lagde jeg en ordre i fiiiiin tid til at den ville blive afsendt samme dag, for så at få en email *dagen efter* om at den ene af de to ting jeg havde bestilt desværre var i restordre, og at min ordre derfor først ville blive sendt DEN TREDIVTE APRIL!!!! Det er der immervæk lang tid tid, når man forventer at den skulle komme den 9.!!!

  Suk! Det er heldigvis “bare” et spontankøb fordi, der var godt tilbud, og ikke noget jeg stod og skulle bruge lige nu og her – but still….

 • Åh, du må være stolt af Herbert. Det lader til, at han forstår, at en af hans kattepligter – ud over at levere uendelige puffen og kæl – er at fjerne ubehagelige edderkopper. Dygtig kat.

 • Du får min fulde sympati for de der fæle
  Solbær pamol. Jeg er selv kommet til at købe sådan en pakke engang 🤢 fy for den lede!
  Og så er jeg helt med på nr. 10. Der er altid behov for smeltet ost. Meget smeltet ost.

Der er lukket for kommentarer.