Shhh… #361

Skulle man have lyst til at bidrage med en hemmelighed eller to til næste uges indlæg, foregår det ganske anonymt lige her. Venlig reminder, at der er frit lejde, når det gælder hemmeligheder, og det er derfor ikke tilladt at komme med kritik eller tilsvininger i kommentarfeltet. 🙂

Kommentarer (31)

 • Åh jeg havde slået op med ham der ikke mener du er værdig. Moderskab er så meget andet! ❤️
  Men kærligheden fra ham lyder overfladisk.

  Til dig med arv – besøg og tilsvining er ikke det værd, så bare skær ned på besøgene?

 • Til hende uden “høj økonomisk værdi”:
  Af vigtigere måleenheder kan nævnes sympati og almindelig anstændighed. Han scorer tydeligvis lavt hele vejen rundt. Begge dele er i øvrigt gode egenskaber at besidde som far og kæreste. Løb.

  • Helt enig! Er det virkelig den far, du ønsker dine børn skal have? Jeg sidder på den “anden side af bordet”, hvor det er mig (kvinde), der tjener pengene og holder husholdningen i gang og ham, der tjener færre penge. Men jeg ved, at han med al sandsynlighed bliver den bedre forældre, når vi skal have børn.

 • Sprinklervæsken… Jeg har vendt den med min 13 årige, og vi kan ikke finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre, at sluge en mundfuld ved et uheld?!🤔😆

 • Da jeg mødte min kæreste stemte han DF og jeg Enhedslisten. I dag, mange snakke og diskutioner senere, kan vi grine af det og han er meget langt fra DF og jeg er har fået flere nuancer på.

 • Min kæreste vil gerne giftes med ham/hende, der hader alle, der tygger tyggegummi – han har det på samme måde

 • Ååhhh, dig med kæresten, der ikke mener, du har høj økonomisk værdi.
  Du har værdi. Al slags værdi. Kæmpemæssig høj værdi. Du er så meget værd. Du er unik. Du er et smukt og dejligt menneske. Du fortjener det bedste. Og du kan få det bedste. Du skal bare vælge det.

 • Please lad være med at køre bil, dig med kørselsforbud. Du ved aldrig hvilken ulykke det kunne forårsage, og den ville du skulle leve med. Hilsen én hvis mor blev påkørt og dræbt i trafikken.

 • Min lillesøster har drukket sprinklervæske ved et uheld. Vores far havde hældt det i en sodavandsflaske… Mon ikke det er et lignende uheld skriveren har haft?

 • Ham, der ikke finder dig værdi PGA lav indkomst… Du bliver ikke en dårlig mor, fordi, du ikke tjener kassen. Du bliver måske endda netop en god mor pga det! Til gengæld bliver han ikke en god far fordi han tjener mange penge. Faktisk mistænker jeg i den grad, at han bliver en skod far med de værdier han har. Vil du virkelig have et barn med én som kommer til at veje jeres barns værd efter dets indkomst?
  Ud og find et menneske med de menneskelige værdier i orden❤️

 • K, din historie går lige i hjertet. Kram og gode tanker til dig. Nej, man skal ikke køre, når man har kørselsforbud.

  • Robinsonlisten er en liste, du kan blive skrevet på, hvis du ønsker hemmeligt telefonnr. Det betyder også, at telefonsælgere IKKE må ringe til dig, når du står på listen.
   Telefonsælgeren ringer altså gerne rundt til alle, men gider ikke selv ringes op af sælgere. 😉

  • Hun ringer til folk for at sælge ting, men er selv på listen (Robinson) over folk de ikke må ringe til 😉

  • Laura –

   Den med telefonsælgeren, handler om at han er – som du ved – telefonsælger, men er på robinsonlisten, fordi han selv ikke vil ringes op af telf.sælgere.

