Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Akavede kendismøder #5

Læs også første, andet, tredje og fjerde indlæg i serien. Jeg tror, det her er mit all time yndlingsemne, og jeg ville ønske, vi kunne køre det for evigt, men det er åbenbart trods alt begrænset, hvor mange af os, der har været dødpinlige i kendisselskaber. Og ja, jeg skriver “vi”, for der er muligvis sneget sig en enkelt eller to af mine egne historier med. 😀 Vi skal nu finde på et nyt emne til næste tirsdag, og har man et forslag, må man hjertens gerne smide det i kommentarfeltet!

 

Comments (19)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.