Jeg er jo Bridget Jones #388

1. I går tog jeg toget til Århus, fordi min kære moder og jeg tager til Hamborg i morgen. Når man rejser med dyr, må man ikke sidde i stillezonen, og det er altid lidt et sats. I går sad jeg ved siden af en dreng på omkring otte, der så Youtube hele vejen. Dog desværre uden høretelefoner.

1. Da jeg ankom, skulle jeg fragte mig selv fra banegården hjem til mine forældre. Min mor tilbød, at jeg kunne tage en taxa på hendes regning, men jeg nægtede hårdnakket. Nok har de lavet bussystemet om, men jeg kan sgu da finde til min barndomshjem. Jarh, nej. Bussen splitter åbenbart sin rute i to til sidst, og den ene drejer altså, hvor den burde køre ligeud. Gæt hvilken, jeg kom med?

2. Besluttede mig for at gå det sidste stykke alligevel. Og så begyndte det at regne.

3. Nægtede at lade mig slå ud og fik kæmpe optur på, da jeg kom forbi et brombærkrat. Stoppede for at plukke et par håndfulde. Opdagede noget for sent, at krattet var helt vævet ind i brændenælder.

4. Min far, da han så min nye computer: “Den er jo pæn, men ikke særlig fancy… Skulle du ikke have haft den i hvid? Eller i pink?!” Min far tror åbenbart stadig, jeg er 12 år. Eller Paris Hilton.

5. Veninde ringer. Mig: “Hej!” Veninde: “Nej, det var ikke dig, jeg ville have ringet til.” Og så lagde hun på. Nå, men så…

6. Jeg har ikke ejet et fjernsyn i 5+ år, og det har jeg det ganske fint med, men jeg kan alligevel godt lidt savne flow-tv, når jeg er her. Især hvis man har den store tv-pakke. I går så jeg springstævne på CNN kl. lidt i midnat.

7. Den sjette september skal min søster, niece og jeg til Nik & Jay-koncert, og derfor kører deres musik pt på repeat. Det er lidt ligesom at læse til eksamen. Man skal eddermame kunne synge med!

8. Da jeg skulle pakke hjemmefra kunne jeg pinedød ikke finde mit pas. Det lå ikke der, hvor det altid gør, og jeg var begyndt at være i tidspres, så jeg splittede hele lejligheden ad. Viste sig, at jeg havde fundet det frem og lagt det i min kuffert aftenen før, så jeg netop ikke skulle stå i den situation. Selvfølgelig.

9. Endte med at tage af sted nogenlunde sikker på, at jeg havde huske det hele. Gik ind i elevatoren, trykkede på ‘0’ , kørte cirka halvvejs ned og kom så i tanke om, at Herbert stod i sin transportboks i gangen.

10. Apropos vil jeg nu forlade jer og assistere min mor i køkkenet. Ikke fordi hun har brug for hjælp med madlavningen, men fordi vi skal have rødspætter, og hun det sidste kvarter har råbt ad Herbert: “Neeeeeeej! Ikke røre fisken! Man må ikke røre fisken! Det er ikke din fisk! NEJ!” (Nyd i den forbindelse en af mine yndlingsgifs i verden).

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.