Kommentarer (22)

   • Se det på engelsk, min søn elsker Peppa PIG 😛 Og jeg elsker når han taler om Peppa PIK ude i offentligheden og folk bliver forarget.

 • Åh ja, jeg prøver også at lokke mine børn til at se Masha og Bjørnen i stedet for Gurli Gris. Den er jo så meget bedre!! Hvordan kan de ikke se det?!

  • Nooooo! Masha og bjørnen er det værste! Hun er det mest frygtelige og dæmoniske pigebarn ever! Hvorfor æder bjørnen hende ikke, altså!

   • Åh Gud, jeg døøøøør. Det er så sjovt! Hvorfor æder bjørnen ikke den forfærdelige unge???

 • Dig, der hader Gurli Gris: I hear you! Det absolut bedste ved at mine børn blev større, var at slippe for Disney Sjov fredag aften kl. 19. Jeg får nærmest PTSD, når jeg hører den rædselsfulde kendingsmelodi, der skærer min trætte weekendhjerne i små stykker. Men nu kan jeg – åh, glæde – slukke. Lykken er store børn.

 • Dig med vanten får mig til at tænke på Lily fra How I Met Your Mother :’D If you do something bad, you lose one of your toys!

 • Til kommende forældre: lad jeres børn se tegnefilm på engelsk fremfor dansk. Det er langt mere udholdeligt og min erfaring som pædagog er at det er enormt positivt for børnene at de allerede i en tidlig alder lærer et fremmedsprog – især fordi de kommer til at skulle voksne op i en verden hvor engelsk er enormt dominerende, selv i Danmark… men der er klart mange der er uenige med mig her..

  – og så lige et spørgsmål til jer der hader Gurli…. hvordan kan Dora ikke være øverst på listen?! Rygsæk, rygsæk!!! ???

  • Jeg er helt på dit hold. Dora er det mest irriterende børneprogram ever. Jeg får lyst til at flå mine øjne ud når jeg hører “rygsæk, rygsæk”

 • Hahaha, dig med Laktoseintolerans! Jeg er det samme og har ALTID et par imodium plus i tasken! Ved ikke hvor ofte de har reddet min røv, Haha! 😉

 • Haha, jeg kan godt lide Gurli Gris (men virkelig ikke Dora), men jeg har da nogle gange sagt til min søn, at han må vælge at se noget andet, end det han lige er forelsket i, fordi jeg simpelthen ikke kan holde det ud (hej, Blaze og monstermaskinerne). Det synes jeg er helt ok. Mor skal også kunne være i sin egen stue ?

 • Jeg er med på en anti Gurli Gris bølge… Og som pædagog er man ofte i en udsat position og dermed eksponeret for det al for ofte. Der findes så meget godt børne-tv, lad dog børnene se det i stedet! ?

 • Hey alle jeg der har lactose intolerance, der er en pille på apoteket der hedder lactrace det er det samme enzym som de tilsætter lactosereduceret produkter, og hvis man spiser sådanne en inden så er is no problem! De kan fåes på apoteket. Selv tak ?

 • Jeg er ved at gå til af nysgerrighed over hvad hende der snyder med husholdningsbudgettet sparer op til ?

 • Jeg er nysgerrig efter hvad man får ud af at gå fra hinanden efter et boligsalg? Hvorfor ikke bare før? Er det fordi boligen er hans, vinder man penge på det?

  • Mit umiddelbart bud er, at det er markant lettere, når man alligevel er ved at flytte og pakker ting ned og så’n. Jeg tror bare, det er rent praktisk. 😀

 • Dig med påskehareproblemer: Min søn har i børnehaven lært en sang om påskehønen. Det løser sig i løbet af et par generationer. Giv tid.

 • Altså hvis I hader Gurli Gris og Dora osv. så skulle I have haft små børn dengang de konstant sendte Teletubbies. Gawd dammit! Dér var man træt af livet som forælder!!
  Man hungrede efter “Den Magiske skolebus” (eller hvad pokker den serie hed), “Små Einsteins” og “Dora” bare for at få et eller andet relativt meningsfyldt børnebørneprogram at se på.
  Altså ikke fordi vi ikke også overvejede bare at hælde fjernsynet ud af vinduet… det var bestemt også en mulighed for en kort stund.

 • Dig med med mindreværdskomplekser i forhold til din kloge bror: sig ikke ja til et ph.d.-stipendie, fordi du skal vinde noget som helst. Det er ikke, det værd, og man er ikke klogere end andre, fordi man får en ph.d.-grad. Det er ensomt, stressende og fucking slidsomt at skrive en ph.d., og jeg gjorde det ikke igen, om jeg så fik millioner. Gør det KUN, hvis du slet ikke kan lade være og virkelig brænder for et emne, og selv da skal du tænke dig grundigt om inden. Der er så mange federe jobs derude, universitetsverdenen er benhård. Hilsen en der forhåbentlig snart skal forsvare sin afhandling.

Der er lukket for kommentarer.