Kommentarer (33)

 • Dig med ‘Baby-shark’ – tag det roligt. Da min ældste var lille, bildte vi ham ind, at videoen (ja, det er så længe siden) kun virkede, når det var mørkt. Det troede han på, men den gik ikke med lillebror. Alle kneb gælder i kampen for at overleve som forælder.

  • Enig. Tag det roligt. Du er ikke en dårlig forældre. Da jeg var barn virkede videoen kun når det regnede og radioen kunne kun spille p4. Mine forældre fandt på alt muligt mærkeligt. Jeg er sikker på at det har givet dem mere overskud ikke at skulle diskutere hele tiden.

 • Jeg håber inderligt at dig med Baby Shark er min underbo – jeg orker nemlig virkelig heller ikke mere ?

 • No worries til dig med baby shark, herhjemme er Dora the explorer og barbapapa taget på en meget lang ferie, sammen!

 • Hjemme hos os virker fjernsynet ikke før kl.7 om morgenen:D Så bliver barnet jo nødt til at sove lidt længere.

  • Hcor jeg elsker, at “lidt længere” i børnefamilier er klokken 7 ? den bliver da ALLER TIDLIGST 9 i weekenderne herhjemme ?

   • Ha ha det er virkelig sjovt!!? Hos os sov vi for nyligt til kl 7 og vi var så glade for at få lov at sove “længe”. Børnene er fire og syv år?

  • Men dagpenge er jo ikke skattepenge ligesom kontanthjælp er. Dagpenge kommer af alle de penge folk betaler ind til den respektive A-kasse ?

   • Nej, dagpenge kommer fra staten. De bliver udbetalt af a-kassen som får refusion af staten. Så pengene kommer faktisk fra statskassen. A-kasse er blot en forsikring man tegner.

   • Nej. Dagpenge bliver udbetalt af en a-kasse, men a-kassen får refusion af staten. Så pengene kommer faktisk fra statskassen. Det er blot en forsikring man tegner. Hilsen a-kasse konsulenten.

  • Mine læge-venner har også et liv

   Det forstod jeg virkelig heller ikke. Det er jo kun et problem hvis lægen er useriøst PÅ jobbet.

   Bevares nogle kalder det en barnlig interesse, men altså. Jeg har en læge ven som er gamer og en anden lægeven som samler på Disney film og tager til convensions figurer.

 • Lægen skal da bare skrive løs. Man skal have noget i sit privatliv, der er stik modsat arbejdet. De fleste jobs er rimeligt sjæls- og kulturforladte. De nærer ikke sjælen, giver kun smør på brødet.

 • Min mor sløjfede Cartoon Network da jeg var barn så kun lyden var tilbage, fordi jeg var så besat af Scooby Doo at jeg ikke ville i skole, fordi jeg så gik glip af afsnit. Jeg håber det lykkes at stoppe Baby Shark- det lykkedes ikke min mor, fordi jeg bare sad foran fjernsynet og lyttede til programmet i stedet!

 • Jeg er jurist og samler på Disney-film. Og ser i øvrigt også alle superheltefilm. No shame ??‍♀️

  Man kan sagtens kombinere 1500 sider forvaltningsret med Batman begins for 5. gang. Det er helt perfekt ??

 • Dig med adgangskravet – sorry. Men vi opdager det. Hilsen unimedarbejderen som har været med til at fratage en person deres BA grad 2 år efter den blev bestået. Come clean

  • Jeg færdiggjorde min kandidatgrad forrige år – og jeg kom også ind på min bachelor med manglende adgangskrav (aldrig bestået matematik b niveau, selvom det var en del af min studieretning)

   Tror bare du skal fortsætte med at sove godt om natten.

   • Haha, det er præcis mat jeg ikke har bestået. Jeg er nu heller ikke så nervøs. De har jo ikke opdaget fejlen i første omgang, så hvorfor skulle de opdage det nu 🙂

    • Det er tre år siden, jeg fik mit kandidatbevis, og jeg har stadig ikke indsendt nogle papirer, der var en del af optagelseskravet (jeg har dem, jeg har bare ikke indsendt dem), så jeg tænker også, det nok går. 😀

  • Ej hvor ubehageligt at fratage en persons bachelorgrad 2 år efter. Jeg håber virkelig personen klagede og fik den igen, da det vel også må være universitetets eget ansvar at have styr på hvem de lukker ind.

 • Har også altid hænderne nede i mine trusser når jeg skal sove. Bare sådan på siderne eller holder på underlivet. Det er den eneste måde jeg slapper helt af på.

 • Fanfiction forfatter

  Jeg ville bare gerne vide hvor jeg kan læse den Avengers fan fiction! ?
  Er 34 og skriver selv en del med karakterene fra Marvel, så jeg er allerede fan!

 • Til dig, hvis søster er gravid med endnu en dreng.
  Jeg har familiens eneste pige. Og var ved at dø, da min mands bror + min egen bror talte om at få en 3’er. Tænk nu hvis det blev en pige!
  Heldigvis gik de fra ideen igen og nu er det for sent. 🙂 🙂

  • Jeg er familiens eneste pige. Og mens alle mine mange fætre har bonded, var jeg altid udenfor. Først som voksen har jeg fået et forhold til dem, og det er ikke ligeså stærkt, som det de har til hinanden. Ville virkelig have ønsket, at der havde været andre piger.

 • @Karina. Er det ikke også lidt rigidt? Vedkommende har vel bevist at adgangskravet var ligegyldigt hvis hun/han har bestået alle fag på studiet.

 • Kommende mor der ikke kan lide baby shark

  Kan man ikke bare undlade at spille baby shark for barnet ??‍♀️ eller hvordan finder de ud af det skidt?

  • Jo jo bare rolig kommende mor! Vi har aldrig afspillet det herhjemme. Det kan da godt være at de ser og hører det på institutionens i pad, men så er det vel bare noget der kun eksisterer derhenne og ikke hjemme. ??‍♀️

    • I mange institutioner bruges der ipad til alt fra historie-oplæsning, afslapningsmusik, stop-dans og læring:)
     Ekspl: dreng kommer og spørger hvor langt væk solen er? Den voksne kan så sammen med drengen, google svaret og sammen har de en læring stund:)
     Jeg ser det kun som et plus da drengen ellers ville blive mødt med et højst sandsynlig “Det ved jeg desværre ikke”

    • Så vidt jeg ved er der lovkrav om digital dannelse i institutioner og dermed også krav om at ungerne skal udsættes for skærmen mens de er i pasning… sådan er det i hvert fald i vores kommune

Der er lukket for kommentarer.