Kommentarer (27)

 • Dig med de psykopatiske træk – du kan ALTID henvende dig ved egen læge 🙂 Så kan h*n vurdere, om der er behov for videre hjælp, evt. via samtaler med en professionel.
  Og du har allerede taget det første og sværeste skridt – at indse, at du måske har brug for hjælp

 • Dig med Anders Lund Madsen, vi må starte en klub!!! Har netop lagt et billede op på insta om det samme ? @louisenyhus

 • Skyndte mig tilbage for st læse sidste uges hemmeligheder for at prøve at regne ud hvilken hemmelighed #4 har skændes om. Jeg har et bud ?

 • Hvis dig med kæresten, som ikke tror på dig taler om den hemmelighed, jeg tror, så kan du jo fortælle ham at jeg i hvert fald også kunne have skrevet den. Jeg tvivler på, jeg er den eneste.. Det har jeg i øvrigt ikke.

  • En psykopat kan godt blive klar over, hvilke træk der er psykopatiske.
   En professor lavede engang et forsøg med sin egen hjerne og fandt frem til en del psykopatiske træk, som familie og venner beskæftigede ham i, da han udspurgte dem omkring det.
   Nu skriver personen jo heller ikke, at h*n er sikker på at være psykopat, blot at personen hat flere træk end “normale personer”.
   Der findes fungerende psykopater, der sagtens kan fungere til hverdag. Det er oftest en mild form for psykopati.

  • Jo da, de kan sagtens være selvbevidste og meget klar over, hvad de gør ved andre. De er formentlig bare ligeglade, og tænker måske at folk selv har fortjent at blive behandlet dårligt, fordi de er så “dumme”, at de ikke opdager at de bliver udnyttet. (Men alle kan self falde for en psykopats løgne/manipulation, for ikke-psykopater er jo tilbøjelige til at stole på andre mennesker og opføre sig høfligt, og dermed mindre tilbøjelige til at opdage bullshit).

 • Ja den med sidste uge er “spændende”/trist.
  Øhm. Det er nok ikke pga lighter-tyverier og ikke meget er værd at skændes om parholdswise.
  Hvis såfremt ifald det er den med at gå senere i seng end kæresten gør jeg det også – og jeg skrev heller ikke ind. (Jeg gør det nu mest fordi vores søvnbehov er virkelig forskelligt) så kæreste kom hjem igen, hvis det er den. Man kan godt elske (med) sin kæreste og gå senere i seng 🙂

  • De kan desværre ikke blive meget anderledes. De mest kringlede er allerede valgt fra for de ordblindes skyld. 🙂

 • Jeg vil bare lige knytte en enkel kommentar til den med fb konkurrencerne. Det kan nok være svært at sætte sig ind i, når man ikke har været igennem lignende… Men når jeg for eksempel har haft en barndom med en død far og mor der har gået gennem kræft og adskillige andre alvorlige sygdomme, så synes jeg fandme der må følge nogle benefits! Hvis man endelig kan vinde en konkurrence eller to på sådan nogle shitty situationer, så synes jeg faktisk det er ganske på sin plads. 🙂

 • Den med hende den smukke. Jeg er enig med hende!
  Jeg ville ønske at hun fortalte der vidt og bredt. Tror godt at folk ved at det passer, men måske ikke lige noget man har lyst til at snakke om. Jeg er selv lidt mere i den modsatte ende, og ville da ønske at jeg så bedre ud. ?
  Men når det er sagt, så er det ikke det der gør en til en god eller dårlig person.

 • Åh, jeg synes faktisk det er forfriskende at høre fra en, der ved, h*n er smuk og at det gør livet lettere. Det må man godt sige og vide. Jeg har selv haft spændende og meget ordentlige snakke med venner om, hvordan vi fx oplever byen forskelligt fordi vi ikke scorer lige højt på pænheds-skalaen.

 • Til dig med trekanten, der har fortrudt. Det er aldrig for sent at sige nej. Hvis du ikke mener, at du har lyst, siger du bare fra. Ift. sex skal der være gensidighed og enstemmighed,når det er noget så drastisk som en trekant.

 • Den med trekanten… Hvis du føler at det er en fejl, så ender det altså med at ødelægge forholdet. Hop hellere fra, hvis mavefornemmelsen er forkert, i stedet for at gennemføre noget, der kan ødelægge forholdet.

  • Hej M. Din kommentar var helt fin, jeg har bare haft sindssygt meget om ørerne og var derfor noget bagud med at godkende kommentarer. Den er ude nu. 🙂

 • Min mand ligner virkelig meget Anders Lund Madsen. Nu er det slut med at gå ud uden mig ?‍♀️

 • Jeg forstår ikke, at man bliver i parforhold, hvis man allerede på et ret tidligt tidspunkt ikke har lyst til at have sex med vedkommende. Givet, at en relation består af så meget andet, men intimiteten er den bedste lim.

Der er lukket for kommentarer.