Kommentarer (24)

 • Jeg elsker mit bonusbarn. Har haft flere af dem før….og har tidligere bedre kunne lide dem end deres fædre. Nu er det far jeg elsker mest, men hun kommer ind på en solid plads sammen med mine to børn. Jeg er kommer frem til det handler om mig. Jeg kan godt lide at have fået et bonusbarn og det er jeg fanme glad for! Jeg vllle slet ikke kunne rumme at stå i din situation – pyha! Som om det ikke er svært nok mand!!! Jeg ønsker jer alt det bedste ❤️ bare hold ungen ud hvis manden er det værd ⭐️

  • Jeg er så enig med dig! Jeg ELSKER virkelig min kærestes børn, næsten lige så højt som jeg elsker ham. De er fantastiske, og jeg er taknemmelig for det forhold vi har. Er ked af at alle ikke kan opleve det samme❤️

  • Må jeg bare indskyde – som bonusdatter – at kærligheden bestemt også kan gå den anden vej 🙂 Jeg havde den mest fantastiske bonusmor og jeg priser mig lykkelig for de (alt for få) år jeg fik med hende. Bonusforældre får ikke nok credit for hvor seje og fantastiske de er!

   • Fineste kommentar Sarah!
    Jeg har selv en bonussøn og synes, det er svært til tider og er helt enig i, at det er det vildeste tabu.
    Men jeg er på holdet, der elsker min bonnussøn……ville bare ønske han var min egen, så jeg kunne blive fri for min kærestes eks!

 • Dig der tror tanker manifesterer sig: det gør jeg også og jeg synes selv det virker, har i hvert fald altid formået at få det jeg ville, hvis jeg virkelig tænkte, jeg ville have det og dermed knoklede for det på den ene eller anden måde

 • Nummer 1: Er det dig, Boris?! ?

  Dig med “bonus”børn: I hear you!!!!!!!!!!! Du er ikke alene!

 • Hold nu kæft jeg elsker den her runde hemmeligheder. Folk er for vilde.
  Og Miriam-man må også elske dig for at dele??

 • Åh gud nej ? Dig med far og **** pics… haha ej jeg føler med dig. Nogle ting skal børn bare slet ikke SE eller vide om deres forældre ?

  Min mor har udspurgt mig om prævention og mine dates her til aften. Jeg er 31 og har IKKE den slags forhold til min mor ??

 • Til dig (og tydeligvis mange andre) der har det svært med bonusbørn:
  Jeg har det på præcis samme måde, men har fortalt det til min kæreste, veninde og forældre. Det gør det lidt nemmere (for mig i det mindste).
  Nogle gange er bonusbørn bare minus..

 • Ville ønske man kunne få hjælp til at lære at holde af andre menneskers børn. Det er SÅ svært. Især når jeg ikke har nogle selv. Og det opfattes som kæmpe tabu ikke at elske et barn i de kredse jeg færdes i. Det er ikke nemt at være stedforælder. Og der er ikke nok fokus på det.

 • Jeg er selv et stedbarn, som min stedmor aldrig rigtig kunne lide. Hun er blødt lidt op efter 32 år. Hun har aldrig sagt det (til mig), men jeg har omvendt heller aldrig følt mig velkommen hos min far og hende. Min stedfar derimod. Ham ser jeg stadig, trods de blev skilt igen. Det er fantastisk.

  • Hej Josephine. Jeg synes, du fik formuleret din kommentar så fint og sobert, og jeg er i øvrigt rungende enig med dig (hvilket jeg godt kan skrive, for jeg ved som den eneste, hvad der stod i den!) Alligevel må jeg desværre slette den, da den stadig går imod reglerne, idet dine sidste par sætninger er kritiske imod en bestemt hemmelighedsindsender, og det er desværre ikke tilladt. Jeg forsøger at huske på, at hemmelighederne er outlet for frustrationer, og de er øjebliksbilleder, som aldrig viser hele situationen. <3

 • Åh den med bonusbørn – er så enig.
  Hold nu kæft hvor er det svært – og jeg kan faktisk godt lide andre folks børn, og jeg kan jo egentlig også godt lide hans børn. Jeg gad bare godt at han så de problemer hans søn har og så handlede på det. Det er fucking ikke op til mig at hjælpe hans barn, det er forældrenes job og de gør et seriøst dårlig job – og jeg har efterhånden fået nok, hader at jeg svigter barnet, men de vil jo ikke lytte eller se at hans udbrud/ageren er et råb om hjælp efter voksne, som er nærværende og ser ham!
  Men må også passe på mit eget barn i det her og derfor trækker jeg mig

  • Du skal næsten sige til ham at barnet craver opmærksomhed og nærvær? Det er synd 🙁 det går lige i hjertet

 • I forhold til bonusbørn, så ville jeg ønske at forældre tænkte følgende: Hvem har mine børn det bedst med = Mennesker de kan lide. Hvis du lærer dine børn at hate på din eksés nye kæreste, så forhindrer du dine børn i at have det rart når de er på samvær. Når du skyder en pil, går den altid gennem børnene før den rammer den du sigter på. Stol på at dine børn har kærlighed nok i sig til mange mennesker. Du får ikke mindre fordi de holder af nye medlemmer af familien. Kærlighed er ikke en lagkage.

 • Det var mig der skrev for lidt tid siden. Jeg er i tvivl om det virkelig er DIG, der har indsendt en hemmelighed nu, så ville det have været en speciel dag for os i dag?

 • Dig med bonusbarn. I hear you! Det er MEGA hårdt at være stedforælder. Men jeg ved bare også, at barnet ikke har bedt om, at situationen skal være sådan her, med skilte forældre og stedforældre. Jeg gør mit bedste, for at rumme ham, og for at han ikke skal vide, hvordan jeg har det. Jeg tolererer ham, men elsker ham bestemt ikke. Og kunne jeg have valgt ham fra, så havde jeg gjort det uden tøven.

 • Til dig der ikke har haft sex ædru – samme her. Intimitetsproblemer har gjort at jeg har været påvirket af enten alkohol eller har røget hash inden, så har aldrig rigtig været i det. Jeg er selv 29.

Der er lukket for kommentarer.