Jeg er jo Bridget Jones #408

1. Jeg har tilbragt det meste af min uge med at være syg. Så meget at jeg da jeg gik (meget langsomt) i Fakta efter proviant, ønskede Fakta-manden mig god bedring, fordi jeg tydeligvis lignede en, der havde brug for det.

2. Tog alligevel til gallapremiere i onsdags, for jeg havde glædet mig i flere uger, og det gik… okay. Altså, hvis man ser bort fra, at jeg var nødt til at sætte mig på perronen på Vesterport efter at være kørt dertil i tog fra Nordhavn (tre stop), fordi det var en lidt for stor kraftanstrengelse

3. I vognen derhen var der i øvrigt en ung gut, der hørte musik fra sin telefon uden høretelefoner. Det i sig selv er selvfølgelig jævnt træls, men det er endnu mindre okay, at han hørte Shaggys “It Wasn’t Me”, og nu har jeg haft den på hjernen i dagevis.

4. For tre uger siden tog jeg endelig min nye iPhone 11 i brug, så jeg vil mene, hele tilvænningsprocessen er slut nu, og jeg hader den. HADER. Overvejer at skrive et helt indlæg om, præcis hvor meget jeg hader den.

5. H&M har gang i deres årlige (vanvittige) januarudsalg, og de bliver ved med at annonce-spamme mig med det her Disney-nattøj. (reklamelink) Det er, som om de ved, de har fundet min akilleshæl.

6. For et par dage siden vågnede jeg til en sms fra min bankrådgiver, om jeg lige ville tage et kig på en konto i minus. Viste sig at være min budgetkonto. Den var i minus med 3500(!!), fordi det har været første januar, og de der årlige betalinger på betalingsservice er blevet trukket. Jeg vidste godt, min forsikring var steget lidt, så det nok ikke gik helt op, men damn, jeg skal da vist lige have afstemt det shit.

7. I december meldte Ben & Jerry’s ud, at Danmark får en ny variant, som ser ud til at minde rigtig meget om en af mine amerikanske favoritter, men den eneste info, de har givet, er, at den kommer i det nye år, og det er nu! Jeg har brug for mere viden her!

8. Jeg har ikke fjernet mit julepynt endnu. Jeg ved godt, det er næsten en uge siden helligtrekonger, men det forekom mig dumt at stavre rundt oppe under loftet, når man er lidt halvsvimmel hele tiden.

9. …Er dog holdt op med at høre “Last Christmas” til, er jeg sikker på, stor glæde for mine underboer. Fandme en god sang, altså.

10. I morgen skal jeg optage en podcast, og selvom jeg mestendels er rask igen, så hoster jeg stadig en gang i minuttet, så det skal nok blive godt!

Kommentarer (14)

 • Skynd dig med det indlæg, for jeg overvejer virkelig at skifte min ud med 11’eren for at kunne tage bedre billeder (og fordi batteriet er ved at være træls).
  Det er måske en 7’er eller 8’er jeg har…. (ja, jeg har virkelig godt styr på det – og kan jeg komme med i både din parantes- og julemusik-klub?)

 • Kan du evt prale med lidt svensk blod i årerne? Så har du til og med imorgen at få julepynten væk.
  “På tjugondag Knut bæres julen ut.”

 • Nr 4. YES jeg er ikke den eneste. Jeg skal også vænne mig til nye ting før brug. Jeg fatter ikke hvorfor alle andre bare kan lade være. Jeg trives ikke med det.

 • Jeg vil virkelig gerne vide, hvorfor du hader din iPhone 11? Jeg har lige i dag overvejet at skifte min trætte iPhone 6 ud med den, men nu får jeg da kolde fødder.

  • De primære ting er størrelsen (kan på ingen måde bruges med én hånd, hvilket er vigtigt for mig), at Face ID kun virker 50% af gangene, så jeg altid skal indtaste min kode for at låse min telefon op, og så at kameraet, når det er mørkt, lader til at pålægge mit ansigt et filter, jeg helt bestemt ikke har bedt om.

   • Jeg er så glad for, at jeg fik skiftet batteri i min SE! Gruer for når den ikke kan mere, de store telefoner duer slet ikke i min lille hånd ?

 • Åh, gad virkelig også godt vide mere om lancering for den der Ben & Jerry’s variant. Det lyder jo som en smagssymfoni der kan få englene til at synge – og min mund til at løbe i vand. Holder du os opdateret? Du er jo den alvidende ekspert på området 🙂

Der er lukket for kommentarer.