Kommentarer (26)

 • Til den høje – kom ind i Facebook grupperne for høje mennesker. Har selv først fundet dem for nyligt. Hold op hvor det hjælper at networke med andre omkring det! De påvirker en positivt, og så er det pludselig ikke længere et problem <3

  • Helt enig her. Jeg er 189, og har altid haft svært ved min højde, men efter at have mødt en masse skønne høje kvinder fra facebook, er det hele blevet meget bedre. Vi skal ud til september. Lige pt er vi 86 kvinder alle over 180cm, der skal mødes. Det bliver vildt 😉

   • Bliver altså lige nødt til at høre, hvad gruppen hedder? Er selv 186 og har også haft det svært med min højde i perioder. Et fællesskab lyder fantastisk!

  • Til den høje (jeg formoder altså lige du er en kvinde!) Du er smuk som du er! Jeg håber virkelig, at du finder ro og glæde ved din højde. Jeg bliver så trist, når jeg ser en høj pige eller kvinde, der prøver at se “mindre” eller “lavere” ud (altså går med bøjet nakke og ligesom “krummer” sig mindre). Jeg ved ikke, om høje kvinder er et “tabu”, fordi der er et kønsideal om, at i et parforhold så skal manden være højest… Det er noget fis! Han skal fx heller ikke være højere uddannet eller tjene flere penge! Tjek evt. @katrine_birk ud på Instagram, hun har lavet et opslag om sin nye (dejlige!) kæreste, som er lavere end hende – kapow, de er skønne sammen 🙂

 • Øøh… det der med at være gravid. Not what it’s cracked up to be, når man står der under bruseren og helt spontant kaster op… og selv skal tørre det op. (Det kan ikke løbe ud i afløbet pga. konsistens) Just sayin’

  • Enig. Det STINKER at være gravid. Og så er der også lige det med at smerterne, ubehaget, kvalmen, væske i kroppen osv lige kulminerer med at man skal føde. Heller ikke på top ti over ting jeg gerne vil gøre igen. Og jeg har trods alt født tre unger, ukompliceret, men fuck nu af hvor er jeg glad for at jeg aldrig, aldrig, aldrig skal være gravid, føde eller have et spædbarn igen!

  • Hørt! Er i uge 33 og er SÅ klar på at han skal ud… Frick, det gør nuller-naller med spark i ribbenene!

  • Så enig! Jeg er i uge 37 med mit andet barn. Hun må gerne snart komme ud! Jeg hader graviditet. Kunne man bestille en stork skulle jeg ikke overveje to gange ??.
   Har også tørret eget bræk op i bruseren, mens jeg tudbrølede over min kæreste ikke ville gøre det ?.

 • Det er så hårdt at være gravid!!!!! Jeg vil gerne have baby men gider ikke være gravid. Orker ikke at være så træt og så dårlig i så mange måneder. Fucking 9 måneder!!!!

 • Jeg forstår dig nr. 3! Jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg savnede at være single, for min kæreste er helt fantastisk. Så hørte jeg en psykologi podcast og det gik op for mig, at jeg savnede mig selv på dates (og altså ikke mændene), med fyrer der ikke kender mig. Hvor jeg kan spille rollen som hende den perfekte. Hvilket jo er umuligt overfor min kæreste, der kender alle mine grimme sider. Som du selv sige et det fandeme destruktivt kun at kunne lide den overfladiske og falske version af sig selv :/ men det er åbenbart ikke unormalt! <3

 • Til ikke-rygeren: Giv dig selv en god gave eller en fed oplevelse, og husk, at præstationer ikke mister værdi, blot fordi kun du véd det.

 • Kære nu ikke-ryger. Du er FOR SEJ!!!!!!! Tillykke med det. Hold fast og nyd din kæmpe sejr – din bedrift er kæmpestor og den bliver ikke mindre af, at ingen ved det. Tværtimod – du har jo ingen du skulle stå til ansvar for eller ‘tabe ansigt’ overfor, hvis det missede. Så at du har stået det igennem alene har jeg SÅ meget respekt for.

 • Åh jeg vil også virkelig gerne være gravid (igen), jeg syntes det var fantastisk – og fødslen vil jeg også gerne opleve igen. Men jeg gider bare virkelig ikke have et barn mere lige nu!

Der er lukket for kommentarer.