I dag har jeg…

…Fået anbefalet en “kærestepude” som targeted annonce, fordi det snart er valentinsdag, og fuck verden.

…Spist et kinderæg til morgenmadsdessert.

…Tjekket femten gange, om hoveddøren var lukket, for i går blæste den op, uden jeg opdagede det, og Herbert besluttede sig for at gå på opdagelse i opgangen, hvorefter han for vild på fjerde sal, og det var en traumatisk oplevelse for alle involverede.

…Stortudet over den her video med en døende chimpanse, der genkender en gammel ven.

…Ikke været i bad.

…Insisteret på stadig at være lidt bitter på H&M over et sæt hyggetøj, de viste mig tilbage i januar, men som var udsolgt, da jeg ville købe det. Jeg vil stadig virkelig gerne have det.

…Modtaget en SMS, der handlede om et sprængt vandrør, og som helt bestemt ikke var til mig, men jeg håber meget, de fik løst problemet, for det lyder da træls.

…Slået en lejlighed i bygningen overfor op hos Nybolig, når nu det har lange udsigter i min andelsforening. Den kostede 6,2 millioner, så det var fedt.

… Fået en anbefaling af Instagram om at følge min ekskærestes far. Hav in mente, at det er over et årti siden, vi var kærester.

…Irriteret mig over, at min nye stegepande tilsyneladende ikke er i vater, hvorfor alting flydende løber ned i den ene ende.

…Næsten købt et par meget pæne stilletter, selvom jeg ikke har haft stilletter på i omkring et år, og mine mest brugte sko for tiden er de her Bambi-hjemmefutter.

Comments (14)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.