Kommentarer (13)

  • Dig uden planer til nytår – find mig på Facebook Julie Skafte Rasmussen – INGEN skal være alene ved højtider og andre mærkedage ??

  • Nogle mænd og kvinder kan kompartmentalisere følelser og råt knepperi. The one er ikke nødvendigvis det bedste knald i hans liv, men han kan bære over med det, fordi han er forelsket. Måske ville hun faktisk være et bedre knald, hvis han ikke var forelsket. Nogle mænd kan ikke finde ud af forene romantik og rå sex. Den udkårne kan meget vel passe fint ind i den skabelon, de har for deres tilkommende og deres liv. Det betyder bare ikke nødvendigvis, at det var r hende, han helst vil kneppe. Lad være med at se det som andet end sex, nyd det, hvis du altså vil og kan.

  • Til dig der kom til at stjæle en agurk. Jeg kom ved en fejl til at stjæle kirsebær med hjem en dag. De gemte sig under autostolen med et spædbarn og på dagen orkede jeg ikke at gå tilbage med to utilfredse børn. Jeg bad bare om at betale for dem gangen efter. Jeg tror kun de syntes det var fedt, jeg var ærlig.

  • Jeg tilbragte flere år i start 20’erne uden nytårsplaner ?
    Min følelse hos div. Flyselskaber på langdistance beder jeg altid om ekstra drinks, fordi jeg keder mig, sidst fik jeg spørgsmålet, om jeg ikke havde fået nok? Jeg håber i den grad ikke at møde ham igen. Ps jeg respekterer, personales beslutning 100%, jeg havde ikke sovet i 18 timer.

Der er lukket for kommentarer.