Jeg er jo Bridget Jones #347

1. Nogle gange er selfies en nødvendighed. Som fx når man passer børn. Altså, ikke selfies med børnene, vel, selfies med hunden.

2. Udover det var det en overraskende succesfuld pasning. Bortset fra da jeg tog pizzaerne ud af ovnen, og den mellemste lidt skeptisk sagde: “Er de blevet lidt for mørke eller hva’?” og jeg blev dødeligt fornærmet. Meget kan man kritisere, men eddermame ikke mine pizzabageevner.

3. Der er et insekt der har bidt mig, og jeg er en snert allergisk over for insektbid, hvilket betyder, at en stor del af min højre læg nu er meget rød og helt hård. Jeg troede ligesom, vi var enige om, at insekter lagde sig til at dø eller gik i dvale eller noget, når det blev efterår?

4. Bilka, Netto og Føtex har Ben & Jerry’s til 40 kroner hele oktober. Nu ved I det. Så kan vi i fællesskab tage fem kilo på.

5. Apropos at tage fem kilo på, så er jeg allerede begyndt at tælle ned til jul. Jeg savner “Last Christmas” i mit liv.

6. I går var jeg i BonBonLand for første gang i mit liv. Udover at forlystelsesparker har en tendens til at ligne noget fra en horrorfilm, når det ikke længere er sommer, så var det en fest!

7. Da vi købte is, fortalte min søster, at hun engang har spist en vaffel udelukkende med guf, hvortil jeg svarede: “Altså lidt ligesom en kradser? En guffer?” Og så grinede jeg højt af min egen joke i solide to minutter.

8. Sidste år forsøgte jeg mig med en strømpebuksetest. Fordi kvaliteten af strømpebukser er faldet pinligt meget. Og jeg fandt det perfekte par! Hallelujah! Desværre havde jeg på det tidspunkt blandet dem allesammen sammen, og nu har jeg ingen anelse om, hvor de var fra.

9. (Nej de var ikke fra Fakta. Jeg ved ikke, hvad der er galt med mine ben, siden deres strømpebukser er drønpopulære landet over og på mig kravler ned til knæene efter de første ti minutter, men jeg køber dem aldrig igen!)

10. Jeg har taget brusebad i lunket vand i godt en måned nu. Det rationelle ville selvfølgelig være at ringe efter viceværten, men jeg føler ligesom, jeg måske burde gør mit badeværelse virkelig grundigt rent, før jeg lukker ham ind i det, og det orker jeg ikke, så jeg bader videre i lunkent vand.

Kommentarer (65)

 • Hvis du finder de perfekte holdbare strømpebukser. Så del lige info.
  Jeg har nogle gamle par fra h&m som er 10 år gamle, som ikke har huller, mens dem, jeg køber nu, får huller efter en måneds tid. ?

  • Will do! Ja, jeg plejede også at sværge til H&Ms, men deres kvalitet er blevet helt åndssvag.

 • Jeg griner varmt og inderligt af nr 7, 8 og 10 ? du er sgu skøn!! Og apropros insektstik – har du prøvet akupunktur? Du får stadig stikkene, men der kommer ikke så voldsom reaktion, i hvert fald ikke når jeg får myggestik ?

 • Wolford Velvet de Luxe 66 er de bedste strømpebukser i verden. De bliver siddende (uden at stramme), de er superbløde og superpæne og så holder de for evigt. Det er som om de er magiske. Efter vask er de altid helt glatte og fine og nye at se på.

  PS. Jeg har ikke aktier i Wolford. Men måske man skulle overveje det.

  • Jeg har ikke været meget for at teste Wolford pga prisen, men du sælger dem godt! Måske de skulle have et forsøg. 😉

   • Just do it! (Nej, jeg har heller ikke aktier i Nike.)
    De er virkelig pengene værd – ikke mindst fordi de holder længe. Jeg har brugt 4 par i alt i de sidste 6 år!

    • Og jeg bruger altså strømpebukser flere gange om ugen (når det ikke er sommer).
     Det er sgu da faktisk ret vildt! ?

   • Vil bare lige kaste en kommentar med: enig!! Wolford er udenfor kategori de bedste. Det er strømpebuksernes Ferrari, og de holder i månedsvis også selvom man vasker dem i maskinen og har dem på flere gange om ugen.

 • Jeg kan anbefale at prøve strømpebukserne fra Føtex. De findes i mange størrelser og er til en rimelig pris. Min erfaring er, at de holder super godt og varmer godt ?

 • Jeg kan heller ikke strømpebukserne fra fakta!! de falder ned eller er for korte, og jeg er ikke engang to lorte høj!

 • Mit bud på dine yndlings strømpebukser er “magic lift” fra VRS (føtex+Bilka), det er ihvertfald mine yndlings… ?

 • Welcome back Bridget ?
  Ved du om Cinnamon buns er udgået? Det fik jeg nemlig at vide i B&Js isbod i Tivoli ?

