Rejsen er bestilt / Alternativ clickbait-overskrift

Samtaler, jeg har med min kat

er-din-kat-soedere-end-frank0

Folket har råbt på mere Frank, og mere Frank skal I få. Det her indlæg bliver plat og pinligt, det kan I lige så godt acceptere. Andre kæledyrsentusiaster vil dog muligvis kunne nikke genkendende til et punkt eller to. 😀

Frank, foran køkkendøren: “Brrræææhhh?!”
Mig: “Nej, nej, klokken er kun fem. Det er altså slet ikke aftensmadstid endnu.”

Mig: “Hvor har du kastet op? Jeg hørte dig godt i nat, jeg ved det er et sted. Hvor har du kastet op henne??”

*Lyden af kløer, der hvæsses et sted, de helt bestemt ikke skal hvæsses*
Mig: “FRRRRAAAAAAANK!!!”
*pause*
*Lyden af kløer, der lystigt hvæsser videre*

Mig (syngende): “Frankens øjne skinner, for han er så smuk og dejlig!”

Frank: “Brææh.”
Mig: “Hvad er der?”
Frank: “BRÆÆÆH!”
Mig: “Jamen, jeg ved ikke, hvad det er, du vil!”

*Lyden at kat, der gentagende gange spæner fra den ene ende af lejligheden til den anden*
Mig: “Jeg vidste, jeg skulle have fået en hund.”

Mig, med babystemme: “Who is the good kitty? Who is the good kitty? Frankie is the good kitty! Yes, he is!”

Frank, klokken fire om morgenen: “Brææh.”
Frank: “Brææææææh.”
Frank: “BRRRRÆÆÆH!”
Mig: “Hold nu kæft, jeg går sgu da heller ikke og råber, når du sover, vel?!”

Mig (syngende, ofte også let dansende, med Frank i favnen): “Jeg har fanget mig en Frank, smeltet fedtet af ham / tønden her er stor og tyk, fyldt med fedtet fra ham / sy mig straks et støvlepar, du kan godt begynde / hvis jeg ingen penge har, får du Frank i tønde.”

*Lyden af noget, der bliver skubbet ned fra et bord eller en vindueskarm*
Mig: “Det hørte jeg godt. Lortedyr.”

   

66 kommentarer

 • Cecilia

  Mange af de samtaler har jeg haft med min 7 uger gamle baby. I sær den med at råbe når jeg sover, men også den med at sku ha fået en hund i stedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det skønt at jeg ikke er den eneste der synger og danser med min kat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg vil også have et dyr at snakke med! Så lader vi bare som om jeg ikke er broke, eller at der er kæledyr forbudt i lejligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bastians mor

  Jeg synger til gengæld: hvem er den smukkeste kat i verden? Svaret det er Bastian.. Hvem er den sødeste kat i verden? Svaret det er Bastian.. Osv med sjoveste, fedeste, skønneste kat 😄
  Og så kan jeg nikke genkendende til alle de andre.. Du er ikke alene om at tale underligt til din kat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er vild med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg elsker det! Jeg er begyndt at kalde den kat som kommer ved os for lille prut, haha. Aner seriøst ikke hvor det kommer fra? den prutter ikke engang.

