Kommentarer (24)

 • Jeg er 9’er! Vil virkelig ikke falde for en hverken 6’er eller 7’er.. en 1’er ville være god for mig, men falder oftest for lidt for bløde 2’ere!

   • Det kan både dække over en lækkerhedsskala (1 er dårligst, 10 er bedst) og en personlighedstest (hvor man er en særlig type og får et tal) 🙂

   • En slags skala over hvor pæn (nogle gange attraktiv på andre parametre også). Blev introduceret til den i folkeskolen, hvor drengene sad på en bænk og råbte tallene efter pigerne, når vi kom forbi. Ville ønske vi kunne begrave den sammen med begrebet ‘overscoring’.

   • Det er en skala over hvor pæn (eller nogle gange attraktiv på andre parametre også) man er. Jeg lærte den at kende i folkeskolen, hvor drengene sad på en bænk og råbte karakterer efter os piger når vi kom forbi – jeg ville ønske vi kunne afskaffe den; meget gerne sammen med begrebet ‘overscoring’.

    • Fuldstændig enig. Jeg ville aldrig kunne få mig selv til at vurdere og graduere mennesker på den måde.

 • Say no more, det har jeg spurgt mine svigerinder om. Og vi griner stadig!

  Min mand deler sgu også knalde historier med mine brødre. It’s okay. Vi er familie, jo..

 • 1’eren kunne sagtens være mig ?
  Og min eks hedder Mads, han var mig utro. Føler stadig en gang i mellem at min mor alligevel bedre kunne lide ham end min nuværende kæreste.

 • Til jer med tallene: jeg tror, det er en vurdering af udseende/hvor god en scoring man er på en skala fra 1 til 10. 1 er bundskraberen, 10 er virkelig godt 😉

 • Det er en attraktivitetsskala fra 1-10. !0’ere er de mest attraktive. 1’ere er de mindst attraktive. Den indsendte hemmelighed handler altså om, at han/hun ikke vil falde for nogen, der er meget mere attraktiv end han/hende selv.

  Sådan forstår jeg det i hvert fald. Hvad Signe i kommentarfelter har gang i, aner jeg ikke…?

  • Jeg forstår til gengæld godt Signe i kommentarfeltet 😀 Efter at have datet skuespillere og modeller er jeg nu på ingen måde interesseret i at være sammen med en, der er tilnærmelsesvis lige så pæn som mig selv!

  • Signe refererer sandsynligvis til Enneagrammet, som er et personlighedssystem, der inddeler mennesker i 9 typer. Jeg er fx selv 1’er og har det har virkelig været en aha-oplevelse at erkende nogle ting om mig selv på den måde.

 • Jeg sad for kun to dage siden og tænkte at jeg skulle indsende næsten identisk hemmelighed som nr.1. You are not alone! 😀

 • Tallene er i forhold til hvor attraktiv man er på en skala, hvor 1 er meget lidt attraktiv og 10 er meget attraktiv. Altså mest med hensyn til udseende. Synes det er sørgeligt, at folk stadig bruger den skala. Tyder lidt på, at man vist ikke er kommet meget længere end gymnasiet rent mentalt.

 • Anette: Det er en måde at kategorisere sit eget værd/udseende ud fra tallene 1-10, oprindeligt fra bogen “the game” af Neil Strauss, som dybest set handler om at score så lækre kvinder som muligt ved hjælp af nedgørelse samt snedighed. Begriber ikke, at der rent faktisk stadig findes kvinder (og mænd!) der i ramme alvor hopper med på den pagaj og dermed degraderer sig selv til et tal på en skala. Aldrig i livet!

 • Den med baby-ørl på dyrt tøj – hvis du har en ansvarsforsikring, så vil den helt sikkert dække butikkens indkøbspris på det ødelagte tøj 🙂 Trust me – jeg snublede og hældte en helt fyldt cafe latte ud over tre par hvide bukser og en lyseblå silkeskjorte… Det var jo SÅ pinligt!

Der er lukket for kommentarer.