  • Det er den ikke ifølge deres hjemmeside. Men jeg har heller ikke fundet den for nylig. :/ Den kan dog godt være udgået fra scoop shops uden at være udgået som pint.

 • Hej ?

  Guffer ????????

  Ang strømpebukser så kan jeg kun anbefale dem fra Rema1000 det er deres eget mærke og modellen der hedder -holder mave og numse inde- er perfekt. De er nemme at få af og på? og man kan trække vejret. Ved ikke om jeg vil sige de holder meget inde, men de er højtaljet og det er lækkert så de ikke ruller ned ? deres 80 denim er tykke og behagelige ? jeg bruger dem i xl. Og de kan vaskes en 3-4 gange i maskinen inden de begynder at dø. ? (Dem fra fakta er gjorde det samme på mig ?)

  Kærligste hilsner Stinne ❣️.

  • 4 vaske lyder umiddelbart af meget lidt? Gode strømpebukser skal helst holde minimum en sæson, synes jeg. 🙂

 • Netto har push up strømpebukser de er super gode. Har ellers altid købt Wolford, men har det sidste år kun købt i Netto. ( og det er ikke pga jeg er blevet fattig??)

  • Jeg er enig, Nettos puah up strømpebukser er skide gode! De holder. Jeg har haft to par jeg har skiftet imellem siden foråret og det er først nu de skal skiftes til nye. Jeg har brugt dem i ca 4 mdr. Prøv dem ?

 • For mig har dem fra Føtex med comfort waistband slået alle andre strømpebukser. Det er de eneste, jeg køber. Dog vigtigt at finde den rigtige størrelse! Jeg har prøvet andre fra Føtex, men vender altid tilbage til comfort-versionen. Det er trods alt det, der tæller 🙂
  God jagt!

 • Guffer ?

  I øvrigt pas lige på med at bade i lunkent vand! Man kan få en virkelig farlig infektion med en bakterie der hedder Legionella (Google det!).

 • Åh jeg elsker de her Bridget Jones indlæg <3
  Mht strømpebukser, så er mine yndlings fra Matas. Jeg bruger dem nærmest hver eneste dag, så de har været vasket maaaange gange, men holder stadig. De hedder 'mikrofiber strømpebukser' og dem i 60den er de bedste, da de næsten ikke er gennemsigtige. Og de går op til str. XL, som jeg der bruger str. 48 sagtens kan passe. Og så er der ofte mængderabat, så man kan få 2 par for 100kr 🙂
  Så som du nok kan fornemme, er det en kæmpe anbefaling herfra 😀

 • Jeg har haft samme problem med det lunkne vand. Det er med stor sikkerhed filteret i dit blandingsbatteri der er tilstoppet, så trykket på dit varme vand er for lavt. Tag blandingsbatteriet af og rens det (det er meget lettere end man tror!). Havde samme problem, der blev fikset in no time (efter kolde bade i et halvt år ? )

 • Jeg er ligenu vildt imponeret over et par strømpebukser jeg købte i Normal til 29kr ?? Og der kommer man jo alligevel med jævne mellemrum ☺️

 • Jeg har købt strømpebukser i en plus size butik, de er indtil videre virkelig gode! Der skal en hel del til før de løber.
  Mærket hedder Decoy og jeg har købt basic-modellen som har 60 den.

 • Kvickly har fået en ny serie strømpebukser. Lidt dyre for supermarked (60-70kr), men super god kvalitet, med meget lange ben, og plads til maven for dem af os der har brug for det ?
  De hedder coop og findes i str 46/48 (jeg bruger 42/44 i bukser men de passer mig)
  Jeg har i øvrigt gjort det samme med at blande sidste års par sammen ?

 • Jeg synes strømpebukser så nemt kommer til at klø helt forfærdeligt! Har du/I nogle gode mærker af strømpebukser, som ikke gør det? ?

 • Lol til nr7 🙂
  Jeg synes dem fra Falke er gode og behagelige. Dem fra Wolford er dog ikke særligt behagelige at have på – oveni at de er svinedyre.

 • Wolford er for vilde!!!!! Jeg vasker dem i vaskepose og har både kradset dem med en negl og en metalkant uden de er løbet -og så strammer de ikke om tæerne! Modellen er en af de mest populære husker ikke navnet…

 • Du kan prøve at høre om andre i opgangen også har problemer med det varme vand – når vi har haft problemer, har hele opgangen haft problemer, og så er det noget i kælderen, der er blevet pillet ved = rengøring af badeværelse er unødvendigt. 😀 Håber det også er tilfældet ved dig.

 • Jeg har nogle fra H&M der er med fleece indvendigt og de er altså virkelig gode og bløde og stærke. Dem er jeg ret glad for.