  Og den kat som kommer ved os, er naboens kat som tror den også bor her. Det er mega hyggeligt, men jeg tror godt at naboerne kun vil have katten kommer ved dem nu desværre. Havde lige vænnet mig til at have kat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Samtaler man har med sin kat som studerende: “Hvis du ikke har tænkt dig a gå til eksamen for mig, kan du så ikke lade være med at vade hensynsløst henover tastaturet, når jeg læser op? Eller kræve alle mulige ting, som du så alligevel ikke gider når man giver dem til dig?” Efter fulgt af den dårlige samvittighed og kærlighedserklæring, naturligvis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er vild med sangen! Hjemme hos mig, bliver der dog sunget: “Olaf lukøje” 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Du er klar til at være mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Frank 😻💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg kan nikke til dem alle sammen ! Min kat og jeg har lange samtaler hver dag, og han spæner frem og tilbage hver aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Årh jeg elsker de her indlæg! Jeg taler også så tit med mine to katte, Arthur og Osvald 😄 og de svarer selvfølgelig hver gang ☝🏼😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det er så sjovt! 🙂 Jeg har ikke hverken hund, kat eller andre kæledyr, men jeg er stadig vild med Frank-indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Årh, det er jeg glad for at høre! Han er svær at slippe udenom! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ups jeg synger også den sang med Zorro i armene… hvorefter jeg undskylder til ham og siger jeg aldrig ville smelte fedtet af ham 😳

  Zorro spurter også i huset… det var mere da han var hvalp…. men ingen garanti hvis du skifter til hund

  Jeg beder Zorro trække vejret når han lyder som om han er ved at kaste op…. sjovt nok virker det og jeg kan nå at lukke ham ud (90% af tiden)

  Brææh – hvad vil du?
  er her
  Uf (måske med pote på sofa, stol, seng, ben) – hvad vil du?

  God weekend til jer begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg gjorde det med min søn, da han var helt lille. Nu gentager han ALT – det er ikke altid helt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop truffet mine nye naboer ude på altanen i går – i følgeskab med min kanin, så jeg nu håber, de har forstået rette sammenhæng, såfremt de igennem stuevæggen har overhørt bebrejdende sætninger som: “For fanden da – gider du godt lige lade være med at skide i min seng?!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hvordan lyder “bræææh”? Er det en form for hvæsen eller knurren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Min hund på 7 år spæner også gennem huset og jeg råber at han snart bliver skiftet ud med en kat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det med at spæne rundt i lejligheden, det gør min hund også, når han bliver våd, så på den baggrund er der ingen grund til at tænke, at du hellere skulle få dig en hund😅Selvom jeg dog absolut kun kan anbefale det, så kan man også gå og snakke med den på gaden😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Præcis sådan kommunikerer jeg med min baby! ..er det jer andre, der behandler jeres dyr som babyer, eller er det mig, der behandler min baby som et dyr..? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sjovt! og kan godt relatere. Det er fandme skægt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat k

  Jeg kan krydse 90% af det der af! Halleluja for evig underholdning i form af kæledyr. Jeg ville dog ønske, at nogen havde fortalt mig, at katte kaster en del mere op end mennesker. De første gange blev jeg virkelig nervøs for, at der var noget heeeelt galt 😂
  Mere Frank!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   DET GJORDE JEG OGSÅ! Jeg var så sikker på, han var ved at blive kvalt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat k

   Hahahahah, godt at jeg ikke er den eneste! Man kan jo for fanden ikke researche ALT, vel? Så jeg ringede til dyrlægen. Der grinede de lidt af mig, men var ellers søde 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hahahaa!! Jeg elsker det her Frank indlæg!! Og kan genkende fra meget med mit liv med min hund, Winnie! 😂

  Det inkluderer også sange speciallavet til hende (fx med melodi fra “I en kælder sort som kul” og så er lyrikken typisk skiftet ud til: “Winnie er så smuk en hund, ja hun er da sååååå, men også en lille smule tyk, men sån’ ka’ vi jo li’ heeend’! Hun er verdens bedste hund, ja det er hun sikkert!!! Lille, tykke Nullergris – det er du min Wiinniiiiiie”! Typisk sunget med skinger sangstemme (jeg har så ondt af min nabo og mig selv, når jeg glemmer at lukke vinduerne inden Winnie får serenader! 😂)

