Et virkelig tilfældigt skriv om partytricks. Ja, partytricks.

Har du et partytrick? Du ved, sådan en helt vildt random ting man ind imellem hiver frem, når der er kommet en god mængde alkohol i blodet, og tærsklen for at imponere folk er lidt lavere?

For ti år siden-ish plejerede jeg at blære mig med, at jeg kunne offside-reglen. Jeg brugte det som regel i forsøg på at score, og det var egentlig lidt nederen, for hele gimmicken var jo at spille på den der fordom om, at kvinder ikke ved en skid om fodbold. Hvilket er sandt i mit tilfælde, bevares, men jo ikke universelt. Så kunne jeg være sådan lidt tihi-fnis-se-mig-jeg-har-lært-en-mandeting. Det var på alle måder cringe som så mange andre ting fra mine start-tyvere, men sagen er, at det havde en ret høj succesrate. Indtil de lavede offside-reglen om, og jeg ikke magtede at skulle lære den igen og i øvrigt heldigvis også fandt ud af, at det måske var lidt federe at score med sin personlighed.

Jeg havde en veninde dengang, der konsekvent lavede ormen som partytrick, og det er i teorien ikke dumt, fordi det rent faktisk er imponerende at kunne. Men gå-i-byen-tøj anno 2010 var gerne meget stramme kjoler, og gå-i-byen-steder anno 2010 havde som oftest både ret snavsede og ret klistrede gulve, så selvom selve movet var ret nice, var det aldrig en rigtigt gennemtænkt beslutning.

Andre partytricks inkluderer at kunne spille på sine tænder, tage et shot fra skulderen, vende en tændt cigaret i munden og trylletricks i den lettere ende. Der var engang en “tryllekunstner”, der scorede mig ved at trylle en tier frem i bunden af min drink, men hvis vi er helt ærlige, virkede det mest, fordi han var lækker, og jeg var fuld, for jeg så ham smide den deri, og selv efter lidt for mange vodka/redbulls kan jeg huske at have tænkt, at det ikke var synderligt hygiejnisk. Efterfølgende bad han desuden om min email i stedet for mit telefonnummer, og det var også lidt mærkeligt.

Mit bedste partytrick i disse dage er at binde knude på en kirsebærstilk med tungen. Det er en evne, der ikke altid er lige praktisk at demonstrere, fordi den jo rent faktisk kræver en kirsebærstilk, og de gror ikke sådan lige på træerne. Eller, det gør de selvfølgelig, men de træer har man sjældent lige ved hånden. Jeg bruger ikke partytricks til at score (så ofte) mere, hvilket i dette tilfælde er meget heldigt, for kirsebærstilktricket er mestendels kendt fra film, og der er det altid virkelig sexet, men realiteten er, at man ser topbøvet ud, mens man bakser med at få den vendt og drejet, og jeg kan kun forestille mig, det er en slem skuffelse at opleve live for første gang.

Når der ingen kirsebærstilk er, laver jeg et trekløver med tungen, men det er helt ærligt ikke særlig svært, så længe man har den der genetiske evne til at kunne rulle sin tunge, og den oplever jeg egentlig, de fleste har. Summa summarum er, at jeg måske godt lidt kunne være på jagt efter et nyt partytrick – deraf indlæggets indledende spørgsmål. Hvem ligger inde med det bedste trick, vi bare allesammen må øve os på til næste fuldetur?

Kommentarer (69)

 • HURTIGT bladre jeg ned til kommentarene for at se alle de ‘fede’ tricks jeg kan adopterer!
  Og så er jeg for hurtigt ude.. ØV!!
  Glæder mig til at vende tilbage og se hvad der bliver lagt på bordet?

  Og så vil jeg lige smide min ‘go to’ i puljen:
  Jeg viser altid, at jeg kan røre min næse med min tunge??‍♀️??‍♀️

  • Haha, vi håber, de kommer løbende! 😀 Jeg ville SÅ gerne kunne røre min næse med tungen, men min tunge er simpelthen for kort!

 • Min lillesøster kan tale baglæns. Seriøst, baglæns som i snælgab?! Det kom sig af en lang periode i gymnasiet med massiv OCD, hvor det var en tvangstanke for hende. Idag, hvor hun har det rigtig godt, er det et nice partytrick?.