 • Lifehack til ikke at gøre rent på badeværelset: Hos os er det fordi der sætter sig skidt i filteret (særligt hvis der bliver tændt og slukket for vandet ofte i ejendommen, eller der er store byggerier i nærheden, såsom metro). Man slukker for vandet, skruer blandingsbatteriet af, renser filteret, skruer det på igen, tænder for vandet. Vent derefter en time med at bruge vand. Hos os giver det ellers problemer med toiletcisternen.

 • 8. Heist!!!! Det bliver IKKE bedre. Købes over nettet.
  10. Du må tage dig sammen, for man kan nemlig blive lungesyg af lunkent badevand. Not kidding! Google (:

 • Decoy er vejen at gå, hvis ikke man vil have strømpebukser der glider ned – og de har plads til numsen! De holder mega godt og holder sig flotte længe.

 • Sværger også til Wolford, de er pebret, men har nogle der er 5 år gamle, stadig pæne og jeg går i strømpebukser hver dag..

 • Jeg har endnu ikke ejet et par strømpebukser (under 80 den), der har holdt mere end absolut maksimalt en halv snes gange. Jeg har prøvet Netto, Rema, Føtex, Falk, Wolford og et utal flere og aner virkelig ikke, hvad jeg skal stille op. Og det er altså ikke fordi, jeg køber den alt for små.

 • Jeg har i siden foråret sværget til nogle strømpebukser fra et lille mærke som hedder dot & doodle’s (forhandles kun på nettet indtil videre tror jeg – holidaymode.dk som BTW også sælger de bedste og blødeste strømper som er lavet i bambus. De sidder virkelig godt, uden at falde ned og så strammer de ind de rigtige steder uden at føles stramme ? giver det mening? ? jeg har temmelig lange ben, og det er jo mega fedt, men lige for strømpebukser er det træls, for almindelige strømpebukser fra netto og Føtex ender virkelig tit med at hænge halvvejs nede om mine knæ, men ikke demme her! De er lidt dyrere men so much worth it!
  (Og bør jeg også nævne at de har noget anti-appelsinhuds teknologi vævet i sig som øger blodcirkulationen? Jeg håber virkelig at fremtids-mig kan mærke en forskel på den front takke være strømpebukserne ?).

 • Jeg har et par fra Heist. Dem har jeg haft i snart to år. De går ikke i stykker, lige meget hvor meget jeg flår eller sætter negle i dem. De har bred, blød elastikkant, og de kan vaskes et uendeligt antal gange. Jeg købte dem godt nok, da jeg boede i USA, så jeg slap for tolden. Men selv med told er de sgu det værd.

  PS. Skidegod guffer-joke. Jeg ville også have grinet i to minutter, sikkert også længere.

 • Heist!! Kan vist kun købes på nettet (har ikke ledt andre steder). Er lavet til menneskeformer. Synes ofte der er kampagner, men jeg har ikke brug for flere, for de HOLDER.

 • Jubii – Bridget er retur!!!!

  Ift. vandet, så skal du skifte filteret i blandingsbatteriet – det kræver en tang, der kan skrue det af, måske en rørtang? – men det kan man sagtens selv og så slipper du for at gøre rent!

 • Jeg har køb 80 denim strømpebukser i Lidl til 25 kr., og de holder virkelig godt! Dem kan jeg kun anbefale ?

 • Vi badede i lunkent vand i flere måneder indtil en foreslog at det måske var amarturet der var kalket til. Det var oldgammelt, så vi endte med at købe et nyt i stedet for at regne ud hvordan vi kunne afkalke det, men personen havde ret i at problemet lå der. Vi fik instant varmt vand med det nye amatur ?

 • Liiiidt langt væk, men hvis du på et tidspunkt skal til England, så prøv Marks & Spencer’s strømpebukser (hvis de ikke allerede er testet). Jeg boede der i 10 år og købte til slut kun strømpebukser der. Jeg tager altid et lager med hjem når jeg er derovre, da det uden tvivl er den bedste pasform og kvalitet til en god pris jeg har fundet. Som bonus er de virkelig svære at slide op 😀

 • Til det med varmen på vandet. Så kan det være lunkent i hele opgangen. Hvis det er tilfældet, skal der stilles på hovedtermostaten,. Dermed undgår du besøg 🙂

 • En kedelig teknik-kommentar: ?
  På min telefon (gammel Android) står der på hjemmesidens forside, mellem dit header-billede og det første indlæg:
  “Notice: Undefined variable: columns in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/index.php on line 18” – det har vist været der en lille uges tid.
  Vh. Janne

 • Jeg sværger også til Føtex´ strømpebukser må jeg indrømme 🙂 både tynde og termo…
  Og nu skal jeg da i hvert fald i Føtex, da der er billig B&J 😛

 • Købte 2 par fantastiske lidt kraftige strømpebukser i CA i Flensborg! De er fabelagtige og jeg kunne tampe mig selv med et vådt franskbrød over at jeg – selvfuckingfølgelig – kun købte 2 par… Så typisk mig.

Der er lukket for kommentarer.