Næste WTF-emne

Efter fremragende forslag i kommentarfeltet vender vi i næste uge tilbage til noget med kærlighed. Eller i hvert fald forelskelser. Både de uskyldige og de hardcore. Vi skal have nogle historier på banen omkring, hvor langt man er gået i kærlighedens navn. Måske overtalte du din veninde til at farve sit hår skrigorange, fordi det ville være hæsligt, og I var vild med den samme fyr? Måske er du engang taget på tværs af landet for “tilfældigvis” at være til samme fest som dit crush (hvorefter han snavede en anden hele aftenen)? Måske har du engang bildt en mand ind, at du eeeeelskede golf, fordi han gjorde det, hvilket blev rigtig pinligt, da han tog dig med på golfbanen? Stik mig alt hvad I har i formularen ovenfor. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.