Kommentarer (23)

 • Nøj, jeg kommer til at savne det her emne! Det er så rart at læse, at det ikke kun er min familie, som er skudt i hovedet.

 • De er så gode i dag, at jeg har helt lyst til at bidrage.

  I forlængelse af den næst sidste: min mor kalder altid min far ved efternavn, fordi hun synes at hans navn er grimt.

  Min grandmoster har ikke talt til min (hyper allergiske) mor i flere år, fordi hun selv medbragte noget mad til mosterens fest.

 • Okay vent, var det jehovas-vidne-søsteren der havde begået de seksuelle overgreb mod den anden søster?

 • Forslag til emne som jeg tænker kan være anledning til både positive, negative og mærkelig oplevelser…: Ferieoplevelser

 • Hvad med dårlige/syge/vilde ferie oplevelser?! Eller nogle af de tidligere wtf emner som har været en success tidligere?

  • Han skal bage det så mange gange, at de mister overblikket over hvor mange gange det har været ?

 • Næste uges emne måske: Beauty Bloopers. Om den gang man mistede sit pandehår til et glattejern, den gang man kom til at ligne Trump pga for meget selvbruner og man skulle på date med drømmefyren dagen efter, osv….

 • Ååh, den sidste ? Thumbs up til en ærlig farmor, som bare gene vil nyde sine børnebørn, som HUN kender dem?

  • Jeg tror det skal forståes sådan, at søsteren har betroet sig til indsenderen om farens misbrug,
   hvorefter indsenderen har konfronteret faren med søsterens anklager.

  • Jeg tror for det første, at der skulle have stået “min mor anklagede SIN far…”. Og så forstår jeg det, som at morens søster havde betroet sig til hende om, at deres far skulle have begået overgreb på hende, hvilket moren så konfronterede ham med. Og så viste det sig at være løgn fra søsterens side. Men det er bare min tolkning – kan sagtens have misforstået den ?

  • Som jeg læser det, er der to søstre.
   Den ene anklager deres far for incest/overgreb. Han tager det i stiv arm (da han ikke har gjort noget), og senere viser det sig, at der er den anden søster der har udsat hende for overgreb (og ikke faren). Søsteren der begik overgreb, endte på stoffer og lavede bankrøveri, og er i dag frelst som Jehovas vidne.

   Damn en kompliceret familie ?

    • Jeg mener ikke, at seksuelle overgreb handler om sex, men derimod om magt. Hvis man har en dysfunktionel familiedynamik, så kan overgreb nemt bruges til at positionere sig i søskendeflokken, ved at tryne og dominere.

 • ffs, jeg var virkelig overbevist om at min familie var det mest underlige i verden, men takken vaere dig saa er jeg nu om ikke ok med hvad der er sket, men accepterer det som varrende graensenormalt

 • Nr 7 gør ondt dybt ind i hjertet, tænk at blive skubbet væk af sin far på den måde. Tænk at skubbe sit barn fra sig.

 • Nummer 7 er direkte sørgelig. Jeg håber ikke du er alt for ramt af det faktum at din far er en kæmpe nar.

Der er lukket for kommentarer.