Seks ting, jeg mangler

Reklame – alle links i indlægget er reklamelinks.

Det er næææææsten den første og dermed tid til at bruge penge ganske skamløst uden at tænke på, om man har råd til at spise andet end havregrød den sidste uge af oktober. Jeg lurer pt på følgende:

1. En ny lænestol. Jeg har stadig en kæmpestor, meget grim barcalounger stående midt i min stue. Og jeg elsker den. Men fuck, hvor er den grim. Det er den her fra Jotex ikke. (Til gengæld er den smådyr).

2. Et glattejern fra GHD. Man kan måske argumentere imod, hvor meget jeg mangler sådan en, men jeg kunne virkelig godt tænke mig et ordentligt glattejern, og det er sat ret meget ned!

3. Nye plakater til over min sofa. To ud af tre, jeg har nu, er pæne, men simpelthen for mørke. Især til vinterhalvåret. Jeg elsker lidt den her plakat og det faktum, at den slet og ret hedder “Boobies”.

4. Vi har talt om det der med behovet for efterårsvenlige overdele. Den her er fra Nümph, og og den er både pæn og 85% viskose, som er en af de stoffer, jeg allerbedst kan lide.

5. Hold nu kæft, jeg mangler en taske. Lige nu render jeg stadig rundt med en møgbillig sag, som bare skulle være en midlertidig ting til min roadtrip (…for et år siden), men jeg kom aldrig videre med det, og nu kan den ikke engang lynes ordentligt længere. Så jeg leder. Hardcore. Jeg kan godt lide den her, og jeg kan godt lide Zadig & Voltaire i det hele taget.

6. Og så var der dengang, jeg lod min ekskæreste vælge vores glasstel, og han valgt de mest skrøbelige glas i verdenshistorien, og jeg bliver sindssyg af ikke at kunne vaske op uden at smadre for adskillige hundrede kroner. De her champagneglas er oldschool på den vildt pæne måde, men de er også fra Ferm Living, så det kommer næppe bag på nogen.

Kommentarer (10)

  • Får du kun penge for reklamelinks, hvis man køber noget eller er det nok, at man klikker på linksene? Jeg vil gerne støtte bloggen, men jeg har sparemåned 😀

  • Elsker plakaten! Køb! Trøjen og også skøn, men hvorfor pokker lægger de kun ét billede ind af den, når den tydeligvis har en speciel ryg!? Webshops, der ikke leverer billeder fra alle relevante vinkler irriterer mig grænseløst! Sorry er tydeligvis lidt morgensur 😉

  • Overvej evt. GHDs brede model af glattejern, hvis du investerer i et. Jeg har selv den model du viser, og et stort kruset hår… Jeg får krampe hvis jeg forsøger at glatte mit eget hår. Med det brede går det lidt nemmere ?

Der er lukket for kommentarer.