Kommentarer (27)

 • Den med folk, der går overfor rødt – sådan har jeg det med cyklister, som drejer til højre for rødt, tager den indover fortovet eller fodgængerfeltet. De sidste to uger har jeg været vidne til tre, der er væltet i forsøget på at komme hurtigere frem ved ulovligheder – og jeg har frydet mig! Hver gang!

 • Dig, der faker hårde nætter med børnene: I hear you, sista. Jeg gør det også selv! Især efter jeg læste en undersøgelse af hvor meget forskel der er på hvor lidt søvn en nybagt mor far vs. en nybagt far. Det er kun fair at vi får lidt igen.

 • Tak til dig som rummer din kærestes fetish. Tak fordi du lader ham/hende være sig selv med alt hvad det indebærer. Tak fordi du har modet til ikke at være fordomsfuld.

 • Til jer med små børn og en mand. Min svigermor lærte sine børn at sige far først, og sagde til ham, at hans kaffe var den bedste, særligt morgenkaffen. Tricks hermed videregivet.

  Til dig med kæreste med blefetich: hvor er du rummelig. Dét tror jeg ikke, at jeg kunne leve med. En flirt gav udtryk for, at han gerne ville have nogle lussinger. Ganske vist er mange mænd i det lange løb øretæveindbydende, men mænd, der beder én om at agere domina, tænder mig bare ikke. Flirten gik ikke videre, men senere måtte jeg også erkende, at jeg ikke selv tændte nok på ham. Måske er ens rummelighed proportionel med ens tiltrækning af vedkommende?

 • Til dig der ikke glæder dig til at blive mor.. Det gjorde jeg heller ikke – men bare rolig, du kommer til at elske dit barn alligevel. Du skal bare have tid til at lære ham/hende at kende først, og det er der ikke noget galt i. Alt det bedste til dig <3

 • Jamen så fuck fuck da!

  Til dig, der ikke glæder sig til at være gravid: Bare fordi det er tabu, betyder det ikke, det er forkert. Der er ingen garanti for, at bare fordi man glæder sig, får man den perfekte familie, og der er heller ingen garanti for at bare fordi man ikke glæder sig, betyder det ikke, at man ikke kan blive glad for det. Se på det sådan her, du kan umuligt blive skuffet. Og du skal nok blive en god mor, uanset hvad. For nogle tager det bare lidt længere tid at “føle” det, og andre overdriver altså også til tider, fordi de måske kompenserer for andre ting. <3

 • Til dig med manden, der lugter af gammel mand: jeg oplevede det samme med min kæreste, og fik ham til at spise klofyl-piller, der indeholder klorofyl. Udover efter sigende at være sundt for alt muligt andet i kroppen (og derfor nemt at foreslå ham som et kosttilskud), neutraliserer klorofyl dårlig lugt “indefra” – det hjalp allerede efter et par dage og lugten forsvandt helt igen 🙂

  • Tak for tip til “gå-væk-gammel-mands lugt”!

   Til dig der spyttede i cykelhjelmen.. Jeg er så meget med dig! Man tager ikke andre folks cykelparkeringspladser i gården! Det er top nedern at skulle finde en anden plads, og lave om på sin egen rutine. Jeg kan bruge meget lang tid på at huske hvor min cykel står, hvis den ikke er parkeret på “min” plads 😉

 • Jeg glædede mig heller ikke til at blive mor for anden gang som jeg blev for en måned til siden. Var bekymret og følte mig ikke klar. Da jeg så fik hende op var det som en bombe af kærlighed, der sprængte på mig og jeg har været så lykkelig lige siden. Så det kan sagtens ende godt trods en ulykkelig graviditet!

 • Til dig der ikke glæder dig til at blive mor: tal med nogen om det. For det er okay. Man ved jo ikke endnu hvad man har at glæde sig til?!
  For de fleste bliver det jo bare godt så snart barnet er der, og man lærer det at kende.
  Men for mig var det første tegn på min fødselsdepression. Hvis jeg havde talt med nogen om det før jeg fødte, så havde alt været nemmere.
  I dag (hun er halvandet) er alt godt, men jeg ville ønske jeg havde rakt ud!