 • Jeg kan få min højre fod op i min højre armhule stående. Den er brugt med succes da jeg var yngre. ?

 • Jeg kan åbne en øl, ved at holde 2 flaske øl i hånden og sparke på den ene – selvfølgelig i stiletter. Men tænker faktisk (nu i ædru tilstand) at det er mere truck end imponerende ?

 • Jeg kan få mine albuer til at røre hinanden bag min ryg ?

  Mine venner kan åbne øl flasker på alle mulige alternative måder, det har jeg altid ønsket jeg kunne!

  • Det ville jeg også ønske, jeg kunne! Har engang set en åbne en øl med øjet, og det virker ikke så klogt, men det var fandme blæret!

 • Jeg kan ét korttrick, som altid imponerer! Jeg har aldrig fortalt nogen, hvad hemmeligheden er, for det er det eneste, jeg kan, og jo færre der ved det, jo bedre.
  Engang kunne jeg også gå i bro fra stående position, men det tør jeg ikke helt længere, så jeg ved ikke, om jeg stadig kan. Det vil sikkert vise sig engang, når der kommer tilpas alkohol indenbords.

 • Jeg kan også binde knude på kirsebær stilken, rulle tungen rundt og lave trekløveret.

  Der udover kan jeg vende 4 mariekiks i munden.. Det kræver bare at man slæber en rulle mariekiks med i byen og det ved jeg sgu ikke lige, hvor handy det er ?

 • Sig et bogstav, og jeg kan med det samme fortælle dig, hvad nummer det er i alfabetet.
  Eller “tværsummen” af et navn, f.eks. Miriam = 13+9+18+9+1+13 = 22+(28)+13 = 22+13 = 22+6 +7 = (28) + 7 = 7. Jeg scorede en phd-studerende i nanoteknologi på det…

  • Den matematiske del af mig er nysgerrig på metoden du bruger til at regne tværsummen… 🙂 I don’t get it?
   Er det en særlig metode, når det er navne det handler om?
   I forhold til min matematikforståelse ville tværsummen være 9 (13+9+18+9+1+13 = 63 , 6+3 =9)

   Please enlighten me 🙂

   • Den er jeg også med på. Altså tværsummen af 28 er 1, den går vel ikke ud? Men altså, derudover er det ok blæret!

   • Jeg forstår heller ikke den med at fjerne 28. Normalt kan man fjerne de tal, som 9 går op i, men det gør det jo ikke med 28

 • Jeg er OK smidig, og tidligere har jeg lavet et trick med at trække foden op til skulderen sådan baglæns – nu kan jeg i stedet i siddende tilstand røre gulvet med panden, hvis jeg læner mig forover. Problemet ved de to tricks er bare, at det første godt kan give krampe, mens det andet om muligt er endnu mere træls på klistret festgulv! Så jeg laver dem iiiikke så tit…. ?

 • At kunne få min knytnæve i munden, og kunne gå på mine knæ, er nok dem jeg ender med oftest at lave?

 • Jeg har aldrig brugt det til at score, men jeg har ofte imponeret fulde folk med at kunne 7 decimaler af pi (ikke at det er særlig meget ?).
  Derudover kan jeg løfte den ene side af min overlæbe uafhængigt af den anden – det kræver lidt øvelse, men det er meget sjovt.

 • Åh, mit party trick i 20erne var ultimate cringe. Jeg kan deep throat’e det meste, såøh, ja, det gjorde jeg ?

 • At bøje det yderste led på fingrene – altså kun det yderste – resten af fingeren holder strakt. Jeg kan få to finger ned i 90 grader, og folk prøver altid om de også kan, når jeg viser det.

 • Jeg kan ægte samle albuerne på ryggen og ryge en hel cigaret gennem næsen (muligvis også samtidig selvom jeg aldrig har prøvet det). Det første klart mere sexet end det andet.

