Jeg er jo Bridget Jones #379

1. Nå, men det er tirsdag, og der har ingen Bridget været, for Bridget har haft travlt med at ørle og ynke sig selv.

2. (Det gør hun i øvrigt stadig, men hun voldkeder sig også nu).

3. Heldigvis besluttede jeg mig for, dagen inden jeg blev syg, at cykle i Føtex efter is, og fordi jeg tog af sted skrupsulten, kom jeg hjem med mad nok til 20 mennesker, hvilket helt ærligt er ret nyttigt, når man efterfølgende er sengeliggende.

4. Men kan man spise, når man er syg? Ja. I hvert fald når man har kvalme. Når jeg har kvalme, skal jeg have mad i kæften mere eller mindre 24/7 for at kunne holde tilværelsen ud. Endnu en grund til at jeg aldrig skal være gravid!

5. Kvalmen har gjort det svært for mig at lave nogen form for arbejde, fordi jeg får det værre af at stirre koncentreret på min skærm. Af samme årsag har jeg også hørt ret mange afsnit af Gilmore Girls på Netflix. Gudskelov har jeg set serien så mange gange, at det slet ikke er nødvendigt med et visuelt billede

6. For første gang så længe jeg kan huske, glemte jeg min mors fødselsdag. Eller, det er løgn. Men hun var på Cypern, så jeg kunne ikke ringe og sagde derfor til mig selv, at jeg skulle huske at skrive en SMS. Jeg sagde det hele dagen. Jeg gjorde det bare ikke.

7. Rundt regnet tre gange om ugen panikker jeg, fordi der er en revne i min computerskærm, og hver gang viser det sig at være et hvidt hår fra Herberts pels, der er kommet på afveje.

8. Mine yndlingssolbriller gik i stykker sidste år. For at fikse dem skal jeg bare have fat i en lillebitte skrue, og jeg burde nok gå ind i en brillebutik, men jyden i mig er virkelig skeptisk, når man tænker på, hvad omtalte solbriller koster fra ny i en brillebutik sammenlignet med, hvad jeg har givet for dem.

9. Jeg var nysgerrig efter, hvordan det mon ville være at lære dansk på Duolingo, så jeg tog sådan en test, der skulle fortælle mig mit niveau. Nu vil Duolingo ikke holde op med at sende mig mails i forsøg på at få mig til at tage flere lektioner. Jeg takker for tanken, men jeg vil vurdere, at jeg egentlig er okay god til dansk.

10. Jeg har truffet en beslutning om ikke at tage på sommerferie i år, fordi jeg hellere vil af sted på en længere tur til efteråret, hvor det er billigere og mindre turistet. Vi er kun halvvejs inde i juni, og jeg fortryder allerede grumt.

Kommentarer (7)

  • De fleste optikere vil nok fixe dine solbriller uden beregning – jeg oplever i hvert fald rigtigt tit god service sådanne steder.

  • Hey Miriam. Jeg arbejde i en af de store gamle brillekæder og fiksede tit solbriller eller briller der havde mistet skruer. Hvis vi kunne finde en skrue der passede i skrueskuffen gjorde vi det oftest gratis. Og ellers kostede der max 30kr. Hvis du skal have bestilt særlige skruer hjem koster det måske 100kr. Så det er ikke så galt igen hvis tingene stadig foregår som for et par år siden ?

  • Vi har også valgt ikke at tage på sommerferie, fordi vi har købt hus, bander allerede folk og deres poolbilleder langt væk ??

  • Jeg har prøvet at mange brilleforretninger laver små skruer og skæve stel gratis. Så det er vel endnu mere jysk?

  • Jeg oplevede det samme med et par solbriller, hvor en enkelt lille skrue var faldet af. Gik i synoptik (aner ikke engang om de var købt der).. de brugte 2 min og jeg skulle ikke betale noget. Men jeg ved ikke om ekspedienten bare var sød og havde en god dag 😉

  • Forventningens glæde til efteråret vil da slå igennem, og jeg har altid undret mig over, hvorfor folk dog vil rejse væk fra Danmark om sommeren, hvor det er allermest smukt og varmt. Det er jo oftest, fordi børnefamilierne er nødt til det.

Der er lukket for kommentarer.