   Man kan selv aktivt melde sig til Robinson-listen, hvis man ikke vil ringes op i tide og utide af telefonsælgere. 🙂

  • Robinsonlisten er en “liste”, man tilmelder sig, der giver en markedsføringsbeskyttelse, sådan at tlf.sælgere f.eks. ikke kan ringe til dig uopfordret 😊

  • Robinsonlisten er en liste man kan komme på, hvis man ikke gider have telefonsælgere ringer til en. Så telefonsælgeren gider altså ikke selv blive ringet op af en telefonsælger 🙂

  • Jeg bliver så forvirret over, at du har skrevet så lang og fin og brugbar en kommentar og så vælger at tilføje et par svinere til sidst, så hele kommentaren er nødt til at ryge i skraldespanden. Der er kun én regel for kommentarfeltet, det ville gøre mit liv så meget lettere, hvis den blev fulgt. *den der bedende please-emoji*

   • Hej Miriam
    Det beklager jeg virkelig, det var ikke min hensigt. Jeg synes at din blog er sådan et rart ‘sted’ og vil selvfølgelig ikke spolere stemningen.

    • Det er ikke så meget stemningen, det kommer an på, og jeg er i øvrigt 100% enig i din kommentar, men hvis man får negative ord med på vejen, så mister man jo nok lysten til at indsende, og derfor er kritik ikke tilladt. 🙂

 • I Danmark er næsten alle dele af et barneliv statsstøttet, så dig “uden økonomisk værdi” bør slet slet ikke tage din kærestes ord seriøst. Fødsel, lægehjælp, vuggestue, skole, børnepenge og jeg ved ikke hvad; hans kææææmpe store løn har allerede klaret det for jer, ingen grund til bekymring for ham, skatten klarer næsten alle udgifter. Ej, ved godt at det ikke handler om det, men om at sikkert ser sig selv et bestemt sted økonomisk og det blander han ind i at fat børn osv. Hvis du kan, så løb langt væk fra ham. Langt langt væk. Børn er en “amplifier”, der gør dårligt værre og godt bedre. Hvis der er økonomisk uenighed nu, så kommer det også bagefter, blot meget værre. Selvom det måske kun er diskussion om dyrt børnetøj, så kan de blive rigtig slemt, hvis han fx nægter at bidrage “nok” til barnet, fordi han vurderer at I bør være lige. Økonomi er én ting, forældreskab er så meget mere. Løb langt væk, du gider ikke skændes de næste 18 år om økonomi med ham.

 • 26.000 brutto er da en en fin løn, der er godt nok mange mennesker der i hans optik ikke burde få børn. Hvad med folk på SU, så skal de slet ikke forplante sig. Han lyder ikke som et rart menneske, og hvis det handler om at i skal tjene lige meget fordi han ikke vil dele, så er han også nærig. Afsted med dig, du fortjener så meget bedre. Måske du kan finde en sød fyr der er fattig, så kan i få børn der får kærlighed. Penge gør ikke folk til bedre forældre.

 • Kapital kan jo være både økonomisk og social og kulturel; måske drejer det sig reelt ikke om hendes økonomiske værdi, men om hans angst for at strande med hovedansvaret som familieforsørger. Børn er dyre i drift, boligmarkedet er de fleste steder på kogepunktet, corona forårsager stor usikkerhed. Måske blev det bare lidt kluntet udtrykt. Det er faktisk et interessant spørgsmål, for etablering af et samliv og en familie koster både blod, sved, tårer og penge. 26.000 er i min optik en lidt beskeden løn, når man tænker på leveomkostningerne i Danmark, og hvis hendes kæreste har nogle ønsker i livet, der koster meget, har han måske behov for, at hans partner er i en højere lønklasse. Det er romantikdræbende, men ens partners formåen også på det økonomiske område får jo indflydelse på ens livskvalitet og muligheder, medmindre man selv har en betragtelig løn og desuden er villig til at være hovedforsørger.

Der er lukket for kommentarer.