 • Der er jo den klassiske med at lade som om at man går ned af en trappe bag et bord eller tage elevatoren.
  Derudover kan jeg anbefale et politisk ukorrekt sugerør af plastik med knæk. Det lange stykke i din mund og det korte i din (svedige) armhule. Derefter puster du og fremkalder en mega god pruttelyd ??
  Sidst men ikke mindst: flasketricket! Du tager en flaske. Suger luft ud af den, så der dannes vakuum. Langsomt flytter du flasken ud på kinden, så den hænger og dingler der. Hvis du er rigtig skrap, så tager du også en hele vejen ned på hagen (dobbelthager er bedst). Ølflasker er klart nemmest, men vinflasker går an for den øvede.
  God fornøjelse ??

 • At kunne slikke sig på albuen. Det er just kønt, men hvor har jeg vundet mange drinks på partytrick ??‍♀️

 • Jeg kunne (kan?) have bunden af en ølflaske i munden.
  Det har jeg scoret pæææænt mange gratis øl på gennem tiden… ??

 • Engang var mit party-trick at hive bh’en af og ud igennem ærmet i én bevægelse…?!?! Har lige tjekket og jeg kan stadig, er dog ikke sikker på at det bringer ligeså stor glæde her efter to amninger, som det gjorde da jeg var i start 20’erne… Er i øvrigt også blevet scoret af en ‘tryllekunstner’, kan tryllede en 50’er ned under min øl ‘så vi havde til en taxa hjem’. Græmmes!!!

 • Årh, det er et fedt emne, det her! Jeg havde nogle solide i mine yngre dage. Gik gerne i bro og op igen på dansegulvet (lykkedes 8/10 gange, ok akavet de sidste to. Pænt sikker på succesraten i dag ville være præcis nul). The cup song var altid god (og imponerer i dag min 3-årige…) Og så den allerbedste: kan sige “goddag og velkommen til vores guidede tur gennem den græske mytologi” på russisk. Eller … det ved jeg teknisk set ikke, om jeg kan. Min veninde lærte mig det i gymnasiet, og der er en vis sandsynlighed for, at det bare er en volapyk-remse. Men stort set ingen mennesker i København taler alligevel russisk, så den har jeg virkelig underholdt med ved mange lejligheder (og kan ikke fuldstændig udelukke, at den kunne komme frem igen, hvis jeg en dag drak tequila.)

 • Jeg kan løfte mine øjenbryn uafhængigt af hinanden, så jeg øvede mig rigtigt meget foran et spejl, indtil jeg kunne lave “bølgen” med dem ? jeg kan også vippe med ørene. Det er helt sikkert ikke scoretricks, men min stolthed over disse vil ingen ende tage, især ikke når jeg er fuld

 • Når jeg er fuld, synes jeg altid, at det er super grinern, at jeg kan sætte en 20’er fast på panden, hvis jeg er svedig (og det er jeg typisk efter dans). Når jeg læser de andre kommentarer igennem, kan jeg godt se, at jeg hellere skulle have forsøgt at imponere med at få albuerne til at røre hinanden på ryggen (hvilket jeg kan).

 • Jeg kan bælle en øl lynhurtigt! Det lyder ret truck, men det har jeg sgu scoret med mange gange det trick.

 • Jeg kan virkelig mange postnumre, fordi jeg engang sorterede post. Det udvikler sig gerne til en slags bizar quiz, hvor folk råber bynavne til mig og jeg så svarer: “Læsø?” “9940!” “Nyborg?” “5800!”…

  • Har det samme med postnumre, det er blevet til at hver gang en fortæller mig hvilken by de bor i, remser jeg automatisk postnummeret op. Det er en tic ?

 • Måske ikke et partytrick til klubberne i Danmark, men på en varm sommeraften i Spanien med en masse gadesælgere og gøglere lånte jeg på en ferie engang en ethjulet cykel af en af dem, hvilket gav klapsalver og en solid feststemning. (Jeg lærte at cykle på ethjulet på fritten, da jeg var barn. ?)

 • Jeg er hypermobil, og kan forlænge min ringfinger, så den er på længde med min langefinger. Med flad hånd vel at mærke. ? Ved ikke om den har skaffet drinks, men den har givet mange gode grin og folk der begynder, at gøre mærkelige ting med hænderne.

 • Jeg kan spise en burger (fra mcD/burgerking) i en bid. Det ser ikke kønt ud undervejs, og det er vel gode ti år siden jeg prøvede sidst.

