Jeg er jo Bridget Jones #369

1. Jeg tager til USA på onsdag, og som forberedelse havde jeg idé om at give den lidt ekstra gas i træningscenteret, så jeg er forberedt på at skulle gå meget. I stedet har jeg overanstrengt min venstre ankel og får nu ondt, når jeg bevæger den for meget.

2. Er ellers mere eller mindre klar. Mangler bare den powerbank, jeg bestilte hjem fra England for en måned siden, netop så den kunne nå at komme. Jeg hader eBay.

3. (Planlægger at nappe en derovre, men så er I forberedt, hvis jeg løber tør for strøm midt i Atlanta, fordi jeg er for entusiastisk med mine instastories. Undskyld på forhånd).

4. De sidste tre gange, jeg har handlet, har den første og største ting på min indkøbsseddel været toiletpapir. Jeg har glemt det hver gang.

5. Af samme årsag tog jeg en rulle med hjem fra min søster og svoger i går, da jeg passede børn. Det må være en fair betaling.

6. Jeg endte i øvrigt med at vise ungerne “Den fantastiske hjemrejse”. Jeg endte dog ikke med ikke at tude, men det kunne have været værre!

7. Min niece elsker at synge og dyrker ihærdigt karaoke på sin telefon. På den negative side er hun forfærdeligt tonedøv. På den positive side er hendes lillebror meget sød og lyver og fortæller hende, at det lyder godt.

8. Var lige så begejstret over, at alle mine negle havde nået den perfekte længde, og så i nat smadrede jeg min hånd ind i væggen, og nu er tre af dem knækket.

9. Jeg ser eddermeget Criminal Minds for tiden. Hvilket også betyder, at jeg ser seriemordere overalt. Det er ikke godt for min sindsro, I tell ya.

10. Har lavet et nyt, smart system i min indbakke, hvor jeg ikke åbner mails, før jeg har tid til at svare på dem, så jeg ikke glemmer at svare folk. Det betyder i realiateten bare, at jeg ikke åbner mine mails nu.

Kommentarer (16)

 • Du kan få en gratis powerbank på fisketorvet, hvis du melder dig ind i deres fordelsklub 🙂

  • Problemet med de gratis af slagsen er, at de som regel ikke har så meget godt i sig. Men det er selvfølgelig bedre end ingenting! 😀

 • Monica Brædstrup

  ?Er så vild med nummer 9 så er det ikke kun mig der er lever så meget ind i de serier.. Jeg er faktisk nået der til, at når jeg tager serien med i drømmeland og lige meget om jeg er skurken eller helten. Så er det en fed drøm ?

 • Hvor meget måtte du give for den powerbank du har bestilt?

  Jeg er desuden også faldet i Criminal Minds fællen hvilket ikke er det smarteste når man døjer med angst og tænker man skal slappe af og falde til ro med lidt serie og i stedet ender endnu mere anspændt og on edge. Men jeg kan bare ikke lade vær!!

 • Endelig en der ser criminal minds! Alle jeg kender ser skævt til mig fordi jeg elsker den serie, og specielt Spencer ? Hvor langt er du nået

 • Du har jo sikkert allerede planlagt det meste af din tur i USA, og har muligvis også fået usigelige mængder af tips, men hvis det nu var, så vil jeg lige slå et KÆMPE slag for Savannah, Georgia, som er et af de mest charmerende steder jeg nogensinde har besøgt. Så hyggeligt, og med gammelt sydstatscentrum fyldt med de fineste huse, og man kan snildt gå rundt i hele byen, som også er fyldt med moss trees.

  Desuden har de noget af det bedste sydstatsmad, jeg har smagt i USA, og et helt særligt sted, som du MÅ besøge hvis du vælger at tage dertil er Mrs. Wilkes Dining Room, som kun har åbent til frokost, men er et family style sted, hvor man betaler en fast pris (mener det er $22), og så bliver der lukket ca. 30 mennesker ind af gangen, og så sidder man ved store borde sammen, og der kommer løbende mere mad i kæmpe mængder 🙂 Det er SÅ hyggeligt, og en helt speciel oplevelse.
  Et andet sted i byen er der sådan en gammel togvogns-diner, der laver det lækreste barbeque og shakes.
  I could go on! 😀

  Anyway, bare et forslag hvis du skulle komme på de kanter 😉
  Rigtig god tur! Jeg glæder mig så meget til at følge med.

 • Hvis du tager usb-delen af din almindelige oplader med, kan du ihvertfald lade din mobil op, mens du har lejebil – de fleste lejebilmodeller har en USB-port ?

  • Jeg skal først hente min lejebil, når jeg skal forlade Atlanta. Forhåbentlig har jeg fundet en powerbank til den tid! 😀

 • Rigtig god tur ❤
  Og tak for at gøre opmærksom på at criminal minds er tilgængelig på streaming igen, det havde jeg ikke lige opdaget 🙂

Der er lukket for kommentarer.