Kommentarer (11)

 • Jeg fantaserer også om at min mand dør. Jeg ved hvad jeg vil have på til begravelsen, hvad jeg vil bruge hans livsformer på og hvordan jeg og børnene skal bo.

  Altså jeg er vild med ham og ønsker selvfølgelig ikke at han dør. Selvfølgelig ikke……

  • Jeg fantaserede også tit om, at min ekskæreste døde, når vi havde fået de børn, han konstant fablede om. Så behøvede jeg hverken at fremstå som en tarvelig mor ved at blive skilt fra deres far, og jeg behøvede heller ikke at tilbringe resten af livet sammen med ham.

   I øvrigt er han nu min ekskæreste, fordi jeg gik fra ham, jo ikke fordi han rent faktisk døde.

 • Tror, at mange ellers lykkeligt gifte af og til drømmer om et andet liv, forårsaget af skilsmisse eller dødsfald. Ganz normal. Én af årsagerne til, at det for mange er vanskeligt at finde en kæreste og at skilsmisseprocenten er på 50 er, at man ganske vist får ret meget i et samliv. Men der skal også ofres ret meget.

  • Det håber jeg fandme ikke!

   Hvis du er lykkeligt gift, tænker jeg, at man godt kan have tanker om hvordan ens liv ville være hvis … Men man går sgu ikke og håber at ens ægtefælle stiller træskoene.

   Hvis man ligefrem håber dét, så skal man skynde sig at gå.

 • Til dig der holder din præference om små bryster for dig selv – bliv ved! Min eks fortalte mig nogle ‘sandheder’ om hvad han havde tænkt om min krop osv på et tidpsunkt i vores forhold og det sidder stadig i mig en gang i mellem nu. Man kan ikke ændre ved hvad man er tiltrukket af, men hvis det kun vil få den anden til at føle sig forkert så skal man tie stille 🙂

Der er lukket for kommentarer.