Kommentarer (35)

 • Til dig, der har set en fyr fast i otte måneder, og han forsøger at undgå sex: Jeg tror, han har en lille diller og håber på, at du vil være for glad for ham til, at du dropper ham pga. dillertjavs… Blot et gæt 🙂

   • Gør jeg mig enig med T her. Min første tanke var altså også aseksuel (mest fordi jeg mere eller mindre selv er det), så det behøver altså ikke kun være mindreværdskomplekser over pikken, der gør udslaget 😉

    • Men hvorfor så skjule det – noget så essentielt? Og hvis man har haft en flirt/ spænding kørende så længe? ?

     • jeg tænkte også aseksuel. Det kan også være rejsningsproblemer fx på grund af blodtrykssænkende medicin. Min nuv. Kæreste har stadig svært ved at gennemføre et så kaldt normalt samleje.

 • Jeg er helt spritny førstegangsgravid – lugter de virkelig af skræv?! Jeg har kun hørt de skulle dufte af baby.. Åh mine illusioner *abe-emoji, der holder sig for øjnene*

  • Neeeeeej!!! De dufter så latterlig fantastisk af baby!!!! Du kan godt glæde dig. Hilsen hende som fødte for 6 mdr siden og aldrig har synes hendes baby lugtede af skræv. Har jeg aldrig hørt nogen sige.

  • De lugter ret meget af fostervand, og fostervand lugter altså virkelig mærkeligt (synes jeg). Sådan lidt varmt, vammelt og indelukket. Jeg har ihvertfald ikke helt fanget det fede i babyduft, men de dufter heldigvis af normalt menneske rimelig hurtigt:D

 • Til dig med faren: sidste sommer ringede politiet på døren for at fortælle mig, at min far var fundet død i hjemmet. Ligesom dig havde jeg heller ikke set ham i mange år, (han var alkoholiker og valgte alkohol frem for sine børn), og ligesom dig var jeg bange. Bange for at han uventet troppede op derhjemme, på arbejdet eller fandt ud af hvor mine børn gik i skole. Bange for at tage telefonen når der blev ringet med hemmeligt nummer eller hvis jeg ikke kendte nummeret. Her et år senere tager jeg dørtelefonen når der ringes på – UDEN at se ud af vinduet først – og det er den største befrielse. Ever. Indimellem glemmer jeg sågar at han er død?
  Andre gange er den dårlige samvittighed ved at æde mig op, fordi jeg føler jeg har svigtet ham, (den fornuftige mig ved godt det ikke er tilfældet?), og så savner jeg ham noget så forfærdeligt. Dog ved jeg at det var for det bedste han døde. Hans eget bedste. Og mit bedste. Håber du også får fred en dag❤️

  • Ej det er bare sådan en fin kommentar. Det er ikke mig der har skrevet hemmeligheden, men jeg tror at det du skrev, er lige netop det man kan have behov for at høre. Og det er bare slet ikke hverken mærkeligt, unormalt eller dumt at have det sådan. I er seje og gode.

  • Hej Monica.
   Tak for dit svar. Det betyder faktisk mere end du aner ❤️
   Hilsen indsenderen

 • Dig med røvhår – er virkelig glad for jeg ikke er alene. Men det er virkelig træls. Vil gerne af med mine!!!

  • Prøv at få dem vokset! Det gør ikke ret ondt (hvor følsom er man lige der?) og holder længere end en barbering ?

   • Enig! Jeg vokser altid både fortil og bagtil, og bagtil gør vitterlig ikke ondt!
    Jeg vil påstå, at enhver kan tage hårene bagtil selv ved en hjemme-voksning… Det gør jeg.

 • Århhh så sødt det med katten! Kan sagtens forestille mig, at arbejdsdagen bliver mega meget bedre!

 • Jeg har to små banditter, og de har begge to lugtet (ikke duftet), af rå kylling de første dage. Bvdr! Men derefter kommer der lækker babyduft!

  • Jeg synes også min lugtede af råt kød, lige da han kom ud. Det blev dog hurtigt til den der dejlige babyduft 🙂

 • Husker ikke dagene lige efter, men min baby på 6 måneder dufter stadig fantastisk!
  Jeg brugte det endda som “bliv ikke vanvittig”-kur under hans kolik. Den duft reddede mig.

  • Haha – det er dælme skarpt kommenteret, havde slet ikke set det. Nu er den hemmelighed pludselig tusind gange sjovere ?

 • Jeg fødte for 4 måneder siden og synes baby dufter fantastisk. Navlestump-forrådnelsens-processen derimod, not so much.

 • Til dig med den nyfødte; min søn lugtede også af skræv. Og min venindes meget langhårede baby, lugtede virkelig stygt ?

 • Den med farmoren og den stegte sushi er så mega sød og sjov. Har lige spist sushi her til aften og ville ønske jeg havde gemt én, for så skulle jeg da lige prøve at stege den. Er helt nysgerrig nu?

 • Min langhårede baby duftede så dejligt de første dage. Var helt ked af det, da fostervandsduften forsvandt efter første bad. Troede dét var duften af baby og at den ville blive længe. Så ved næste baby vil jeg nyde det endnu mere.
  Nu er han et år og han dufter, på en anden måde, fantastisk af baby.

Der er lukket for kommentarer.