Jeg er jo Bridget Jones #345

1. Frank og jeg var meget uenige om, hvorvidt han skulle ind i sin transportboks i går, hvorfor jeg nu har en god sjat rigtig fine ridser på mine arme.

2. Til gengæld er han virkelig glad for at være i Ålum og er i løbet af det døgn, vi har været her, allerede stukket af to gange. Og begge gange blevet fundet i garagen, som åbenbart er væsentlig mere spændende.

3. Måske har det noget at gøre med, at jeg modsat hjemme på Østerbro sover i en enmandsseng, og der er faktisk ikke rigtigt plads til Frank. Eller til mig. Faldt halvvejs ud af den to gange i nat.

4. Jeg havde virkelig håbet på, at min nyeste Asos-ordre ville være nået frem, inden jeg tog til Jylland, men ak. Jeg fik en SMS om, at den var klar til afhentning, lige som vi passerede Storebæltsbroen. Selvfølgelig.

5. Derudover var jeg klog nok til ikke at medbringe en jakke, fordi, duh, det er en million grader. Eller. Det var det. Lige nu er det iskoldt og pisser ned.

6. Heldigvis har mine forældre stadig TLC, og det kan lettere forsvares at se tre timers “Say Yes to the Dress” om dagen, når det er møgvejr.

7. Jeg taler i øvrigt allerede noget mere jysk, end jeg normalt gør.

8. Har I set mængden af danske kendisser, der har taget selfies med Postmalone på Skanderborg? Jeg er simpelthen så glad for, at vi helt universelt er dødpinlige fangirls, når vi møder kendte mennesker.

9. Antallet af klammo DMs, når man med den servicemindede hat på viser sin seneste Brastop-ordre frem på Insta-stories. Holy fucking shit!

10. På tirsdag tager moder og jeg et smut ned over grænsen, og jeg ved godt, jeg har pralet med at være inde i en virkelig fin sunhedsstime på det seneste, men jeg skal købe så meget Kinder, at jeg får kvalme helt ind i næste år!

Kommentarer (13)

 • Camilla Mikkelsen

  I forhold til din tur over grænsen vil jeg lige bringe en service meddelelse.

  Calle har bland-selv slik til 3.95kr pr.100 gram ?
  OG det er godt bland-selv slik, ligesom det i Føtex ?

 • Hvis du lader transportkassen stå fremme til hverdag, med et af Franks yndlingstæpper i, så kan det være han vænner sig til den. Det har virket på mine 😉

  • Han klarer fint at være i sin transportboks, og hvis den står fremme i hverdagen, bruger han den som seng. Så det er ikke selve boksen, der er problemet – det er, når jeg synes, han skal ind i den! 😀

 • Jeg når knap at være ved mine forældre i 2 min inden end tyk vestjysk dialægt har overtaget min mund. Jeg har boet i Odense i 9 år ?

  Og kinderchokolde HELL YEAH! Jeg købte sidste år kinderchokoladejulekalderen i Rom fordi det var så billigt. Hej jeg kunne sku da have 2 i kufferten #vigtigt

 • Totalt urelateret til din blogpost, men her kommer det, alligevel. Når man følger dig på Bloglovin, så kan man ofte se hele dit indlæg uden at skulle klikke på “view original post”. Jeg ved ikke om det overhovedet har betydning for hvor mange klik du får, altså hvor mange læsere du regnes for at have. Men hvis det har, så mister du jo potentielt en del klik på den måde. Håber det giver mening. Og hvis det slet ikke er sådan det fungerer, så se bort fra denne kommentar 🙂

  • Jeg er opmærksom på det, og jeg arbejder på det, men det er desværre lidt kompliceret. Lorte Bloglovin’! 😀

 • Nr. 7 kan jeg relatere til ? Jeg har været 9 dage på Sjælland, og har talt jysk hele tiden, og da vi så kører af færgen med bussen i Århus, så sidder jeg kraftfandme og snakker sjællandsk ?

 • Jeg er også taget på ferie i det jyske med sommerkjoler og shorts – har kun en enkelt tynd trøje og nul lange bukser ?

Der er lukket for kommentarer.