Jeg er jo Bridget Jones #414

1. I dag var jeg i Netto og købte 10+ varer, der samlet blev til 200 kroner. Lige på prikken, ingen afrunding. Jeg påpegede begejstret over for kassemedarbejderen, hvor fint jeg havde ramt, og hun kiggede på mig, som om jeg havde tre hoveder. Åbenbart kun interessant for mig.

2. Hele verden går amok over Venner-reunion, og jeg føler mig seriøst udenfor over ikke at være lige så begejstret. Jeg mener, jeg elsker Venner, men vi får jo ikke et nyt afsnit. Vi får et fælles-interview med dem allesammen samlet. Er det SÅ meget hype værd, eller har jeg misforstået noget?

3. PS: Hvis Gunther ikke er med også, så bliver jeg sur.

4. For et par dage siden var jeg ved at gøre mit køkkenskab hovedrent og fandt en pose af Cloettas skumjulemænd, som havde forputtet sig. Ugens højdepunkt. Måske månedens.

5. Fik neglelak i panden. Fordi det kløede, og så klør man jo automatisk – nylakerede negle eller ej.

6. Jeg har haft Cotton Eye Joe på hjernen i fire dage nu, og det var meget sjovt og halvfemser-retro de første par dage, men nu har jeg mest af alt lyst til at hoppe ud fra min altan.

7. I onsdags var der en på Instagram, der tilbød at købe Herbert.

8. …Det er anden gang, det er sket.

9. Nogen burde fortælle dem, at han ikke bare er utroligt sød, han er også lidt af en røv. Fx lugtede han den anden dag en (tom) dåse kattemad i skraldespanden og spredte indholdet af posen ud over køkkengulvet for at nå den.

10. Var ved at skære tomater, og jeg syntes kniven virkede lidt sløv, så jeg testede den lige af på min finger. Fordi jeg er klog på den måde.

(11. Reklame: Ikke rigtigt et punkt, for min viljestyrke er faktisk holdt den forgange uge, men hvis man vil nå at have noget med på den der kode, hvor man får EKSTRA 50% OFF på Ellos’ udsalg (kvinder, mænd, børn og bolig) allerede sat ned med op til 70%, så er det altså sidste chance i morgen d. 24/2. Det er en seriøst god deal. Link til indlæg med koden her).

Kommentarer (40)

 • Jeg har en gang ramt 300 rent, men der var ingen fanfare. Jeg gik hjem og ringede til min mor, som forstod min begejstring. Jeg er med dig!

 • Jeg arbejder i børnehave, og får jævnligt børnesange på hjernen (der er intet som hjulene på bussen fredag aften, inden man skal sove.. suk!)
  Men! En sød forælder sagde at man skulle høre 30 sekunder af “from paris to berlin” – det skulle neutraliere alt. dog kun 30 sekunder – ellers kommer den på hjernen 😀 Måske et forsøg værd 🙂

 • Så meget med dig på det med hele tal ! Går helt galt når jeg tanker benzin – helt beløb eller helt liter tal ??? Såååå mange beslutninger ! Og står troligt gerne længe for at ramme det ene eller der andet !

 • Jeg er helt enig med dig over Venner-reunion. Også fordi den kommer på HBO-MAX som ikke er kommer til at være tilgængelig i Danmark foreløbig…

  • Nej, det er jeg også lidt spændt på. For i USA kommer det jo sammen med alle afsnit af Venner, som jeg forstår det? Men herhjemme har Netflix jo stadig rettighederne der.

 • Jeg prøvede at aflevere returflasker, og fik en tilgodeseddel på 127,50.
  Gik rundt og fandt de varer, jeg skulle købe – prisen: 127,50!
  Den unge fyr v. kassen blev mindst lige så glad som jeg over det, så vi endte med at high-five’e henover varebåndet ??

 • Jeg er fuldstændig med dig angående Friends reunion. Jeg blev MEGA skuffet da jeg fandt ud af at det kun var et interview. ?

 • Det der juleskum er også for lækkert!!
  Jeg ryddede juledåserne væk for to uger siden og fandt en masse af dem i den ene af dem.. jeg var mindst lige så glad som jeg forestiller mig du var da du fandt dine 🙂 #juleskumersågodt!

   • Nu er jeg ikke helt med på skum-bølgen. Men påskeskum – er det ikke det, I efterspørger? Kan fås i min lokale Rema og helt sikkert også i alle andre…

 • Ramte engang 1000,00 og både jeg og kassemedarbejderen var mega begejstrede – da han så opdagede at han havde glemt at taste 2 stk af en vare ind foreslog han at vi tog den på en seperat bon for ikke at ødelægge det hele ? det gjorde vi så ?

 • Jeg ramte engang 200 kr. ligeud i Rema 1000. Jeg tænkte ikke videre over det, men kassedamen roste mig til skyerne! Blev helt stolt ???

  • Altså, de laver jo hele tiden interviews om Venner stadigvæk. SÅ vildt er det da ikke, at de gør det samlet? 😀

 • Jeg forstår ikke at eksperimenter ikke bliver lige så begejstret! Jeg synes jo, som du, at det er en helt fantatisk følelse. Det er også så sjældent man rammer.
  Katte er skønne, men de er satme også alle røve.

 • 1. Sange, der sætter sig på hjernen: Bamse “Kongens have”, Bamse fra DR “Vi er på vej til dig, julemand” “Se nu stiger solen” (spørg mig ikke lige hvorfor – jeg aner det bare ikke)og så lige Cotton eye Joe. Jeg sværger, jeg skal bare høre to toner af en af de sange og de forfølger mig i UGEVIS. Og lige pludselig er de væk igen. Indtil man læser noget fra din blok og nu spiller mit indre øre så Cotton Eye Joe for fuld smadder.
  2. Jeg købte stort ind og købte for 791,3 (7-9-13) Fattede hat indtil kassedamen nævnte at det var da et fedt beløb :D) Vi nikker stadigt til hinanden når vi mødes. Også uden for Netto. Gad vide om hun bare kalder mig 7-9-13 damen?
  3. Som 15 årig skulle jeg lige teste om min fars barberblade virkelig var så skarpe som han sagde. Det var de. Jeg har et ar på under armen, som blev syet med 8 sting. Dumt. Meget dumt. Mine børn (som er voksne/næsten voksne) ved endnu ikke hvad der er sket i virkeligheden. De tror nemlig, deres mor er
  rimeligt godt begavet.

  PS Din blok-blog gør mig glad <3

  • Whaaat, det var da noget af en barberbladsskade! Jeg plejer mest bare lige at snuppe det yderste lag hud på anklen! 😀

   PS: Det er jeg glad for!

  • Jeg tænker næsten, det er derfor, der er så mange, der tror, det er et nyt afsnit? Det er jo helt crazy!

 • Jeg vil bare lige skyde afsted at jeg elsker jeres bon-ocd helt vildt meget. Jeg har siddet og moret mig kosteligt over kommentarerne og nu er jeg ikke sikker på at jeg kan handle ind uden at lægge en hel del mere mærke til beløbets udformning i fremtiden. Tak for æh… det eller nowet! 😀

 • Jeg ramte engang 100 kr i Irma, hvilket udløste en gratis flaske vin. Sjældent har jeg været så forvirret (og taknemmelig!)

Der er lukket for kommentarer.