Emmys 2019 ifølge Miriam

Der var ikke som sådan langt mellem de gode looks, der var bare ret langt mellem gode looks, vi ikke allerede har set en million gange før – og så var der af en eller anden grund enormt mange kjoler, der color-blockede rød og lyserød. Seriøst. Jeg kunne have lavet et helt indlæg med røde/lyserøde outfits. Mine to favoritter endte med at være Anna Chlumsky i et ret enkelt design, der bliver løftet gevaldigt af det fine print, og så Catherine Zeta-Jones, der ser fuldstændig fucking forrygende ud i pink med illusions-kappe og -cutout.

På den for mig knap så imponerende side var der en tendens til at klistre unødvendigt meget stof fast på kjolerne, og det resulterede blandt andet i en eksplosion af orange skraldeposer fra Janet Docks hals og en god håndfuld ekstra lunger sat fast på Dascha Polancos ærmer. Hvis man nu løb tør.

Jeg tror, det, der er sket med Clarice van Houtens kjole, er, at hun som hollænder ikke var klar over den uskrevne regel i USA, der hedder, at man ikke må gå i hvidt efter Labor Day, så da hun blev opmærksom på sin kommende faux pas, panikkede hun lidt med nogle akvareller. Jeg kan ikke forklare, hvad der foregår med Zoe Kazans kjole, men den giver mig associationer til den der kjole, musene laver til Askepot, og det burde været et kompliment, men det er det ikke.

Prøv lige at kigge grundigt på Indya Moores kjole og fortæl mig så, at den ikke ligner Jar Jar Binks? Jeg hader i øvrigt ikke Patricia Arquettes kjole, den ligner bare ret meget et Princess Leia-kostume, og det er sgu da meget fint lige at køre Star Wars-tema.

Gwendoline Christie er gået lidt i Jesus, og det er måske egentlig fair nok med alle de chancer, hun gav Jaime Lannister, selvom han blev ved med at gå tilbage til at være en røv. Hvad angår Kerry Washington, så ved jeg godt, jeg altid er lidt hård ved damer i bukser, og det er ikke, fordi jeg har lyst til at være sådan, men lige her kan jeg simpelthen ikke se andet end Elvis i Las Vegas.

Billeder fra Fashionista.com

Comments (17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.