I dag har jeg…

…Fået anbefalet en “kærestepude” som targeted annonce, fordi det snart er valentinsdag, og fuck verden.

…Spist et kinderæg til morgenmadsdessert.

…Tjekket femten gange, om hoveddøren var lukket, for i går blæste den op, uden jeg opdagede det, og Herbert besluttede sig for at gå på opdagelse i opgangen, hvorefter han for vild på fjerde sal, og det var en traumatisk oplevelse for alle involverede.

…Stortudet over den her video med en døende chimpanse, der genkender en gammel ven.

…Ikke været i bad.

…Insisteret på stadig at være lidt bitter på H&M over et sæt hyggetøj, de viste mig tilbage i januar, men som var udsolgt, da jeg ville købe det. Jeg vil stadig virkelig gerne have det.

…Modtaget en SMS, der handlede om et sprængt vandrør, og som helt bestemt ikke var til mig, men jeg håber meget, de fik løst problemet, for det lyder da træls.

…Slået en lejlighed i bygningen overfor op hos Nybolig, når nu det har lange udsigter i min andelsforening. Den kostede 6,2 millioner, så det var fedt.

… Fået en anbefaling af Instagram om at følge min ekskærestes far. Hav in mente, at det er over et årti siden, vi var kærester.

…Irriteret mig over, at min nye stegepande tilsyneladende ikke er i vater, hvorfor alting flydende løber ned i den ene ende.

…Næsten købt et par meget pæne stilletter, selvom jeg ikke har haft stilletter på i omkring et år, og mine mest brugte sko for tiden er de her Bambi-hjemmefutter.

Kommentarer (14)

  • Uhh, morgenmadsdessert ❤️ Det kører jeg ellers kun med i december, men i denne corona tid er der efterhånden røget en del kiks med chokolade ind før kl. 9 🤷‍♀️

  • Min ex’s mor dukker op i mine anbefalinger på Instagram jævnligt. Vi var kærester da jeg var 15 – jeg bliver 31 i år. 🤦🏼‍♀️

  • Hold da helt op, hvor er morgenmadsdessert et lækkert ord, jeg tror simpelthen, jeg prøver det i morgen 👌

    • Det kan jeg sige med overvejende sandsynlighed ikke er tilfældet! Jeg tænker snarere, det handler om, at jeg nok har skrevet til den email, han har oprettet sig med engang, og Insta derfor mener, vi kender hinanden. 😀

  • Jeg har hørt, at man dukker op i “anbefalede venner”, hvis man har været inde at kigge på folks side. Dvs. at din svigerfar muligvis har været inde at lure på din side og derfor ender i dine anbefalinger. I øvrigt træls viden, fordi man så lige tænker en ekstra gang over, hvem man fb-stalker!

Der er lukket for kommentarer.