  Winnie er spidshund og ret glad for at “snakke” og helt klart A-menneske, så jeg forbander hende nogen gange en smule, når hun synes vi i sommerperioden skal stå op kl 5, fordi der er lyst der:
  Winnie: uhuhuhuhuuuuuuu
  Mig: Neneeej, Winnie… godnat (hendes kommando for at hun skal i seng og sove videre)
  W:UHUUUU!!
  M: Nej nu! Godnat sagde jeg!
  W: UHUHUHUHUHUUUUUUUUU
  M: NEJ, for satan!! Gå så i seng!! Godnat
  W: *lille hulkepiv* i minuttet helt indtil jeg gider at stå op 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine L

  Jeg er vild med det her indlæg 👏😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi har 2 hunde og 3 katte! Jeg nikket glædeligt genkendende til alle eksempler..
  Når man som jeg har udekatte så melder eksempler som “neeii, mus skal spises ude” “ Addd, hvad har du parteret i kontoret?” Og ikke mindst når den store stygge grimme vildkat truer ens killing på livet “at fare ud en sen aften og klaske ham med ude og hjemme alt imens den formodede vagthund bare kigger”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åh jeg gør det samme her med min hund… Og jeg synger både om gå ture og hvor meget hun kan lide mad og alt muligt. Vi har også samtaler. “Nej men klokken er ikke spisetid endnu”, “ved du godt at du er meget smuk? Og klog? Og kærlig? Og modig? Og jeg ELSKER dig!” “Går du i seng? Det må du godt. Jeg ser lige film iggås?” Og når vi går tur snakker jeg lystigt videre om hvor dygtig hun er til at tisse og “laver du lige en lille prut så mor kan komme på arbejde? Ellers er det en meget lang dag iggås?” Jeg er heldigvis single, tror ikke en fyr ville gide høre på det… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Jeg kan supplere:

  Kaldende med madskålen i hånden udenfor, så alle naboer kan høre en: missen mis-mis-mis, kattedyret koooom nuuuu!

  Mig og mine unger: er du en lille kat, er du sådan en sød lille kat?! Nåååerh du er en sød lille kat.

  Koooom her misser.
  Katten springer op.
  Nåååerh du er sød… ad hvad er det, er det lort? Ad gå væk din lortekat. Ad ad ad!

  Mig: nååårh er du sulten skal du ha’ lidt tun, eller er du måske mere til rejer? Vi har også lidt kylling. Torskerogn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan anbefale “Buster” som en god synge-om-sit-dyr sang!

  “Åååh Lokeeee, ååååh Lokeeee, åååh Loke kigger på stjernerne – og drømmer sig langt ud i det blåååå”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Jeg har også en Loke <3
   Han kigger nu mere på fugle end på stjerner

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Loke er den bedste! Og det gør min nu også, men jeg har aldrig været fan af Djames Braun og hans Fugle-sang, så det ville næsten være synd at synge den for min Loke 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Den var god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Min datter har en nu toårig kanin. Super velopdragen (fx trænet til kun at tisse og pølle på kanintoilettet og ikke bide i ting og være superkælen…) Jeg blir helt mormorskruk over den 😍 Kan godt forstå dem der holder fri-kanin (altså som hvis man havde indekat) Den er herlig og kan heldigvis ikke sige noget…
  Er faktisk slet slet ikke til katte bortset fra Franke. Hans fjæs. Hans attitude. Love it!
  Ku man få en lille bræge video? Har aldrig hørt en kat bræge 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg smider engang imellem en video op på instastory med hans brægen. Det kan være svært lige at have telefonen klar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene V

  Jamen for fanden. Ja.
  Jeg har også en Frank, dog i en indpakning der er alm. huskat i alderen “halvstor killing”. Men de der “BRÆÆÆÆÆH” runger også herhjemme. Hele tiden. Og mine svar? De er lige så begavede som dine 🙈 (og så spekulerer man jo i, hvor meget af lyden der sniger sig igennem væggene)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T.

  Jeg gør det samme… bare med undulaten Holger… tænker det er en hel normal opførsel for folk med kæledyr i alle størrelser…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsen er bestilt / Alternativ clickbait-overskrift