 • Jeg kunne i hvert fald ikke stå på hænder, fandt jeg ud af, da jeg var yngre. Op til flere gange ?‍♀️

 • Har ved flere lejligheder vist min ene unormalt lange tå frem i (temmelig) beruset tilstand. Ved ikke om det kan kaldes et trick og det er vist heller ikke lykkedes mig at score på det…

 • Jeg kan stå oprejst og holde meget store og tunge ting under mine bryster. Tunge bøger, sko, en guitar – you name it!

 • Av, siger jeg bare. Snakkede med min bedre halvdel om dette indlæg igår aftes, og skulle selvfølglig vise ham de party tricks jeg engang kunne. Troede jeg. – Jeg er åbenbart ikke så smidig længere efter 2 børn (og den del kilo). Så ikke alene mislykkedes mine forsøg på mine forskellige “tricks”, jeg er også maksimalt øm idag i diverse muskler som er blevet foretrukket.
  Dont do this at home, kids.

 • 1. Røre min næse med tungen! Har en lang og spids tunge som fascinerer.
  2. Kan rigtig mange postnumre rundt i landet.
  3. Bevæge ørerne

 • Jeg har været i forhold siden jernalderen (ca.), så mine tricks er ikke for at score, Men mest for at underholde (og muligvis mest for mig selv) ?

  Jeg kan huske ét sejt move fra hiohop- timerne i midt-90’erne, som jeg gerne gentager as libitum og underviser i
  – og så vender jeg tandstikker op i spidsen af mine næsebor (en i hver) og vipper med tungen, så næsen følger med. Det sidste er ikke just kønt, men plejer at tage kegler.

 • Jeg har også noget med grimasser og kunne løfte læben i den ene side eller det ene øjenbryn. Og så er min mor serber, så som barn fik jeg altid skæld ud på serbisk, så kan sige rigtig mange grimme ting på serbokroatisk. Det imponerer tit, når man er både rødhåret og har fregner.
  I nyere tid har mine år med crossfit-træning også givet mig en del partytricks som mine venner selv efterspørger i branderter. Sådan noget med at lavet et-benede squats, lave pull-ups i tilfældigt stativ eller simpelthen bare flekse mullerne, kan folk finde herre imponerende.

 • Jeg kan lave kanin næse. Altså bevæge den op og ned hurtigt som kaniner gør når de snuser. Alle jeg har set forsøge at gøre tricket efter laver “store næsebor, små næsebor”. Ikke op og ned… bortset fra min søn på 4 som laver den rigtigt – det må være genetisk??☺️
  Og mht. tværsumsregnestykket, så er det altså 9 der er lig 0 og ikke 10. Så B har ret i at det ender med 9✔️

 • Æv jeg har ødelagt meget tøj ved at lave ormen på klamme diskotek gulve. Har faktisk en gang lavet den hele vejen hen af en (ca. 5 meter lang) bar i Alanya. ? Av jeg havde ondt i min krop dagen efter. ?

  Ellers har jeg nok fået mest opmærksomhed på mine tiltider ekstreme dansemoves. Det var som om at jeg lige fik 5 ekstra gear når jeg gik på dansegulvet.
  En dørmand ville en gang teste mig for stoffer da han ikke kunne forstå at jeg kunne blive ved med at danse i det tempo (dakkedak) og kun drak vand. Jeg var bare fattig studerende som drak hjemmefra og kun var i byen for at danse, hvilket man må sige jeg gjorde ??

 • Jeg kan få mine albuer til at mødes på rykken. Det kan alle i dette kommentarfelt åbenbart, mon de også er hypermobile. ?
  Man kan alle mulige ulækre “tricks” som hypermobil og det her er altså bare det eneste der virker imponerende og ikke sådan: “av, ad, ad, lad lige være med det!”-agtigt.

 • Jeg har (gennem min klatrehobby) fundet ud af, at jeg har meget stærke fingre (og så har klatring jo også hjulpet), så jeg kan lave pull ups i mine fingerspidser på dørkarme, hvilket jeg ofte gør i fuldskab. Når man er en ellers ikke særligt stærk udseende pige kan det virke ret imponerende. Derudover har jeg også lavet ormen på en del dansegulve.

Der er lukket for kommentarer.