Jeg er jo Bridget Jones #351

1. Der er ingen lys i min ovn. Jeg har ikke den fjerneste idé om, hvordan man skifter lyset i sin ovn, så den kommer nok til at være lysløs i noget tid.

2. Har af samme årsag allerede brændt tre retter på.

3. Brugte forleden virkelig lang tid på at finde den pose Blue Jeans, jeg vidste, jeg havde åbnet to dage forinden. Den var pist væk. Endte med endelig at finde den bagerst i skabet. Jarh, det var ikke den pose. Det var en gammel pose, der havde ligget Gud ved hvor længe. De smagte ikke godt.

4. Fandt til sidst posen inde i en pakke, der skulle sendes retur til Nelly. Nogle gange imponerer min distræthed mig helt enormt.

5. Apropos, så smed jeg forleden min nye deodorant ud og satte den gamle på plads på hylden. Opdagede det først dagen efter, og havde heldigvis ikke tømt skraldespanden, men whyyyyy??

6. Jeg er blevet opmærksom på, at jeg bruger samme træningscenter som nogle af jer, og i den forbindelse vil jeg gerne undskylde, hvis nogen var vidne til min mimekoncert på løbebåndet forleden. Spotify spillede “Whenever You Call” med Mariah Carey og Brian McKnight, og jeg havde glemt, HVOR GODT ET NUMMER, DET ER!

7. Der sad en due midt på cykelstien. Kom cyklende. Duen flyttede sig ikke. Planen var at råbe “dyt!” af den, men ordet, der kom ud af min mund var “BOK!”

8. …Den flyttede sig stadig ikke. Den talte nok ikke høne.

9. Jeg har virkelig voldsomme Primark-abstinenser. Så meget at jeg overvejer en lille, hurtig tur til Berlin for at gøre noget ved dem.

10. Jeg har fået omelet til aftensmad de sidste fire dage i streg. Kun én af dem blev vellykket… Jeg savner Aarstiderne! (Rekame: Hvor man stadig kan spare 15% på sin første kasse med koden “MIRIAM”, men det er ved at være lige op over!”

Kommentarer (21)

 • Du må bo ganske gratis i vores hus i Zehlendorf Berlin den anden weekend i december hvis du har lyst – som tak for en fantastisk blog:)

 • Ovnlys: der sidder nok en lille pære. Hvis det er som i min gamle ovn, sidder denne pære så ubehjælpeligt fast #intetlysiovnen.

 • Lyset i min ovn gik i stykker for minimum 5 år siden. Jeg brænder stadig mad på??‍♀️ Burde nok få ringet til viceværten så han kan komme og skifte pæren.

  • Det ville jeg ikke turde! Deres størrelser kan godt være liiiiidt svære at arbejde med til min krop i hvert fald. 😀

  • Man kan desværre ikke bestille online fra Primark, jeg har selv seriøse abstinenser, men håber på at løse dem med en tur til London.

 • Læste dette, mens jeg puttede barn. Måtte virkelig anstrenge mig for ikke at grine højlydt af nr. 7 og 8?

  • Så vidt jeg husker, har de ikke en decideret plussizeafdeling, men deres størrelser går til gengæld meget længere op end herhjemme. Til en UK 24, his jeg ikke husker galt.

 • Da min far kom med barselsgave til mig, fik jeg noget babytøj fra H&M i en gavepose. Der dumpede også en åben pakke cigaretter ud. ‘Dér var den jublede min far’.

 • Jeg har længe villet skrive at: Hvis du beslutter dig for at tage et sted hen med Primark, så kan jeg meget varmt anbefale deres “Shape Me” strømpebukser i 40 og 80 denier! Det er nok de dyreste strømpebukser de har (koster €3 stykket), men de holder og har meget høj talje/mave-stykke og holder så også lidt på det hele. Jeg elsker dem! ?
  (Det er bare en ærgerlig type, der skriver når du ikke har adgang til Primark normalt..??)

 • Nr1. Hvad er der nu galt med at lyse ind i ovnen med en lommelygte? (Historie fra før mobilernes tid)…

  Veninderne grinede, men hey det virkede jo.

Der er lukket for kommentarer.