Fem film, jeg har set for nylig, som du måske også kunne have lyst til at se, hvis du ikke allerede har gjort det, selvfølgelig.

To All the Boys I’ve Loved Before (2018). Jeg er tosset med Netflix’ fokus på teenage‐tøsefilm, og den her er så sød og fin og feel‐good. Lara Jean skriver breve til sine største crushes for at komme over dem, og brevene gemmer hun i en æske, men da de på en eller anden måde en dag bliver sendt, er hun mildest talt lidt på røven. Ligger (self) på Netflix.

Nocturnal Animals (2016). Jesus fucking Christ, jeg var ikke forberedt. Tom Ford er batshit crazy. En af de der historier, der virkelig kravler ind under huden på en, og du skal være klar på en voldsom oplevelse. Ligger på CMore.

The Breakfast Club (1985). Der er med garanti nogle, der stadig ikke har set den her kultklassiker, fordi, wah, den er fra 80’erne, og det er alt for lang tid siden. Jeg er her for at råbe jer insisterende ind i det ene øre, indtil I pakker det forbehold langt væk og får den set. NU. Ligger på både Netflix og CMore.

Lion (2016). Det er en meget, meget fin og rørende film, men holy shitballs, hold på hat og følelser. Saroo bliver som lille væk fra sin bror på en togstation og får på en eller anden måde forvildet sig ind i et tog, der kører i dagevis, før han slipper ud i den anden ende af Indien. Ingen taler hans sprog, og han er for lille til at finde hjem. Baseret på en sand historie, hvilket kun rusker endnu mere i ens følelser. Husk kleenex. (Jeg så den på flyet hjem og har ikke kunnet finde den på nogen af mine streamingtjenester).

Stardust (2007). Jeg tror, jeg efterhånden har anbefalet den her film en tre‐fire gange, men jeg bliver trofast ved, for den er så håbløst undervurderet. Det er et moderne, men stadig oldschool fantasy‐agtigt eventyr, og jeg vil ikke sige for meget for ikke at spoile handlingen og alle de fantastiske roller, men hvis du på nogen måde er til den her slags film, så se den. Den er så vidunderligt feel‐good. Jeg tror faktisk, jeg smækker den på igen i aften. Ligger på Netflix.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.