Kommentarer (37)

 • Kære dig, der føler at dit barn er et monster. Har I søgt hjælp gennem f.eks. PPR eller andet i kommunen? Der er altid nogle grunde til at et barn reagerer. Børn gør altid det rigtige, hvis de kan, men der kan være grunde til, at det er for svært. Jeg ved jo ikke, hvordan du oplever det monsteragtigt. Men hvis det er udadreagerende adfærd, så prøv at læse bøger af Bo Hejlskov Elvén eller Ross W. Greene. Det var aha-oplevelser for mig. Og husk også altid på, at du som forælder også gør det, så godt du kan (Det er desværre tit at man kan blive beskyldt for mange ting, når man har et barn, der opfører sig lidt anderledes).

  • Enig ❤
   Søg hjælp, og husk desuden at være god ved dig selv!
   Vi har fået hjælp af tværfagligt team, og det har rykket SÅ meget. Husk på at både du, din mand og dit barn gør det så godt I kan lige nu. Hjælpen kan give jer nye værktøjer og forståelse og skabe bedre relationer mellem jer. Jeg ønsker jer alt det bedste ❤❤
   Kh. en mor til et tidligere monster

 • Haha jeg overvejede lige netop i dag at indsende en hemmelig om ikke at følge virksomheder og personer, der bruger ‘massere af…’ eller bare ‘massere…’ hvor ‘af’ ikke engang er med. Jeg forstår ikke, hvordan det er blevet så udbredt at bruge det og det løber mig koldt ned ad ryggen, hver gang jeg ser det brugt.

  • Blot af nysgerrighed (efter flere kommentarer om samme) – hvad er det, der irriterer dig/jer ved brugen af “massere”?

   • Det er ikke engang et forkert ord. Det er ikke et ord! Eller jo, som der bliver skrevet, det er et verbum, men det hører ingen steder hjemme i den sætning!

  • Enig ?????
   Du er sej at du kæmper dig igennem ?
   Hvis presset bliver for stort, så søg hjælp. Alle uddannelser har støttemuligheder, og det hjælper som regel at tale med nogen om det ? Og du er garanteret ikke den eneste ?

 • Det er ikke kun ‘massere af’ der giver mig tics, det gør ‘begrund af’, ‘inu’, ‘selvskab’ og en masse andre også! ?

  • Enig! Eller ‘armen’ … Ser det typisk brugt, hvor man ellers ville skrive ‘Jamen altså’ eller lignende.

 • Lad være med at blive skilt. Knus lidt antihistamin i hans mælk hver morgen, så er der ro. Eller bortadoptér ham (fungerer kun, hvis han er så lille, at han ikke kan finde hjem igen). Begge dele er jokes, selvfølgelig.

 • Dig, som tror man skal være køn for at blive udsat for sexchikane: jeg tror, vi er mange som har sloges med vores udseende. Jeg håber, at du vil arbejde med dit selvværd og forstå, at det helt uopnåelige skønhedsideal, som vi bliver udsat for konstant netop ER uopnåeligt. Når jeg synes jeg er allergrimmest, så tænker jeg altid på Hermione – hun er for badass og hun er bestemt ikke en beaty-queen!

  Derudover tror jeg ikke, at sexchikane er noget nogen kunne tænke sig, men måske komplimenter eller flirt kunne være tiltrængt? Hvis det var noget, så vil jeg sige at du bare selv skal starte: sig til din kollega, at hendes nye frisure klæder hende, spørg din kollega hvor hans briller er fra, for du synes de klæder ham enormt godt. Jo mere positiv energi man sender ud, jo mere er der i universet og jo mere for man tilbage 🙂

 • Haha jeg skrev, i et tidligere job, facebook opslag for en virksomhed, og blev gjordt opmærksom på at jeg lavede den fejl ‘massere’ jeg forstår stadig ikke fejlen ??
  Mærkeligt jeg ikke har det job idag ??

  • Du skal ikke have et job, hvor du skal skrive. Det er der ingen skam i. Men nej, ikke din hylde…. Gjordt!!!! Av!!!! ?

 • Hahaha

  Når min datter vågner om natten lader jeg også tit som om jeg sover. For det er ALTID mig hun vækker når hun vågner om morgenen i weekenden

 • Jeg bliver vildt træt, når folk skriver at de er nød til noget..
  Okay, bliver du valnød eller hasselnød til noget..
  Man skal altså huske t, når man er nødt til noget, eller giver det inden mening..

 • Dig med et tredje monster. Jeg er helt oprigtig nysgerrig: Elsker du ham på trods?? Jeg har altid overvejet, om der findes mødre, der så trætte af deres børn, at de faktisk ikke kan finde i deres hjerte at elske det barn!?

 • Årh hvor ville jeg ønske, at jeg kunne sove og lade min mand tage børnene, men han vågner ikke. Der kunne lande en helikopter i soveværelset og manden ville stadig sove.

  Til dig med ‘det lille monster’ – sender dig et kæmpe kram! Vi har også en datter der kræver al min tålmodighed og pædagogiske evner – og ofte er det ikke nok! (Og jeg arbejder som pædagog). Det er OK, at spørge om hjælp.

Der er lukket for kommentarer.