Kommentarer (10)

 • Jeg er også både lykkeligt gift og mor til tre. Baggrundsbilledet på min telefon er af Isak&Even fra SKAM ? der kan man da tale om at prioritere

 • Jeg fik 4 for mit speciale. Kunne ikke tro mine egne øjne, da jeg læste karakteren. Overvejede et øjeblik at fake og sige, at jeg fik 7 eller 10, men jeg er den dårligste løgner ever, så nu tror alle mine venner måske bare, at jeg er halvdum. Skal være gymnasielærer og begyndte pludselig at tvivle på mig selv over et fucking tal på en skala kontra 7 års studier og fine karakterer. Hvad sker der for det? Jeg håber lidt, at min ærlighed kan tage perfekthedspresset af andre i min omgangskreds – derfor siger jeg det nu med stolthed i stemmen til alle der spørger! Og ja her 3 måneder senere er jeg faktisk bedøvende ligeglad med dén karakter ✌️

  • Tak for din ærlighed, den kommer lige på rette tidspunkt – jeg skal selv aflevere mit speciale om 11 dage! :p

 • Til dig med skilsmisseveninden. Så må skilsmissen da iscenesættes på samme niveau. På hendes regning, selvfølgelig.

 • Jeg fik også 4 for mit speciale og jeg skammede mig så meget dengang. Men her 2 år senere tænker jeg slet ikke på det. I starten tænkte jeg meget på det, da jeg søgte job og skulle sende eksamensbevis med. Men ærlig talt, skole har aldrig interesseret mig og nu er jeg bare stolt af at jeg har en kandidatuddannelse. Og 4 er jo en fin karakter. Fuck hvad alle andre tænker! Hvis det er den rigtige venner tænker de alligevel ikke en skid på det ?

 • Mit baggrundsbillede er min kat Lily Potter, og jeg elsker både min mand og børn , Lily er bare mest fotogen???

 • Jeg håber at indsenderen brugte penge og energi på polterabend, babyshower, bryllup og barnedåb for at gøre veninden glad. At hun bliver skilt annullerer vel ikke den glæde eller gør de events mindre værd.

 • Jeg fik 4 for mit speciale i dansk og kommunikation for 8 år siden. Har aldrig skulle bruge den karakter til noget – har fået alle mine jobs via arbejdserfaring. Så mit råd er at fokusere på at få et relevant studiejob, så man får foden inden for på arbejdsmarkedet. Har en veninde med rene topkarakterer, der simpelthen ikke har kunne få et eneste job, da hun ikke har erfaring inden for sit fag. Det er sgu deprimerende 🙁

  …og til vedkommende med den falske instragram-profil: Er det stadig nødvendigt, efter at IG har gjort sådan, at andre ikke kan se, hvor mange likes et billede har?

  • Til den med insta: Det er stadig ikke feature, alle har. Spørg mig ikke hvorfor, men der er stadig mange, der kan se antal likes. 😀

Der er lukket for kommentarer.