Kommentarer (24)

 • Den første rammer mig spot on, blot med omvendt fortegn ? Folk der bare spiser ALT, må være lidt “simple”.. Totalt åndssvagt, men det sidder bare fast.

 • Der er nogle undersøgelser der kobler kræsenhed (ekstrem taktil eller lugt sensitivitet) med høj intelligens

  • Nu kan jeg kun tale for mig selv om de skorpioner jeg kender, men de har alle træk som jeg vil beskrive som dominerende, til tider udspekuleret/manipulerende, indtager rummet på en måde som jeg ikke kan forklare men tit misunder:)

   • Kære A, jeg er skorpion og jeg må bare sige DET ER MIG. Er max udspekuleret og mikromanagementer alt. Jeg er indeover ALT. Lidt irriterende og jeg øver mig i at lade være. Men jeg ved bare det bliv er SÅ meget bedre med min kommentar 😛

    • der er vidst også forskel på den mandlige og den kvindelige skorpion 🙂 men i forhold til det hemmelige, er jeg modsat totalt stolt af at være skorpion og ser det som styrken og charmen ved min personlighed 🙂 er et af de allermest tålmodige mennesker, men indeholder også alt det andet :D!

  • Du er stensikkert en rigtigt sød skorpion! I’m sure of it (men du er helt sikker på, at du ikke er født på grænsen til et andet stjernetegn? Du kan ikke regne med dato, men med dit specifikke fødselssted og -tidspunkt).. Men.. Jeg har aldrig mødt en skorpion, der ikke var som A beskriver her… Og det er næsten sødt sagt 😀

 • Håber virkelig at glidecremen var vandbaseret. Hvis den var silikonebaseret har den været lidt mere besværlig at vaske ud. ?

  • Opvaskemiddel! Opvaskemiddel klarer alle silikonebaserede lorteprodukter.
   Sorry – det er ikke fordi jeg har beef med silikone generelt egentlig. Det er bare svært at vaske ud af alt og jeg har underligt nok prøvet det af flere omgange i flere udgaver.
   Opvaskemiddel er det der virker bedst fordi det har det skrappeste sulfat som ikke skader hud og hår (ved enkelt-vask. Jeg ville ikke bruge det flere gange i træk).
   Ved tøj og tekstiler kan man købe et produkt i Jem & Fix som godt nok er til at vaske hænder i, men det tager også silikone og olie f.eks. men det duer ikke til silke eller satin. Der bliver det for groft… Jeg kan dog ikke lige huske hvad det hedder. Spørg mig igen hvis det er relevant ?

 • Jeg tager perfekte billeder af folk til deres alt deres crap, men ingen tager billeder af mig. Hvis de gør, så er de slørede eller de tager kun det ene billede.

  • At have vat mellem ørerne betyder (så vidt jeg ved) at man ikke hører efter/vil høre efter/ikke forstår noget som helst. Så jeg forstår hemmeligheden sådan, at en behandler noterer til sine kollegaer at patienten er lidt umulig at have med at gøre og ikke hører efter.

  • Vat Mellem Ørerne – altså at man ikke lige er den hurtigste knallert på havnen. Så er den næste behandler forberedt på at patienten er lidt tung at trækkes med.

 • Haha jeg føler også kræsne mennesker er sat lidt tilbage, så kom dog ud af jordhulen og vær lidt nysgerrig på verden!!

  Amen til den med billederne og når det så endelig sker, så gør folk sig ikke umage?

 • er SÅ enig i den første, synes det viser mangel på dannelse at man ikke pr automatik spiser hvad der bliver serveret og får ofte det indtryk at den slags mennesker aldrig har indtaget andet end kartofler og sovs gennem hele livet…. og at deres forældre ikke har været deres ansvar voksent. Pudsigt at den første kommentator er lodret uenig ?

  • Jeg er ret så kræsen, men spiser altid hvad der bliver servet. Spiser fx ikke ris, så skal vi have en risret, laver jeg nærmest sovs-suppe med få ris. Eller spiser alt andet. Tager så en rugbrød når ingen ser det/når jeg kommer hjem. Det er ikke fair, jeg er inviteret et sted hen for at spise, og jeg så stiller krav til maden. Og jo, jeg har spist en masse salat og brød med smør.

 • Fuldstændig som M beskriver det. Ingen som i, ingen tager billeder af mig. Men de tager gerne af alle mulige andre. Jeg er åbentbart ikke fotogen nok til at fotograferet. Måske burde jeg begynde at sige nej, til at fotografere andres “crap”?

 • Helt enig med dig, der har knaldet med den gifte – hans ægteskab er hans ansvar!
  Hvad vil det sige, at man har vat mellem ørene? Er man dum, så?

 • VMØ – at klienten/patienten er noget tung at danse med, at vedkommende ikke er helt for kvik
  eller kan være en udfording med alt det nonsens vedkommende siger & tror om dit og dat.

 • Ej, jeg griner stadig af dén med LEGO i mandens sko ? Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det?
  Miriam – er dette ikke et muligt emne til en anden gang?

Der er lukket for kommentarer.