Kommentarer (17)

 • Den med lejligheden og dildoen var åbenbart så god at vi skulle have den 2 gange ? Men jeg kan godt forstå glæden, det er skønt at bo for sig selv ?

 • IVedHvemJegErHvisIKenderMig

  Farmand fik lov at vælge navn til vores dreng…. Der gik et par år før han fortæller at han kunne lide navnet fordi en hest fra hans barndom hed det….. Jeg valgte mellemnavne Emil… og det er ikke mange år siden jeg så den kiksede sammenhæng.
  Luckas (som Emil fra Lønnebergs’ hest) Emil – hedder vores skønne dreng på 11.

  Stod det til mig, var navnet blevet efter min børnehave-kæreste?

 • Miriam, du er simpelthen nødt til at sætte et link til forrige indlæg i bunden af dine “Shh….”-indlæg, så man kan travle dem alle igennem uden at misse et!???
  Så mange hemmeligheder….?

  • Det er der allerede, det ligger bare i toppen! Du skal bare klikke på kategorien (“hemmeligheder”, under overskriften), så kommer de allesammen frem i kronologisk rækkefølge. 😀

 • til den lesbiske: jeg ønsker mig brændende børn, men jeg vil så meget hellere være far end mor. tanken om at være mor skræmmer mig så meget, kan ikke overskue tanken om at nogen skal være så ekstremt afhængig af mig, og har heller ikke noget behov for at være gravid og amme. bare jeg var lesbisk, tænker jeg nu.

  • Åh hvor er det rart at høre at der er andre der har det sådan!!
   Jeg ønsker mig ikke som sådan børn, men det er netop fordi jeg langt hellere ville være far end mor, hvis jeg skulle have børn.

  • Helle ikke lesbisk

   Jeg vil gerne være mor, men jeg har virkelig, virkelig, VIRKELIG ikke lyst til hverken at være gravid eller føde. Vi taler nærmest en fobi.
   Så oddsne for jeg nogensinde får børn er oprigtigt små.

   • Jeg har også fobi for fødsler. Jeg fik kejsersnit i sin tid (ungen skulle ud, og det var pest eller kolera). Jeg overvejer faktisk barn nummer to for tiden. Men sidst havde jeg kvalme og opkast i hele ni måneder, så ved ikke helt ??.
    I gamle dage tænkte jeg også nul børn til mig!! Indtil jeg mødte min nuværende kæreste. Så min pointe er vel, at måske du også bliver klar en dag. Måske vælger du ikke at få dem – og det er også ok.

   • Man kan få kejsersnit pga. fødselsangst. Det har jeg gjort to gange og det har været super godt 🙂 og graviditet går jo heldigvis over efter 9 måneder!

 • Enten er der kommet flere mandlige eller flere lesbiske hemmelighedsindsendere. Uanset hvad er det fedt.

 • Det her er ikke en sviner af nogen, men en helt oprigtigt undren, som jeg gerne vil have belyst; Der er løbende hemmeligheder fra kvinder der opkalder deres sønner efter tidligere kærester eller ham hun aldrig fik. Jeg forstår ikke pointen? Hvorfor vil man opkalde sit barn efter en man har haft sex med / en man ville ønske man havde haft det med? Eller at ens barn til evig tid skal være en reminder om at man fik barnet med en anden end den man åbenbart helst ville have haft det med? Gør mig klogere ☺.

 • Til dig med den syge mor. Det er helt ok og selv om man er dødsyg kan man godt være møjirriterende. Det er på mange måder (Også) svært at være pårørende og man bliver SÅ slidt. Så selvom det føles som om man Skulle gå og være taknemmelig for den syge stadig er her, så er det også synd og hårdt for dig.
  Kæmpe kram til dig

Der er lukket for kommentarer.