Jeg er jo Bridget Jones #351

1. Der er ingen lys i min ovn. Jeg har ikke den fjerneste idé om, hvordan man skifter lyset i sin ovn, så den kommer nok til at være lysløs i noget tid.

2. Har af samme årsag allerede brændt tre retter på.

3. Brugte forleden virkelig lang tid på at finde den pose Blue Jeans, jeg vidste, jeg havde åbnet to dage forinden. Den var pist væk. Endte med endelig at finde den bagerst i skabet. Jarh, det var ikke den pose. Det var en gammel pose, der havde ligget Gud ved hvor længe. De smagte ikke godt.

4. Fandt til sidst posen inde i en pakke, der skulle sendes retur til Nelly. Nogle gange imponerer min distræthed mig helt enormt.

5. Apropos, så smed jeg forleden min nye deodorant ud og satte den gamle på plads på hylden. Opdagede det først dagen efter, og havde heldigvis ikke tømt skraldespanden, men whyyyyy??

6. Jeg er blevet opmærksom på, at jeg bruger samme træningscenter som nogle af jer, og i den forbindelse vil jeg gerne undskylde, hvis nogen var vidne til min mimekoncert på løbebåndet forleden. Spotify spillede “Whenever You Call” med Mariah Carey og Brian McKnight, og jeg havde glemt, HVOR GODT ET NUMMER, DET ER!

7. Der sad en due midt på cykelstien. Kom cyklende. Duen flyttede sig ikke. Planen var at råbe “dyt!” af den, men ordet, der kom ud af min mund var “BOK!”

8. …Den flyttede sig stadig ikke. Den talte nok ikke høne.

9. Jeg har virkelig voldsomme Primark-abstinenser. Så meget at jeg overvejer en lille, hurtig tur til Berlin for at gøre noget ved dem.

10. Jeg har fået omelet til aftensmad de sidste fire dage i streg. Kun én af dem blev vellykket… Jeg savner Aarstiderne! (Rekame: Hvor man stadig kan spare 15% på sin første kasse med koden “MIRIAM”, men det er ved at være lige op over!”

Comments (21)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.