Kuk-kuk, er der nogen?

For at besvare mit eget spørgsmål: Nej, det er der ikke. Det kan godt være lidt fesent at være blogger i sommerferieperioden. For rigtig mange mennesker hænger bloglæsning sammen med hverdagstrummerum. Det er i frokostpausen eller i toget på vej på arbejde eller lige inden man tvinger sig selv til at gå faretruende tidligt i seng for et B-menneske, men man skal jo op og på arbejde i morgen, og det er uden tvivl en gruppe (muligvis egoistiske og/eller ondsindede) A-mennesker der har fastsat de gennemsnitlige arbejdstider. I sommerferien bliver hverdagsvanerne ofte suspenderet, og vi ryger gerne i svinget. Os med blogs.

“HVAD DRIKKER MØLLER??” råber jeg desperat ud i tomrummet…

Okay, så grelt står det måske heller ikke til, men der er uden tvivl lidt smådødt i blogland i feriehøjsæsonen. Lidt ligesom København, når der er Roskilde festival. For én ting er, at læsertallet falder noget, men det gør alt mit bagomsarbejde også. Altså, de der ting, der ligger forud for, at jeg ind imellem kan smide et “annonce”-mærkat på et indlæg og som følge deraf betale min husleje. Faktisk burde den spons-skeptiske bloglæser juble i sommerperioden, for der bliver skudt relativt få kampagner af sted. Der skal jo være nogen til at sætte gang i og overvære den proces (hvis en rabatkode ikke skulle virke, eller et link skulle være i stykker, eller verden pludselig opdagede, at ens holdningskorrigerende mirakeltop i virkeligheden var noget billigt bras fra Kina). Og folkene i den ende går jo også på ferie. I realiteten sker der det, at hvis man forsøger at få bakset et eller andet i stand, så skal det stort set altid igennem en fire-fem led, og på den her tid af året vil minimum et af de led svare med en automail, der siger, at de sidder et sted på Bermuda, prøv igen om en måned.

Jeg bliver efterladt i et lidt underligt limbo, for jeg kan heller ikke lade være med mentalt at gå lidt på med-ferie, og jeg kan mærke, der går agurketid i den del af min hjerne, der skal finde på nye og spændende blogindlæg. Bloggen er klart for integreret en del af mig til, at jeg kan finde ud af (eller overhovedet har lyst til) at gå på ferie fra den, og det ville også være jævnt skidt for business, men vi ender altså alligevel et lidt sært sted, hvor jeg holder lidt flere fridage og skriver lidt færre voldsomt sindsoprivende ting. Men hvad, det er vel også okay…

PS og reklamen i pølseenden (for der er også husleje i juli og august!): Friendly reminder, at hvis nogen har feriefritid/lange rejsetider/sommerkedsomhed i vente, så giver koden “MIRIAM” stadig 30 dages gratis og bindingsfri prøveperiode for nye kunder hos Mofibo. Der er et enormt udvalg af både elektroniske bøger og lydbøger.

Kommentarer (19)

 • Kære Miriam, jeg vil bare sige at jeg har været rigtig glad for de indlæg du lavede i tiden da du mistede Frank. Jeg mistede selv min bedste lille hundeven gennem 13 år i onsdags og det var så rart at kunne gå tilbage og læse om hvordan du havde det og se at du er okay og har lukket et nyt lille væsen ind i dit hjerte. Og læse alle kommentarer fra folk der også havde mistet. Det har hjulpet. Så, tak for din ærlighed omkring sorg. ?

  • Åh, jeg er vel nok glad for, at det hjælper dig. Og jeg kondolerer. Det er så hårdt at skulle igennem.

 • Og så er der os der arbejder det meste af juli, der bliver ramt af tørke i blogland. ? så bliver man sørme påmindet om, at alle andre end en selv har ferie.

 • Jeg forstår det ikke. Ferie eller ej. Jeg savner de daglige indlæg. Om stort og småt… Om Herbert, om tøj, om sko, (de indlæg ville også være – ekstra – fine selv om de ikke var sponsoreret) om Harry Potter, om de ting her gør dig glad…

 • Personligt synes jeg at der er alt for få indlæg på din blog generelt. Jeg kunne snildt “kværne” 3-4 indlæg ala hemmelighederne om dagen… Der er aaalt for lang ventetid imellem og nogle gange tjekker jeg din blog flere gange dagligt for at se om der mon skulle være sket noget nyt herinde ? (dette til trods for travlhed på jobbet, ingen ferie og 2 krævende børn….

 • Prøv at forestille dig at være jobsøgende og skulle sende to ansøgninger, hvor den ene skal være opfordret, når der ikke bliver slået nogle jobs op…

 • Personligt mukker jeg ikke over, at der sniger sig en feriestemning ind mange steder, også selvom jeg ikke selv har ferie før den sidste uge i juli og så tre uger frem. Tværtom nyder jeg pladsen på cykelstierne, og så afprøver jeg i år et nyt koncept – at få mere sommeferiefølelse ind i min sommer, også når jeg skal arbejde. Her i aften tog jeg ud til skønne Amager Strand, som jeg kun delte med et begrænset antal, og i den skønne solnedgang gik jeg tur på bare fødder i vandkanten, mens jeg spiste én kugle italiensk is fra N’ice.

 • Hvis du mangler inspiration til indlæg, så vil jeg vildt gerne ønske er indlæg om gode sommerferie-bøger/strandlæsning og måske også et indlæg om USA… elsker dine rejse indlæg så måske et om drømme destinationerne?

 • Får du noget ud af man tager det dersens mofibo abb gratis i en mdr. For så vil jeg fluks gøre det. Og jeg venter fortsat på den kjole…. DU fik mig til at bestille. Go sommer fra en som pt hellere ikke feriere. Og hvis jeg gjorde. Vat jeg stadig her og på inata for at følge dit liv på gost og ondt. Du er aå befriende ærlig og ikke mindst føler jeg lidt jwg kommer bag den ellers ret polerede verden i blog og insta livet. Og det er ment som det vildeste kompliment

  • Yes, det gør jeg. Det er i bund og grund et affiliatelink. Jeg håber, kjolen passer! 😀

  • I princippet ville jeg gerne, men det skal bare spilles på samme måde, som man spiller Pokemon, og der ligger min kærlighed stadig. 😀

 • Jeg kan ikke altid finde ud af hvilke links du får noget ud af, økonomisk. Altså hvis jeg bare klikker på mofibo, får du så noget, eller skal jeg bestille noget? Vil rigtig gerne støtte dig også ved de ting, jeg måske ikke ender med at købe, her tænker jeg mere på andre links ?

  • Jeg skriver altid, hvis man bare skal klikke, men langt de fleste er traditionelle affiliatelinks, der kræver et køb. Det er det her også. 🙂

Der er lukket for kommentarer.