 • Kære medlæsere, I fucking rocker
  Jeg elsker bare den her blog så meget, der er så meget støtte og opbakning, når folk deler hemmeligheder, som måske er tabu, jeg bliver helt varm om hjertet over at læse alle de søde beskeder til den gravide og den hvis kæreste har ble fetich.
  Ud med kærlighed til folket <3

 • Til hende med en sikkert sød bekymringsrynke og fælleskonto/-økonomi: Jeg skal ikke blande mig i, om du skal bruge restylane eller ej, men jeg tænker, at du bør sørge for at have en så stor grad af økonomisk råderum og privatliv, at du ville kunne have råd til at få restylane og hvad du ellers har lyst til. Fællesøkonomi er fint, hvis man bare betaler proportionelt til ens indtægt til budgetkonto, men ellers skal man have separat økonomi i et parforhold. Separat forbrug. Al den symbiose kvæler både lidenskab og det private råderum.

  • Dit brug af ordet skal og formuleringen “Al den symbiose kvæler både lidenskab og privat råderum”. Wow. For en der i mange år har haft både en velfungerende privatøkonomi og et rigtig godt parforhold, virker din kommentar lidt heftig i tonen. Fællesøkonomi virker øjensynligt ikke i de parforhold, som du har været i, men derfor kan det jo godt virke for andre. For mig er fællesøkonomi lig med solidaritet, holdånd, og i sidste ende enormt meget kærlighed. Fint at du ikke har haft det sådan, men når du beordrer folk til at indrette sig efter hvad du ser som den eneste rigtige måde, glemmer du at folk lever forskellige liv og har forskellige erfaringer.

   • Ups. Ja, jeg blev lidt for militant dér. Beklager. For mange par fungerer det jo fint. Dog synes jeg som udgangspunkt, at hvis alle mindre købslutninger skal være fælles, vil det for de fleste mennesker være lig med økonomisk frihedsberøvelse. Nu véd jeg ikke lige, hvad restylane koster, men det kan da højst være et par tusind.

   • Tag en dyb indånding og læs den første kommentar igen, KT.

    Det er rimelig tydeligt, at Josephine skriver, at hvis man ikke kan finde ud af en ansvarlig fællesøkonomi med mulighed for privat forbrug, så burde man overveje i stedet at have separat økonomi, da en minutiøs gennemgang af alle indkøb kan lede til unødige diskussioner i et parforhold og dermed også dræbe lidenskab og måske endda kærlighed. Det er ikke et angreb på fællesøkonomi, ej heller et personligt angreb på dine værdier. Det lader ihvertfald til, at du har taget diskussion ned på et personligt plan, når du udtaler dig om Josephines tidligere forhold, uden egentlig kendskab til dette/disse.

    Jeg kan anbefale, at du prøver at læse Josephines kommentar over igen med nye øjne, så er jeg næsten sikker på, at du vil se, at jeres holdninger nok ikke ligger så langt væk fra hinanden. 🙂

 • Til dig, det ikke glæder dig til at blive mor: I hear you. Jeg glædede mig heller ikke. Hvordan kan man glæde sig til noget, man ikke ved, hvad er? Og jeg blev ikke fyldt med lykke, da babyen kom op til mig efter fødslen – jeg bad min mand om at tage hende, så jeg kunne få lidt fred. I dag elsker jeg hende vanvittigt højt, men det kom langsomt.
  P1-programmet “Kejser” handlede om at blive mor d 23/10. Programmet hed “Hvorfor taler vi ikke om det svære ved at være gravid og blive mor?” Det kan findes som podcast.
  Kram fra Dorte

 • Til dig der venter dig. Jeg glædede mig enormt til barn nr 1 men glædede mig ikke til barn nr 2, det gav den vildeste dårlige samvittighed overfor nr 2. Jeg elsker dog dem begge til månen nu. Men tal gerne med din sundhedsplejerske om det, min gav gode råd til at komme godt fra start fx spørge om hjælp på forhånd frem for når det føles for svært, det gav en rigtig god start. Tror for mig at det skyldtes at jeg havde svært ved at overskue/orke/rumme hele det med at have en nyfødt og at jeg var stresset allerede inden. Det har været hårdt, men det går helt ok med mig og mind børn trives begge to

Der er lukket for kommentarer.