Kommentarer (17)

  • Jeg tænkte der samme… meneneste dårlige nyhed den dag var dagen før i forbindelse med pressemødet og strømningerne.

   ….og hemmeligheden er sikkert ikke udgivet som den er indsendt.

  • Hver gang jeg skulle fortælle, at jeg var gravid føltes det for mig som om jeg ligeså godt kunne have sagt ‘vi har bollet’… ?

 • Hemmeligheder er det bedste❤️
  Men stakkels dig der blev gift i lørdags. Håber det bedste for dig.
  Og dig med analsex. Det er ikke det samme jeg skal tale med min kæreste om. But I hear you. Shit det er svært at tale med sin kæreste om sådanne ting. For mig i hvertfald….

 • Det er svært at tale om sex fantasier med sin kæreste – uanset om det er tis i munden eller man skal bindes blidt. Mit råd er: SIG DET! Det er røv-rocker svært men det er noget med at sige højt “jeg skal sige dig noget! Det er røv-rocker svært men NU gør jeg det!!!!!” Og så skal det ud! Usagte ord og ønsker i et forhold er som en tysk trykkoger. Den går af som en bombe en dag…mit i stuen…men rødbeder. Tag kontrol idag ❤️

  • Hahah Iben – det var dog en fantastisk sammenligning. Ingen er interesserede i en rødbedebombe midt i stuen! Rigtig god weekend til dig! 😀

 • Til dig, der ikke er alene i hovedet: 2-4 % af alle mennesker hører en form for stemmer, måske flere. 2/3 af dem lever velfungerende liv med stemmerne og stemmer er altså ikke lig med en skizofreni diagnose 🙂 hilsen en der arbejder med stemmehørere.

 • Puha, den med hende der er blevet gift i lørdags ramte mig godt nok lige i maven, da jeg selv har oplevet utroskab. Håber hun opdager det så hun kan sparke ham ud inden de får børn 🙁

 • Den sidste minder mig om da jeg højlydt kom til at kalde min baby for “Din lille bøsse” – ville have sagt bisse eller bølle ?

Der er lukket for kommentarer.