Kommentarer (28)

  • Det er ærlig talt det bedste jeg har gjort! Hold kæft jeg elsker at være hjemmegående mor. Altså mit barn er i dagpleje deltid, men jeg elsker så meget ikke at gå på arbejde! Og jeg har altså også en kandidat, og kunne lave seje ting på arbejdsmarkedet. Men det siger mig absolut ingenting!

  • Samme her! Jeg troede at jeg var alene om det, men hvor er det skønt at høre at andre også bare gerne vil være hjemmegående! Jeg sagde mit job op for tre uger siden, fordi det føltes meningsløst og overhovedet ikke gjorde mig glad, og alligevel møder du rejste øjenbryn over din beslutning. ‘Jamen, skal du så bare sidde derhjemme?’ Nah, nu handlede mit liv jo ikke kun om at gå på arbejde… ? Og jeg vil ikke ikke engang have børn, jeg skal bare være hundemor og husmor ? Elsker det!!! Jeg er kun 28, men min kæreste støtter mig 100%. Det er SÅ vigtigt at lytte til sig selv og gøre det der føles rigtigt, hvis det også kan lade sig gøre. ☺️

 • Jeg føler med “danseren”
  Jeg lider af samme angst. :/
  Og dét på trods af at jeg ellers er pisse ligeglad med hvad folk ellers måtte tænke om mig på alle mulige andre områder. Lige dér har jeg alligevel en øm tå. Øv.

 • Jeg kører også med samme kodeord som til min allerførste mail, til nærmest alt.
  Og den med svampene.. brrh. Det kunne jeg ikke overveje bare forsøge mig med – de badesvampe-mundsvaps mine beboere har til tænderne, får jeg (diskret of course) helt fniller, når jeg skal hjælpe med ?. Synes bare lyden går helt op i min hjerne, når de smutter over gummerne.
  Men well, så er emaljen på vedkommende da om nogen finpudset hvertfald ?

 • Dig der siger du hader at danse fordi du synes du er for tyk. Du er IKKE for tyk til at danse. Ud på det gulv og giv den gas.. Livet er for kort til ikke at gøre det du elsker.

 • Til den tykke pige: Selvfølgelig skal du danse! Alle har lov til at danse og det er skønt at se glade mennesker danse uanset størrelse.

 • Dig, der smugryger, jeg er helt med dig. I flere år har jeg forsøgt at få min mor til at stoppe med at ryge, nu er jeg selv begyndt at ryge engang imellem. Det værste er, at jeg gør det, fordi jeg synes det får mig til at virke cool..

  • Jeg har en decideret psykopatisk svigerfar. Jeg har sagt til min kæreste, hvordan jeg har det. No shame, det kan man ikke holde inde.

 • Til dig der elsker at danse, men ikke gør det fordi du synes du er for tyk.. Man er ALDRIG for tyk til at danse…
  Bare se på sangeren LIZZO, hvis du skal have et seltillidsboost.. Hun stråler af sexappeal og giver den gas med fuld dans på scenen..

 • Er det er problem at jeg er misundelig på 9? Er alt for tyk, til at kunne se hverken sixpack eller ribven, men omg hvor ville jeg være glad hvis jeg kunne.

 • Dig med Marabou; forstår dig SÅ godt ? (og jeg har altså nogle vildt søde venner – er bare super asocial/introvert ?)

 • Dig med svampene – jeg forstår det virkelig godt!! Det bedste jeg ved er at sniffe til mine våde badesvampe, og jeg sørger stadig over min gode svamp blev for klam og måtte smides ud.. #badesvampeerlivet!

 • Jeg har været skilt i snart 7 år og bruger også min ex-mands navn som kodeord. Har prøvet med min nye mand med det sidder bare slet ikke så godt fingrene. Hvor er det godt man ikke er alene?

 • Så enig i det med Marabou! Der er intet galt med mine venner, og det er altid rart at være sammen med dem, men jeg ELSKER alenetid!

 • Til dig med svigerfar. I feel you! Det er en vildt svær situation, når kæresten forguder en forælder, og man ikke selv helt kan se begejstringen. Blevet et kæmpe turn off for mit vedkommende! Det er simpelthen så fordummende at være vidne til nogen gange, haha ?

 • Ej jeg elsker de her hemmeligheder – de er for geniale simpelthen!

  Min tanker er med personen der er bange for at fortryde mand/kone og barn på vej. Jeg kan forstå du står i suppedasen, men du skal lige overveje om det er fordi du bliver lidt bange fordi det går lidt stærkt og bare lige skal trække været lidt dybere, eller om det er fordi det oprigtigt er det forkerte valg for dig. For så er det ved at være op over at få taget det der hårde valg. Alt held og lykke til dig <3

 • Beundrer virkelig de kvinder eller mænd, der tør at sige sit job op og blive hjemmegående. Jeg er slet ikke i en position til at kunne gøre det, for jeg bor ikke med en partner, der kan støtte det projekt, så det er rent gætværk fra min side, om jeg i givet fald ville have lyst til det. Min frygt ville være at stå økonomisk svagt i en evt. skilsmisse eller hvis der skete andre andre uhensigtsmæssige ting. Men hvor er det fedt, at nogen gør op med alt det pjat med, at et job er identitetsskabende. Det prøver jeg også at gøre, alt imens jeg altså går på job hver dag, og selvom det da ikke altid er jubel og lykke, så kan jeg grundlæggende godt lide at få nogle udefrakommende udfordringer. Jeg føler virkelig, at jeg udvikler mig personligt og fagligt. Hver dag Desuden er mine kolleger søde, og hvis jeg ikke skulle på jo job, så kom jeg sgu nok aldrig ud af mine pyjamasbukser.

 • Jeg har det lige omvendt af dem der gerne vil være husmødre. Jeg ELSKER at gå på arbejde. Jeg ville tit ønske at jeg var en mand, så jeg ville kunne få er barn uden at skulle gå på barsel. Men siger det sjældent højt, da folk synes det er mærkeligt ?

  • Hvorfor skulle du ikke kunne få et barn uden at gå på barsel? Din mand kan vel tage barsel i stedet for dig. Min kollega var hjemme i 2 måneder hvorefter hendes mand tog over, fungerede så godt for dem. Det vigtigste er at det fungerer for jer ?!

  • Der er ingen tvivl om, at det altid er mig der har haft de højeste ambitioner hjemme hos os, og efter et par år med barsel, deltid osv. er det igen mig der arbejder mest, har rejsedage osv. mens min mand arbejder deltid, således børnene ikke har for lange dage og vi har mulighed for at have tid sammen, i hvad der eller nemt kunne blive en meget presset hverdag.

 • Nr. 2 er enten en jeg indsendte for lang tid siden, eller også har jeg en sjæleven. Jeg hæver glasset under alle omstændigheder 🙂

Der er lukket for kommentarer.