Kommentarer (15)

 • Forslag til næste emne kunne være noget flyrelateret…. Har et par facebook-venner der er stewardesser og de har sygt mange sjove historier – og jeg selv har da også gjort et par dumme ting spærret inde i metalcigaren.

 • Det var da vidst denne uge, jeg skulle have fortalt om min eks, der troede en pony var en “teenage-hest”
  Føl – pony- hest

 • Jeg ved godt at det ikke er din skyld, og at det er grundlaget for at du kan leve af bloggen. Men ØV, hvor er det bare frustrerende når man ikke kan læse det fulde indlæg, fordi de der reklamer der “scroller med ned” ødelægger det hele. Jeg kan vitterligt ikke læse starten af indlægget?

  Banner reklamer har jeg det fint med, og jeg har fuld forståelse for at de skal være der! Men dem man ikke kan slippe af med gør, at jeg opgiver indlægget lynhurtigt. Øv øv

  Det ødelægger virkelig oplevelsen at man kun kan læse et halvt indlæg, og endnu mere fordi det er den øverste del. Havde det været den nederste del man ikke kunne læse, kunne man jo betegne det som en cliffhanger og vende tilbage når kampagnen var slut.. 😉

  Men jeg synes bare lige jeg ville nævne det, såfremt du ikke var klar over at det blokere for halvdelen af dine indlæg.

  • Hvad er det for en reklame, der er tale om? Jeg har helt fravalgt reklamer, der “dropper ned”, så det burde slet ikke ske.

   • Årh, nu er den selvfølgelig væk. Brandet kan jeg ikke huske, men den var sort-lilla/pink med en (tror jeg nok??) lyshåret kvinde. Muligvis noget mascara, eller andet male-up.

    Jeg synes nu heller ikke at jeg plejer at opleve det hos dig, men den var der altså forleden. Håber du kan spore dig ind på hvad det var for en, beklager jeg ikke er til større hjælp 🙂

    • Hvis det sker igen, så sig endelig til! Jeg har netop helt bevidst valgt, at der kun skal være reklamer omkring bloggen, ikke noget, der generer med popup eller videoer eller noget.

 • Måske ting set i horisonten ?

  Min mand og jeg kører på motorvejen i mørke, på vej hjem til Vejle.
  Jeg udbryder: “hold nu fast månen er stor og lysende idag”. Min mand: “……. det er et Shell skilt”
  Såååååeh ! Super …

  • Hahaha 🙂 Jeg har oplevet præcis samme scenarie – dog var det min kæreste, der gjorde observationen! Det må han stadig høre for 😀

 • Kære dig med datteren ❤️ Jeg er rigtig ked af at høre om dit tab. Sender her virtuel kærlighed og kram fra en komplet fremmed – og ønsker for dig et langt kapitel i livet, hvor du bliver skånet for ubetænksomme kommentarer ❤️

 • Jeg tager også altid pas med, når jeg tager til Sjælland.
  Man kunne jo blive mistænkt for at være en tysker.

Der er lukket for kommentarer.