Jeg er jo Bridget Jones #352

1. Det var åbenbart Mortens aften i går. Det har jeg aldrig rigtig fejret, men derfor kan man eddermame godt blive misundelig, når der er and og brun sovs ud over hele ens instafeed.

2. Jeg er blevet forkølet, hvilket vel er meget almindeligt på den her årstid, men det har altså sat sig i hele højre side af mit hoved, hvilket ikke bare betyder, at jeg ikke kan trække vejret gennem højre næsebor, men også at jeg essentielt er døv på højre øre.

3. For første gang nogensinde har jeg totalt misset H&Ms årlige designsamarbejde. Opdagede det først aftenen før, det udkom. Så kiggede jeg på kollektionen. Måske alligevel helt okay, at jeg gik glip af det.

4. Når man vil nope en mand på Tinder og ved en fejl kommer til at give ham et superlike. Kæft, det er akavet.

5. Apropos(ish), så er det åbenbart Singles Day i dag. Hvad er det? Hvorfor har jeg aldrig hørt om det før, og i år er det alle vegne??

6. Men altså, det betyder åbenbart, at der er gode rabatter, så jeg brokker mig ikke. Få fx 20% på alt hos Nelly med koden 1111. Og 30% på Ellos. Og 20% på Jotex (inkl. møbler!) med koden JOTEXXMAS. (Alle reklamelinks)

7. Drømte i nat, at min mor var på besøg og havde ryddet hele min lejlighed op. Var helt ærligt umenneskeligt at vågne op til en lejlighed, der stadig lignede et bombekrater.

8. Den ligner i øvrigt et bombekrater, fordi jeg for noget tid siden besluttede mig for at rydde ud i min ejendele og derfor har tømt skuffer og skabe, men så gik jeg ligesom lidt i stå i processen, og nu er der bare rod overalt.

9. Jeg kan godt lide at bo inde i byen. Jeg elsker det faktisk. Men det er dælme irriterende, når Bilka åbenbart har Ben & Jerry’s til 29 kroner, og jeg ikke engang ved, hvor min nærmeste Bilka er.

10. Mand stoppede mig på gaden.
Ham: “Hello, can I talk to you?”
Mig (tænkende at han havde brug for vejvisning eller lignende): “Yes, of course, what about?”
Ham: “Friendship? Relationship?”
Mig: “Æææææhhhh….”

Kommentarer (9)

  • Aner det ikke, men Field’s ligger også måske 45 minutter væk, så det er måske lige i overkanten. 😀

 • Der ligger en Bilka i enten Field’s eller Waves – begge steder er måske en anelse besværlige at komme til bare for at købe is. ?

 • Nummer 4 har jeg gjort så mange gange! Og selvom jeg leder efter kvinder der altid mænd op og det er selvfølgelig altid dem jeg gør det med ??

  Og nærmeste Bilka er i Fields, men metro til døren……

 • Kl 11 på den 11. dag i den 11. måned for 100 år skiden blev der indgået våbenhvile i første verdenskrig. Omk 10 mio unge mænd gav deres liv i skyttegravene.
  Synes synes det er meget forfladigende at man nu prøver at lancere dagen med alle ettallerne som singeldag. Det er jo heldigvis de færreste der i dag er single fordi alle de mænd man skulle gifte sig med var døde i krig.

 • Ja hvad sker der lige for single’s day!? Normalt plejer den slags da laaaangsomt at blive præsenteret. En enkelt webshop eller to… og så i løbet af et par år tager det fat. Har ALDRIG hørt om konceptet. Og tænkte; ej det gider jeg sgu ikke det fis. Lige indtil ASOS lokkede med 20%, og jeg opdagede en del saves items som godt måtte klikkes hjem, that is 😛

 • Singles day er en kinesisk shopping dag. De er nok lidt ligeglade med europæernes ‘verdenskrige’.

  Vi importerer den af samme grund som vi fik black friday, valentine’s Day og halloween. En undskyldning for at rydde op på lageret med nogle ligegyldige smårabatter.

  (Jeg har oplevet udsalg i USA. Macy’s kan det der med ‘20% på alt. Yderligere 15% på sko. Yderligere 7% hvis du er turist fra udlandet. Kupon på 15%? Den tager vi også. Du får 57% i alt, så. Cash or credit card?’)

 • JA! Den med superlike. Jeg skrev akkurat et tweet om det samme, i går aftes. Så akavet altså. Jeg ved heller aldrig om jeg skal blive lettet eller fornærmet over, at jeg aldrig får matches på dem. Bortset fra den ene gang, hvor jeg ved et uheld likede en tidligere flirt. For fanden!

Der er lukket for kommentarer.