Jeg er jo Bridget Jones #340

1. Jeg ved ikke, hvor mange shots jeg drak i går, men det var i hvert fald mindst 10 for mange.

2. Vågnede klokken 8.30 i morges. Stadig fuld. Stadig alt, alt for fuld. Vadede direkte ud på toilettet og kastede natmaden op.

3. Natmaden, som var fra Burger King, og som var usædvanligt svær at få fat i, fordi deres dankortsystem var nede, og jeg i min salige brandert virkelig ikke kunne greje, hvordan Søren det nu er, mobilepay fungerer.

4. Det første, jeg gjorde, da jeg kom hjem med rovet, var i øvrigt at vælte den halve liter (meget tiltrængte!) cola ud over mit stuegulv. Det er virkelig svært at tørre så meget cola op, når man ser tredobbelt.

6. Derudover plejer jeg altid at købe en cheeseburger med til Frank, fordi jeg ellers ikke kan have min mad i fred, men det glemte jeg for en gangs skyld, og han bærer hardcore nag i dag. “Where are my testicles, Summer?”

7. Klokken er i skrivende stund 18.01, og jeg har først lige formået at kravle ud af sengen. Kæft, det holdt hårdt. Takker min indre planlægger for at have været forudseende nok til at købe mit faste tømmermandskit, som består af mælk, bananer og sour cream & onion-chips. Som sagtens kan indtages under dynen.

8. Vågnede i øvrigt også til et væld af mindre charmerende billeder og videoer på min telefon featuring blandt andet Matilde. Tak for det. Og tak for at give mig en fabelagtig klemme på dig! 😀

9. For lidt over en uge siden lagde jeg en pæn bestilling hos Ellos, og lige bagefter startede de et tilbud, hvor man kan få 20% på hele sin ordre. (Reklamelink) Et par dage efter lagde jeg en ordre hos Boozt, og nu kører de kraftstejlme med ekstra 15% off udsalg i den her weekend. (Også reklamelink) Hvad sker der får min shoppekarma??

10. Blev kigget virkelig mærkeligt på forleden af en gruppemænd, da jeg sagde, at jeg heppede på Kroation til VM. For eftersom det var dem, der slog os ud, så kan man teknisk set – teknisk set – argumentere for, at vi i så fald ender på en delt andenplads. Also, jeg er er muligvis blevet småforelsket i halvdelen af det danske fodboldlandshold.

Kommentarer (9)

Der er lukket for kommentarer.